Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jest

Prostytutka będzie lepszą żoną niż jakaś lalka barbie z magistrem

Polecane posty

Gość tak jest

bo przynajmniej prostytytka jest szczera, pozatym to często dobre dziewczyny w trudnej sytuacji i docenią faceta

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość tak jest napisał:

bo przynajmniej prostytytka jest szczera, pozatym to często dobre dziewczyny w trudnej sytuacji i docenią faceta

nie rozśmieszaj mnie-mogę sprzątać od rana do wieczora,a nie zniżę się do zarabiania du.pą,więc nie oceniaj takich szma.t jako kobiet.Te zmuszane siłą np.wywożone ,szprycowane narkotykami  to inna sprawa,ale taka co z własnej woli to robi, bo najłatwiejsza praca jest dla mnie zerem.

Gość tak jest

^ Jakbyś na chleb nie miała to byś i czarnemu z HIV pałe obrabiała za pare groszy

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

nie rozśmieszaj mnie-mogę sprzątać od rana do wieczora,a nie zniżę się do zarabiania du.pą,więc nie oceniaj takich szma.t jako kobiet.Te zmuszane siłą np.wywożone ,szprycowane narkotykami  to inna sprawa,ale taka co z własnej woli to robi, bo najłatwiejsza praca jest dla mnie zerem.

Lub dla wlasnej przyjemności za prezenty tez jest zerem

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Szmatą to sama może jesteś, a nawet o tym nie wiesz. Lepiej napisz ile ku...sow mialaś!! Pewnie stary dał posade, Cwaniara

Gość gość
2 minuty temu, Gość tak jest napisał:

^ Jakbyś na chleb nie miała to byś i czarnemu z HIV pałe obrabiała za pare groszy

Póki co to w polsce chleb dają za darmo. A pracy jest dla każdego. Po kokardkę.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość tak jest napisał:

Wolałabym trawę jeść niż komukolwiek obrabiać czy swoją dać do obrabiania, jedni z głodu się qr$wią inni umierają, życie nie jest warte sqr$wienia się

Gość porażka

Wiadomo będą się wybielać zarabiajce du-pą..ale jest praca sprzątanie, opieka , dorywcze,zawsze można coś znależć i parę groszy zarobić itp..więc nie muszą się niektóre zniżać do takiego poziomu ,bo potrafią zarobić na chleb w inny sposób niż zdejmując majtki

Gość porażka
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Słuchaj, to nie jest wcale taka łatwa praca jak się to niektórym wydaje. Nie, to nie jest poniżanie się, wręcz przeciwnie. Nagroda. Nie każda ćpa, pije alkohol i jest alkoholiczka.  Nie wrzucaj nas do jednego worka. Pomysl tak. Ludzie maja problemy w związkach. Do kogo się zwrócą ? Do miłych sympatycznych dziewczyn, które pogadają, pośmieją się z nimi, poplacza( a tez się zdarzy) . Jesteśmy spoko. Jakbyś do buzi nie miała co włożyć , albo żadnej osoby która tTobie by pomogła , zmieniłabyś błyskawicznie o nas zdanie. Nie gniewamy się. Żyj w tym Twoim przekonaniu dalej, ale pamiętaj... bądź dobra ok? Nigdy nie oceniaj i nie wrzucaj do jednego wora każdego , bo nie wypada . No i pełna kulturka;) nie każda tez przeklina. Trzymaj się i gratuluje , ze nie martwisz się co będzie jutro.

żal mi Ciebie,bo kultura Ciebie nie odwiedza,chyba tylko kasa

Gość porażka

A jutro jak nie będę miała co jeść to wezmę każdą pracę i uczciwie zarobię a nie będę wycieraczką dla innych.

Gość polewka
1 minutę temu, IlonaLalka napisał:

To jedz trawę i powiedz jak Tobie smakuje. Wiesz, każdy jest inny. Nie oceniam Ciebie, tak wiec nie oceniaj nas. Niektóre lubią, jak ja na przykład. Pogadam, pośmieje się , utworze związek, a bo jakiś samotny się trafi. Głaszcze go po ramieniu i przytulam , bo potrzebuje, albo kobieta go zdradza i nie ma do kogo o poradę, czasem tylko jest i bez tego seksu. Spoko ta robota. I pamiętaj, żadna robota nie hańbi ;)

Hańba -sprawdź znaczenie w słowniku buhahahahah

Gość gość
2 minuty temu, IlonaLalka napisał:

I pamiętaj, żadna robota nie hańbi 😉

Dziwne. Ale najczęściej tak mówią qrwy i złodzieje.

