Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutka

Polecane posty

Gość gość

Aha.... Dopiero dalibyście mi popalić! Nigdy się nie dowiecie kim jestem  Kocham Was ale nic z tego 

Mnie to akurat nie interesuje,  jeśli masz być ochotę szczęśliwa z DJ jbsg 😄 to bądź. A temat dlatego, bo nie można odpowiedzieć na tamtym. Jakiś ...ka  blokuje. 

Gość gosc

Gratulujemy Jbsg i jutce, która wstydzi się flagowca.:P Wreszcie ktoś wziął się za jotbagisia.:P Niech wam Bozia w dzieciach obrodzi.:P

Gość Das
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Gratulujemy Jbsg i jutce, która wstydzi się flagowca.:P Wreszcie ktoś wziął się za jotbagisia.:P Niech wam Bozia w dzieciach obrodzi.:P

Jestem taki podniecony 🤪

DJ -em to jbsg jest tylko na forum, chociaż przyznaję - że wirtuozem jest świetnym 😉

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

😘

Gość Gość

Dajcie im spokojnie się afiszować, po  tylu latach na forum to się jbsg po prostu należy.

Gość gość

Nie dokarmiajcie drodzy hejterzy" tej ostatniej żenady na zdechłym forume

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie dokarmiajcie drodzy hejterzy" tej ostatniej żenady na zdechłym forume

Też juważam, że komentujący głupio robią, że tego nie zignorują;)

Gość Gość
3 minuty temu, jbsg napisał:

Jutka! Wracamy do domu... 🙂 

Po drodze kup szczypiorek i pół kilo kiełbasy krakowskie podsuszanej.

2 minuty temu, jbsg napisał:

Jutka! Wracamy do domu... 🙂 

Kiedy mi tu fajnie😉 Erotyczny jest świetny 😄

No dobra. Już idę 😉

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Kurde w sumie szkoda, że pójdą, bo nic się tu już nie dzieje, a tak by było cos do śmiania poza Andrzejkiem xD

Pójdą? hahaha.

Gość gość
16 minut temu, jbsg napisał:

A co Ona ma do nas?! 🤔

Admin powiedział, że trzeba tępić hejt wszelkimi możliwymi sposobami to tępią (i chwała im za to! 🙂), a że modki mają tylko takie narzędzia do tępienia hejtu to takich narzędzi używają... i dopóki będzie hejt to tematy będą blokowane i usuwane..., bo pasożyt powinien dbać o organizm, którym się żywi, a nie niszczyć go...

Ale Jbsg, czy ty uważasz,  że luźne uwagi to hejt? Jeśli piszesz o czymś na publicznym forum to każdy ma prawo wypowiedzieć się w temacie. Tym bardziej, że znasz specyfikę tego miejsca. Myślę,  że zarówno ty jak i twoja dama trochę na ten hejt liczycie. ;) Natomiast chyba nigdy nie dostałeś prawdziwego, obrzydliwego hejtu. 🙂

Gość gość

Dwie rzeczy są w tym fajne. To że jbsg wreszcie straci prawictwo i skonfrontuje swoje teorie z rzeczywistością xD Oraz głupia mina Andrzeja, który się przed nim ciągle popisywał i traktował jak głupiego jasia w świecie kobiet xD

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale Jbsg, czy ty uważasz,  że luźne uwagi to hejt? Jeśli piszesz o czymś na publicznym forum to każdy ma prawo wypowiedzieć się w temacie. Tym bardziej, że znasz specyfikę tego miejsca. Myślę,  że zarówno ty jak i twoja dama trochę na ten hejt liczycie. ;) Natomiast chyba nigdy nie dostałeś prawdziwego, obrzydliwego hejtu. 🙂

Liczą mocno na hejt. A że są podśmiech.ujki to im trochę nie pasi;)

Gość gość

Tutaj to raczej takie dobrotliwe podśmiewanie się z nowej pary niż hejt. 

Gość gość

Wsadza kij w mrowisku i uwagi w sumie nieszkodliwe, że to trochę żenujące tak strasznie chcieć zaistnieć na wreszcie wyczekanym "związku" z nikomu nie znanym nickiem nazywa strasznym hejtem. Dziecinny koleś.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A co tu hejtowac? Linki do muzyki czy samotnosc jego? Daj spokoj. To forum zdechło i zadne żenujące jgds i jutki i ilonki tego nie zmienią

Afery i skandale tak naprawdę skończyły się wraz ze starym forum. 😉

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Afery i skandale tak naprawdę skończyły się wraz ze starym forum. 😉

Strasznie cienki pisk na koniec, ale na więcej już nie ma co liczyć.:P A ta Ilonka to w ogóle numer, chora psychicznie chyba jest ta postać.