Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopsa

Górą ty, górą ja Górą ty, górą ja Pójdź po rozum raz To co dzieli nas Rzuć gdzie bądź

Polecane posty

Gość hopsa

sialalala

Gość biegnę do Ciebie

Wyjedziemy w góry,a potem na Mazury..będziesz mnie całował i wiersze dyktował..będziesz mym natchnieniem i cudownym brzmieniem..mój Ty pagórku miłości:))))))))

Gość hop sa sa
1 minutę temu, Gość biegnę do Ciebie napisał:

Wyjedziemy w góry,a potem na Mazury..będziesz mnie całował i wiersze dyktował..będziesz mym natchnieniem i cudownym brzmieniem..mój Ty pagórku miłości:))))))))

Och jakaś Ty wierna jest marzeniom 😂  Tylko jest problem, najpierw jade na mazury, a potem w góry! Kompletnie na odwyrtkę! 

Gość biegnę do Ciebie
8 minut temu, Gość hop sa sa napisał:

Och jakaś Ty wierna jest marzeniom 😂  Tylko jest problem, najpierw jade na mazury, a potem w góry! Kompletnie na odwyrtkę! 

Moje marzenia są nie do uwierzenia hahahahah.Nie ma sprawy,ja szybka jak błyskawica i lotem ptaka zmienię się dla Ciebie w rudą lisicę, w czarna panterę czy blond kurczaka.To kim i gdzie mam najpierw być??????hop sa sa do lasa.

Gość a ja idę wolno

Nie starczy mi urlopu na góry,ale może też jak ta co biegnie wpadnę na Mazury:)))Ja zamiast pagórków miłości, bo mają tylko małe wzniesienia wolę wzgórza nadziei, bo jest nadzieja,że będzie konkretny szczyt hahahaha

Gość pędzą konie po betonie
2 minuty temu, Gość biegnę do Ciebie napisał:

Moje marzenia są nie do uwierzenia hahahahah.Nie ma sprawy,ja szybka jak błyskawica i lotem ptaka zmienię się dla Ciebie w rudą lisicę, w czarna panterę czy blond kurczaka.To kim i gdzie mam najpierw być??????hop sa sa do lasa.

ależ ja Cie musze fascynować, nie ma drugich takich w Poznaniu czy jak? 😛

...a bądź sobą 😉 

Gość biegłam i się zgubiłam
1 minutę temu, Gość pędzą konie po betonie napisał:

ależ ja Cie musze fascynować, nie ma drugich takich w Poznaniu czy jak? 😛

...a bądź sobą 😉 

Nie pochlebiaj sobie, bo będzie po Tobie..

za duże czasem ego mój drogi kolego..

nawet kompas jak wyjmiesz z kieszeni nic tu nie zmieni..

bo wciąż gubisz się na rozstaju dróg..

zachowanie mówi-przyjaciel,czy wróg???

Jak ja będę na Mazurach,

to Ty bądź lepiej w górach.

Będzie nas dzieliła Polska cała,

a wtedy ja będę spokojnie spała:))))))

Gość Pędzą konie po betonie
2 minuty temu, Gość biegłam i się zgubiłam napisał:

Nie pochlebiaj sobie, bo będzie po Tobie..

za duże czasem ego mój drogi kolego..

nawet kompas jak wyjmiesz z kieszeni nic tu nie zmieni..

bo wciąż gubisz się na rozstaju dróg..

zachowanie mówi-przyjaciel,czy wróg???

Jak ja będę na Mazurach,

to Ty bądź lepiej w górach.

Będzie nas dzieliła Polska cała,

a wtedy ja będę spokojnie spała:))))))

o ta już grozi mi 😄 faktycznie, "niebezpieczne związki" 😄 

1 minutę temu, Gość Pędzą konie po betonie napisał:

o ta już grozi mi 😄 faktycznie, "niebezpieczne związki" 😄 

Nie można grozić komuś,kto sam sobie niszczy życie..po co mu dokładać,mhm...???

.A na marginesie "Niebezpiecznych związków"hrabia sam wpada we własne sidła,bo chciał uwieść a został uwiedzony:)))

Życie pisze czasem niespotykane historie.

nie wiem czy jesteś wrogiem, czy przyjacielem który jak niezdarny pies czasami w zabawie za mocno ugryzie.

Skąd mi wiedzieć, co w tobie na prawde siedzi? 

Przed chwilą, Gość Pędzą konie po betonie napisał:

nie wiem czy jesteś wrogiem, czy przyjacielem który jak niezdarny pies czasami w zabawie za mocno ugryzie.