Gość gość

To jedz trawę i powiedz jak Tobie smakuje. Wiesz, każdy jest inny. Nie oceniam Ciebie, tak wiec nie oceniaj nas. Niektóre lubią, jak ja na przykład. Pogadam, pośmieje się , utworze związek, a bo jakiś samotny się trafi. Głaszcze go po ramieniu i przytulam , bo potrzebuje, albo kobieta go zdradza i nie ma do kogo o poradę, czasem tylko jest i bez tego seksu. Spoko ta robota. I pamiętaj, żadna robota nie hańbi 😉

Wiesz co ci powiem? Jesteś dwa razy bardziej moralnie czystsza niż ta oceniająca obrzydliwie ludzi baba z którą piszesz. W tobie nie ma fałszu a w niej jest tylko nadęcie i zakłamanie. Wolę sto razy bardziej na partnerkę taką kobietę jak ty niż jak ona.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Dziwne. Ale najczęściej tak mówią qrwy i złodzieje.

A w czym ty jesteś lepsza od rzeczonych qrew? No powiedz w czym? 

Gość gosc
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

A , to tak się przyjęło. Nie każdy. 😉 i pełna kulturka. Bronię nas. Prostytutki, wiesz kto to jest kur*a? To Ty, bo za darmo, a ładnie- prostytutka bo za kasę. I kto wygrał? My;) buzkabuźka

W punkt!

Gość Gość
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

To jedz trawę i powiedz jak Tobie smakuje. Wiesz, każdy jest inny. Nie oceniam Ciebie, tak wiec nie oceniaj nas. Niektóre lubią, jak ja na przykład. Pogadam, pośmieje się , utworze związek, a bo jakiś samotny się trafi. Głaszcze go po ramieniu i przytulam , bo potrzebuje, albo kobieta go zdradza i nie ma do kogo o poradę, czasem tylko jest i bez tego seksu. Spoko ta robota. I pamiętaj, żadna robota nie hańbi ;)

Każdy sam sobie ustala priorytety. Mam prawo ocenić twoje wybory jak i tu moje.

Gość gość

To Ty, bo za darmo, a ładnie- prostytutka bo za kasę.

Chcesz powiedzieć że jak dziewczyna daje z miłości to jet qrwa? A jak daje za pieniądze czy za wino - to nie jest qrwa?

Ciekawa moralnośc...

Gość Gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Wiesz co ci powiem? Jesteś dwa razy bardziej moralnie czystsza niż ta oceniająca obrzydliwie ludzi baba z którą piszesz. W tobie nie ma fałszu a w niej jest tylko nadęcie i zakłamanie. Wolę sto razy bardziej na partnerkę taką kobietę jak ty niż jak ona.

Właśnie dokonałaś moralnej oceny i odniosłaśsię do swoich wyborów.  

Nie oceniam człowieka a jego wybór, nie przeczę  że prosty$tutka może być wrażliwa kobieta wspierająca słabszych, twierdzę że w dzisiejszych czasach w Polsce prost$ytucja nie jest koniecznością a wyborem kobiet pozbawionych godności, dla których nadrzędną wartością jest seks i wygodne życie. To ocena zjawiska społecznego i okreslenie jego przyczyn.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość gość napisał:

Chcesz powiedzieć że jak dziewczyna daje z miłości to jet qrwa? A jak daje za pieniądze czy za wino - to nie jest qrwa?

Ciekawa moralnośc...

K...a nawet gdy nie dostałaś żadnej miłosci od partnera i szukasz tego w internecie żaląc się jaka to jesteś niekochana!!!!

