Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello

Czy mimo wszystko i dać jej szansę ze względu na różnice społeczne między nami

Polecane posty

Gość Rafaello

No witam

Powiem bardzo w skrócie spotykam się z bardzo fajną ładną i sympatyczną ogólnie dziewczyną jak do tej pory o tym nie rozmawialiśmy wczoraj na randce była do 8:00 randka z rzędu powiedziała mi że pracuje w ciucholandzie szczerze bardzo się zdziwiłem ale nie pokazywałem mojej reakcji Ja jestem bardzo wykształcone bardzo fajne bardzo mądry pięknie się poruszam wysławiam i mam wysokie wykształcenie i firmę mówię w języku angielskim i teraz zastanawiam się czy to ciągnąć bo jest między nami duża różnica społeczną ale lubię ją

Gość Gość Renatka

Samochwała w kącie stała......                                                                     A znaki interpunkcyjne wykształcony człowieku ,gdzie?

Gość Trener

Będzie ci kopiować tanie ciuchy z ciucholandu

Gość gość

"pięknie się poruszam wysławiam..." Najładniejsze wyznanie.;)

Ps. płyniesz jak łabądek wśród kuropatw?;)

Gość gość

Dasz jej Rafaello? Laski na to lecą.

Gość LEGOF

Może ona też ma studia ale nie dostała lepszej pracy Tak często bywa

Gość Sylwia

Jeśli się poruszasz, tak, jak wysławiasz, to ja bym podziękowała 

Gość Bimba

Daj

Gość Paula

Wiem że faceci Krzywo patrzą jak dziewczyna pracuje w lumpeksie przez jakiś czas około 5,6 miesięcy w sama pracowałam i w tym czasie bardzo źle było to odbierane przez ludzi ale również przez facetów z którymi się umawiałam jeden i nawet mnie wyśmiał teraz pracuję w sklepie na kasie i jest inaczej nie wiem czemu U nas tak źle się odbiera lumpeksy A mimo wszystko tyle ludzi tam chodzi

Gość gosc

zrob jej przysluge i nie dawaj szansy

Gość Rafello

a matko, pisalem na szybko, stad moze kilka bledow, pozatym ona nie ma studiow, bo mi mowla tylko srednia szkloa i matura, ma 26 lat ja 31, wiec ja tez potzebuje kobiety zebym mogl nia blyszczec

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

zrob jej przysluge i nie dawaj szansy

Popieram całym sercem

Gość Hah

Polsce potrzeba ubrań z zachód u

Gość pineska
2 godziny temu, Gość Rafello napisał:

a matko, pisalem na szybko, stad moze kilka bledow, pozatym ona nie ma studiow, bo mi mowla tylko srednia szkloa i matura, ma 26 lat ja 31, wiec ja tez potzebuje kobiety zebym mogl nia blyszczec

Szybkie pisanie nie usprawiedliwia ani błędów, ani literówek, ani Twojej małostkowości . Mówionc fprost(sic) , słoma ci z butów wyłazi 😉

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość Renatka napisał:

Samochwała w kącie stała......                                                                     A znaki interpunkcyjne wykształcony człowieku ,gdzie?

Dokładnie 

😂😂😂😂😂

Gość Gość On
3 godziny temu, Gość Paula napisał:

Wiem że faceci Krzywo patrzą jak dziewczyna pracuje w lumpeksie przez jakiś czas około 5,6 miesięcy w sama pracowałam i w tym czasie bardzo źle było to odbierane przez ludzi ale również przez facetów z którymi się umawiałam jeden i nawet mnie wyśmiał teraz pracuję w sklepie na kasie i jest inaczej nie wiem czemu U nas tak źle się odbiera lumpeksy A mimo wszystko tyle ludzi tam chodzi

Ja lubię lumpeksy i ciuchy i dziewczyny z lumpeksów 

😜

Gość app
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie 

😂😂😂😂😂

odczuwanie bólu, jak ktoś rani, to nie choroba. Chore jest łażenie za kimś i nękanie go. Możesz "oskarżać" o co chcesz, to nie ma znaczenia...

Gość oczywiscie

Hmmm, jeśli nie skończyła żadnych studiów, a Ty owszem, to kiepsko widzę Waszą przyszłość... 

Gość hdsaaa
41 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Hmmm, jeśli nie skończyła żadnych studiów, a Ty owszem, to kiepsko widzę Waszą przyszłość... 

czemu,,,, milosc jest wazniejsza

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Rafello napisał:

< żebym mógł nią błyszczeć > 

abyś mógł przy niej błyszczeć (w sensie - błyszczeć w jej towarzystwie - błyszczeć dzięki niej).

No nieźle.

Pierwszy raz w życiu słyszę żeby dla chłopa były ważne "różnice spoleczne" jeśli chodzi o wybór drugiej połówki. Jeszcze tekst "dać jej szansę" jakby w czym babina zawiniła... na dodatek nick Raffaello... nie wiem czy jakiś Rafał rodzaju męskiego by się tak podpisał.  Ale ja sie nie znam... 

Gość Ona33

Zwykły narcyz. 

Gość Fajny facet
9 minut temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Pierwszy raz w życiu słyszę żeby dla chłopa były ważne "różnice spoleczne" jeśli chodzi o wybór drugiej połówki. Jeszcze tekst "dać jej szansę" jakby w czym babina zawiniła... na dodatek nick Raffaello... nie wiem czy jakiś Rafał rodzaju męskiego by się tak podpisał.  Ale ja sie nie znam... 

normalnie, my mężczyćni też chcemy mieć fajne kobiety z którymi można się pokazać

3 minuty temu, Gość Fajny facet napisał:

normalnie, my mężczyćni też chcemy mieć fajne kobiety z którymi można się pokazać

A ja myślałem że w związku o miłość chodzi. Hehehe. A to jednak chodzi  o "pokazywanie się" . Ale ja prosty chłop, bez studiów to co się guuwno znom. Krzyżyk na drogę.

Gość Gość

Ale beznadziejna prowo 😴 staczacie się moi drodzy.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Fajny facet napisał:

A to juz taka pracująca w lumpeksie z automatu nie jest fajna? Nie można się z nią pokazać? A z taka pracująca na kasie w markecie to juz można? Jest lepsza? Hehe dobre, jakby cos takiego facet wygłosilby mi na randce to z miejsca by dostał kopa w d...e. 

Gość Rumak

Jak lubisz się kochać:)

Gość Groźny pederasta
2 minuty temu, Gość Rumak napisał:

Jak lubisz się kochać:)

W odbyt 😎

Gość Rafaello

Wam się tak tylko wydaje ale co ja powiem rodzicom oni na pewno zareagują negatywnie bo sami są bardzo wykształceni ojciec doktor plus moi znajomi nie mają kobiet z niższym wykształceniem niż oni sami ale ja ją lubię i jest bardzo ładna i taka kobieca

Gość Gość

Jaka szkola daje dyplomy ludziom ktorzy takie bledy wala?