Skąd mi wiedzieć, co w tobie na prawde siedzi? 

Lustro..odbijam Twoje myśli, emocje ..kąsasz..sam jesteś kąsany..jesteś w porządku to ja też..Taka jest prawda.Nie jestem wrogiem,tylko Twoim odbiciem..a w Tobie samym i przyjazny anioł i wrogi diabeł siedzi.

3 minuty temu, Gość biegłam i się zgubiłam napisał:

Lustro..odbijam Twoje myśli, emocje ..kąsasz..sam jesteś kąsany..jesteś w porządku to ja też..Taka jest prawda.Nie jestem wrogiem,tylko Twoim odbiciem..a w Tobie samym i przyjazny anioł i wrogi diabeł siedzi.

pytanie moje brzmi, co motywuje Cie do odgrywania roli lustra mojej osoby? Czemu ja, a nie Dragon albo nie Zakopiańczyk, albo nie Przemek, albo nie Toshiro albo nie Namysłów wojew Opolsk albo nie twoja 4 letnia sympatia, miłość twego życia która milknie na twój widok 😛 

Co ty z tego masz prócz zajęcia w sieci? 😉 

biegłas i sie zgubiłaś? Potrzebujesz pomocy? Jeśli tak, pomoge! Tylko poproś 😉  Powiedz czego szukasz, dokąd biegniesz, do kogo biegniesz? Tell me 🙂 

Dorotko, teraz ja wyciągam do Ciebie dłoń, chce Ci pomóc, ale nie pomoge jeśli mi nie pozwolisz 🙂  Mam takie ciepłe skojarzenia z Tobą związane, energie pozytywną do Ciebie śle, ale wpierw daj poznać sie 😉 

Gość Wre

Ty normalna dziewczynko jesteś?

Gość Wiem
Przed chwilą, Gość Wre napisał:

Ty normalna dziewczynko jesteś?

To rozwódka z 2 dzieci.

Panom w główce się coś pomieszalo, bo wyrwać by się ciało chciało..A ja nie pozwalam na brak szacunku, więc spadajcie do swojego kwaterunku. Nie potrzebuję pomocy, jak zgrywasz Lucyfera mocy.W lustrze pokazuje wady i zalety, a tych masz niestety. Jestem silna i dam sobie radę,tylko nie wchodź mi w paradę.Nie bawię się człowiekiem, bo jestem dojrzala z wiekiem.Jestem jak Twoja lekcja życiowa ,każdego dnia nowa. A czy wyciągniesz  z życia wnioski,to już Twoje troski😋

Gość Wiedz, ze
2 minuty temu, Gość biegłam i się zgubiłam napisał:

Panom w główce się coś pomieszalo, bo wyrwać by się ciało chciało..A ja nie pozwalam na brak szacunku, więc spadajcie do swojego kwaterunku. Nie potrzebuję pomocy, jak zgrywasz Lucyfera mocy.W lustrze pokazuje wady i zalety, a tych masz niestety. Jestem silna i dam sobie radę,tylko nie wchodź mi w paradę.Nie bawię się człowiekiem, bo jestem dojrzala z wiekiem.Jestem jak Twoja lekcja życiowa ,każdego dnia nowa. A czy wyciągniesz  z życia wnioski,to już Twoje troski😋

Wszyscy się z ciebie nabijają, a nie zarywają😂

1 minutę temu, Gość biegłam i się zgubiłam napisał:

oj zmienna kobietka jesteś, jak tu z taką sie dogadać? Raz o pocałunkach wiersze pisze, żeby za chwile kopa zasadzić i udawać, że to jakaś lekcja? 😄 Kiepska z Ciebie nauczycielka powiem Ci, za te korepetycje to ja płacić nie będę 😉 

raz do mnie biegniesz, za chwile uciekasz... panienko, ponownie pytam z troski, czego szukasz, dokąd zmierzasz? Na co liczysz? Obnaż sie przede mną, a nie ugryze Cie. Zaryzykuj 😉 

6 minut temu, Gość Wiedz, ze napisał:

ja sie z niej nie nabijam, serio mam ochote ją poznać i być może pomóc, a jak już na wstępie tej kuriozalnej znajomości jej zaznaczyłem, ja szukałem duchowości, a nie tantry.