Gość i tyle w temacie
8 minut temu, IlonaLalka napisał:

Absolutnie ze nie;) złe mnie zrosumialas. Jak ktoś tak brzydko się o nas wypowiada to ja bronię nas i tak samo. Ale co Ty, będę teraz miła , czyli taka jaka jestem naprawdę, ale widzę ze Tobie to przeszkadza, nawet jak podkreśliłam, ze lubie to co robie.  ja daje miłość moim partnerom, a oni mi. Nie jeden powiedział , ze mnie kocha, ale gdy ja go nie kochałam, będąc uczciwa powiedziałam. Bywało, ze przestali co niektórzy przychodzić przez pewien czas, ale przyszli, bo się stęsknili i doceniali mnie za to ze byłam z nimi szczera i nie skubalam z nich kasy. Różni są ludzie. ;) 

hahahahahhahahaha

Gość i tyle w temacie
1 minutę temu, IlonaLalka napisał:

Nie, myśle ze aż tak złe by nie było. Trzeba się szanować. Z gumka za jakaś stówę by zrobiła napewno, jakby niestarvzalo jej na opłaty na mieszkanie, utrzymywanie rodziny itd, miała by np. Trójkę dzieci , a w normalnej pracy bez wykształcenia by jej nie zapłacili nie mniej niż najnizsza krajowa, i spokojnie wypowiedziane słowa; zrobiłaby, zrobila;)

nie oceniaj po sobie.Znam ludzi, co żyją biednie, mają dzieci i kobiety się nie szma-cą jak Ty, więc..słowo szacunek to coś co w Twoim życiu nie istnieje

Gość Taka

A zen sie z kim chcesz. Kogo to obchodzi? 😂 

Gość burza w mieście
6 minut temu, IlonaLalka napisał:

Tak, my tez się z was śmiejemy ;) a potem przychodzi taki niepewny facet do nas i płacze bo jest samotny, albo żona mu nie dała, albo ze żona ma kochanka i on się nam żali ;)

i po co się komuś tłumaczysz, wdajesz w bezsensowne rozmowy - olać to ... ludzie zazdroszczą bo ty nic nie robisz a żyć masz za co a oni muszą z..a..pier... żeby mieć i tu ich boli. Największa hipokryzja tych kobiet jak i facetów jest taka, że w głupi dla siebie sposób wypierają się tego, przecież to można sprawdzić

Gość Gość
2 minuty temu, Gość burza w mieście napisał:

i po co się komuś tłumaczysz, wdajesz w bezsensowne rozmowy - olać to ... ludzie zazdroszczą bo ty nic nie robisz a żyć masz za co a oni muszą z..a..pier... żeby mieć i tu ich boli. Największa hipokryzja tych kobiet jak i facetów jest taka, że w głupi dla siebie sposób wypierają się tego, przecież to można sprawdzić

Zazdrościć dupczenia się? Chyba ocipiales.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zazdrościć dupczenia się? Chyba ocipiales.

A czego tobie mają zazdrościc, miłości w której jesteś codziennie zdradzana??

Proszę cię nie żartuj i szukaj dalej adoratorów aby poprawić swoją samoocene.

Gość Piotr

Szukam dziewczyny zasponsoruję hojnie czekam na odp.

Gość Gość

Facet, którego dziewczyna, czy żona jest prostytutką ma ją po pewnym czasie w głębokim poważaniu. Który kochający mężczyzna pozwoli na seks z innymi. Chyba, że jest swingersem. Liczy się tylko kasa i nie ma co się oszukiwać. Zazwyczaj oni nie pracują. Czym innym jest luźny związek. Nawet jeśli taka kobieta na pewien czas z tego zrezygnuje, to później większość znowu do tego wraca. Nikt mi nie powie, że prostytucja u normalnej kobiety, to łatwy kawałek chleba. Chyba, że jest nimfomanką. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Piotr napisał:

Chyba pomyliłeś portale. Podaj jeszcze swój numer telefonu. Na pewno ktoś zadzwoni...

Gość Gosć

Jak komornik wyrzuci Ciebie razem z dziećmi na bruk, jak dzieci będą umierały z głodu, to nie tylko będziesz dawała każdemu nawet za kromkę chleba ale sama będziesz prosić żeby ktoś Ci podał rękę.

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Piotr napisał:

Wez zasponsoruj hojnie kolege