Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Czy odezwać się pierwsza po randce ???

Polecane posty

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli to nieśmiały typ to moze czeka, aż się odezwiesz i to mu da zielone światło do kontynuowania znajomości, a jeśli nie jest to nieśmiały chłopak to może jemu cos nie zagrało, nie zaiskrzyło. 

Raczej Ci nieśmiali to maja tak, ze nie wstydzą się pisać i mogą poruszać w wiadomościach każdy temat. Często tez zgrywają wielkich macho. A w realu czar pryska.

Bardziej stawiam na to, ze nie zaiskrzyło niestety....

Gość Gosc

Nawet sam fakt mi się nie podoba, ze spotkałaś się z nim dopiero raz a już pytasz się na forum co robić dalej bo masz wątpliwości :( to nie jest dobry znak :( 

Gość zyeby wszędzie
8 godzin temu, Gość Ola napisał:

Witajcie,

W niedzielę miałam pierwszą randkę z facetem poznanym przez internet. Bardzo dobrze nam się rozmawiało i spędziliśmy miło czas. Po spotkaniu jednak żadne z nas do tej pory się nie odezwało. Zastanawiam się czy do niego napisać... Ale z drugiej strony to zrobiłam już pierwszy krok pisząc do niego na czacie i proponując spotkanie. Co robić w takiej sytuacji ? Czy to znaczy, że facet nie jest w ogóle zainteresowany ?

nie udawaj księżniczki tylko się odezwij i tyle, kur'wa mać, dawniej takie problemy nie istniały, co za zyebane zakompleksione pokolenie

Gość ...
8 godzin temu, Gość Normalna napisał:

Myślę, że jeżeli byłby zainteresowany NA 100 PROCENT ODEZWALBY SIE. 

Nie miej złudzeń... na czacie 90 PROC.to faceci szukający tylko seksu(nawet Ci 20latki) 

ludzie z czatów mają blokady i fobie społeczne

Gość hokus
7 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Okej bo już nie wiem kto tu kim jest...

No to ja tego co mi na nim zależało i po spotkaniu się nie odezwał tez poznałam na Tinderze. To chyba specyfika tej aplikacji, ze tam nikogo ciekawego nie da się poznać...

No mówię, raczej zbyt wiele sobie nie obiecuj. 

Ja poznałam kiedyś na Badoo faceta, który sam pierwszy do mnie napisał, jak musiał się czymś zając, czy miał jakieś ważne zajęcia ja uczelni to mnie informował, ze będzie niedostępny, jak się spotkaliśmy to po spotkaniu odrazu wysłał mi wiadomość, żebym mu dała znać jak dotrę do domu, ze dziękuje, ze było miło i pisaliśmy jeszcze tego wieczora i z tego była fajna znajomość. Moim zdaniem tak to powinno wyglądać.

teraz ludzie to pissdy, antysocjalni, bierni, leniwi, czekający i oczekujący aż ktoś inny weźmie inicjatywe, może coś dosypują do wody

Gość równi i równiejsi
7 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A No i oczywiście nie pisz do niego. To facet niech się postara. Dopiero jak wykaże zainteresowanie Tobą, to możesz to odwazajemnic jak najbardziej. 

teraz jest równouprawnienie, same tego chciałyście to MACIE, czas korzystać z przywileju równości, chyba potraficie co?

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
19 godzin temu, Gość Ola napisał:

Nie ukrywam, że mi na nim zależy. Naprawdę mam nie pisać pierwsza? :(

Jeżeli ci się podoba i ci na nim zależy to się odezwij pierwsza a nie dorośli ludzie a bawią się w ciuciubabkę.

Gość gość

Odezwij się pierwsza przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.Co innego jakby ci na nim nie zależało to też bym go olała.

Gość ggg

Nie, nie pisac. Chcial seksu nie dostal. Nie naciskal, a rozmwoa wyszla dobrze tylko tobie. Tobie sie wydawalo, że.. jest ok. Tobie.

Faceci w tej chwili maja takie branie, że jak uzywaja netu to dla seksu...

Gość domino

Pewnie że chciał seksu, przecież nie po to z nią gada aby znosić jej fochy, tylko myśli że zaruha, więc stroszy pióra, stawia randki itp., bo liczy na ruhanie. Ty wczoraj urodzona czy udajesz?