3 minuty temu, Gość Wiedz, ze napisał:

A ja jak lustro śmieje się z nimi😂😂😂bo odbija się to samo śmiech 😂😂😂mnie nie interesują podrywy z kafe,co się posmialam w kilku tematach z innymi  to się posmialam i popisalam.NIE MA JEDNEGO ZDANIA,ŻE PROSZĘ KOGOŚ O MIŁOŚĆ Z MOJEJ STRONY NA CALYM KAFE ALBO PŁACZĘ ZA KIMŚ. Nie dopisujecie ludzie do wspomnień o kimś,do pisania z kimś czegoś czego nie ma i nie było 😋umiem się bawić, ale za dojrzala jestem na prowokacje,manipulacje i pogrywania na kafe. Bawcie się dobrze 😁

5 minut temu, Gość Pędzą konie po betonie napisał:

ja sie z niej nie nabijam, serio mam ochote ją poznać i być może pomóc, a jak już na wstępie tej kuriozalnej znajomości jej zaznaczyłem, ja szukałem duchowości, a nie tantry.

Nie potrzebuję pomocy.,nie szukam sponsora, ani głupoty. 

4 minuty temu, Gość biegłam i się zgubiłam napisał:

Nie potrzebuję pomocy.,nie szukam sponsora, ani głupoty. 

ah jaka ty twarda 😉 dobrze, izoluj sie 😉 ja Ci krzywdy zrobić nie chciałem 🙂 

2 minuty temu, Gość Pędzą konie po betonie napisał:

ah jaka ty twarda 😉 dobrze, izoluj sie 😉 ja Ci krzywdy zrobić nie chciałem 🙂 

Za długo żyje, za dużo widziałam w życiu, za dużo przeżyłam, by przejmować się wpisami na kafe i się nimi podniecać...żyję z rozsądkiem w głowie,z romantyzmem w sercu,więc daję sobie radę ,bo jestem rozważna i romantyczna😊

Co byś zrobiła gdybym odwiedził Cie w biurze? Podszył sie pod firme kanapkową i został Panem Kanapka i kanapkami z pomidorem bym Cie uwodził 😄 romantycznie podawałbym ci bułkę przypadkiem delikatnie dotykając twojej dłoni? 😄  

2 minuty temu, Gość Pędzą konie po betonie napisał:

Co byś zrobiła gdybym odwiedził Cie w biurze? Podszył sie pod firme kanapkową i został Panem Kanapka i kanapkami z pomidorem bym Cie uwodził 😄 romantycznie podawałbym ci bułkę przypadkiem delikatnie dotykając twojej dłoni? 😄  

Lubię pomidory,ale..hehe..u mnie nic takiego jak firma kanapkowa w pracy nie ma,więc byłoby zaskoczenie dla wszystkich😁sama dobrze gotuję, więc dbam o swoje pożywienie...Ale wyobraźnia działa 😁😁😁Bawcie się kafetarianie😋

Lubię pomidory,ale..hehe..u mnie nic takiego jak firma kanapkowa w pracy nie ma,więc byłoby zaskoczenie dla wszystkich😁sama dobrze gotuję, więc dbam o swoje pożywienie...Ale wyobraźnia działa 😁😁😁Bawcie się kafetarianie😋

o patrzcie, dobrze kanapki gotuje, kucharka jaka 😂

to mówisz, że na tyyyyle ludzi ani jednego pana Kanapki nie macie? To ja Biznesplan już mam 😛

12 minut temu, Gość Pędzą konie po betonie napisał:

o patrzcie, dobrze kanapki gotuje, kucharka jaka 😂

to mówisz, że na tyyyyle ludzi ani jednego pana Kanapki nie macie? To ja Biznesplan już mam 😛

Nie interesuje mnie co jadają inni w pracy, od parteru po 3 piętra jest tłum ludzi,a na dole bar,sklepy wokoło. .A ja robię sałatki, czasem zupę albo drugie danie zabiorę i w mikrofali podgrzeje,choć cieple dania wolę jeść w domu,a nie chwila przerwy i na szybko ..😁A gotowanie to jedna z moich pasji, lubię to 😋Miłego wieczoru. Twój biznes,Twój plan😁

Nie interesuje mnie co jadają inni w pracy, od parteru po 3 piętra jest tłum ludzi,a na dole bar,sklepy wokoło. .A ja robię sałatki, czasem zupę albo drugie danie zabiorę i w mikrofali podgrzeje,choć cieple dania wolę jeść w domu,a nie chwila przerwy i na szybko ..😁A gotowanie to jedna z moich pasji, lubię to 😋Miłego wieczoru. Twój biznes,Twój plan😁

aż 3 piętra? 😋  oj ależ Dorotko, ty nie musisz na szybko jeść, jak masz tyle czasu ze mną bajdurzyć to starczy Ci czasu i posycić sie zdrowo i bez pośpiechu 😋 

nie zatrzymuje Cie, miłego wieczoru.