Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jest

Prostytutka będzie lepszą żoną niż jakaś lalka barbie z magistrem

Polecane posty

Gość Ktoś

Kochane dzieci, droga młodzieży. Chcę zwrócić uwagę na dwa istotne tu terminy, tj. "prostytutką" i "kur...". Prostytutka to zawód a kur... to charakter. Proszę tego nie mylić.

Gość Dubi
20 minut temu, IlonaLalka napisał:

My nie jesteśmy złodziejkami. To wasza wina kobiety, ze nie potraficie dać facetowi tego co by chciał; szczerości , milosci, uczuć, przychodzą do nas sami, wiec nich ich do tego nie zmusza , no powiem brzydko, to była beszczelnosc z Twojej strony , aby nas tak porównać. Wstyd . Wcale się nie dziwie, ze jesteś teraz sama i piszesz trzy po trzy , ze prostytutki to złodziejki i nas do tego stopnia porównujesz. Wstydź się. Sami przychaodza. Booooo. Uspokoiłam sie już i daje radę dalej to czytac

Piszesz „to wasza wina kobiety” wiec  rozumiem, że Ty kobieta nie jestes skoro nie zaliczasz siebie do tego grona?

I juz widze jak facet idzie do prostytutki po „szczerość, miłość i uczucia” 😂 moze jeszcze na obiad tez do Ciebie przychodzą bo żona nie ugotuje? Żebyś wysprzątala ich mieszkania na kolanach?  W końcu i tak są juz przyzwyczajone do pewnej pozycji ;)

Gość gość
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Lubie słuchać jak i starszych jak i młodszych, a czasem coś mi podpowie;) lubie jak mnie moi mężczyźni mnie wychowują i daja mi to czego ja potrzebuje również: dobra, milosci, współczucia, szacunku, pocieszenia. Za to jestem im bardzo wdzięczna. Kocham ich za to. 

Od razu napiszę, ze cię nie oceniam.Lubisz co robisz i to twoja sprawa.Lepsze to niz mialabys kraść, ale nie pisz bzdur jak to kochasz wszystkich, bo nie kochasz zadnego.Ciekawe jak dlugo by ta milosc trwala gdyby przestali ci placic, więc nie klam, bo ty kochasz kase od nich a nie ich paniusiu o szerokim sercu.Zapamietaj sobie raz na zawsze i nie naduzywaj slowa"kocham": kochasz wszystkich, nie kochasz nikogo.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Dubi napisał:

Piszesz „to wasza wina kobiety” wiec  rozumiem, że Ty kobieta nie jestes skoro nie zaliczasz siebie do tego grona?

I juz widze jak facet idzie do prostytutki po „szczerość, miłość i uczucia” 😂 moze jeszcze na obiad tez do Ciebie przychodzą bo żona nie ugotuje? Żebyś wysprzątala ich mieszkania na kolanach?  W końcu i tak są juz przyzwyczajone do pewnej pozycji 😉

Pokazujesz w swoim poście powód dla którego ludzie korzystają z takich usług. Sprzątanie i gotowanie mają w domu, po intymność idą do prostytutki. A intymność to nie tylko seks. Nie pochwalam oszukiwania żony i mam złe zdanie o tych facetach, ale kobieta która sprzedaje swoje usługi nie jest niczemu winna i nikogo nie okrada

Gość gość
3 minuty temu, Gość Dubi napisał:

I juz widze jak facet idzie do prostytutki po „szczerość, miłość i uczucia” 😂 moze jeszcze na obiad tez do Ciebie przychodzą bo żona nie ugotuje? Żebyś wysprzątala ich mieszkania na kolanach?  W końcu i tak są juz przyzwyczajone do pewnej pozycji 😉

Pokazujesz w swoim poście powód dla którego ludzie korzystają z takich usług. Sprzątanie i gotowanie mają w domu, po intymność idą do prostytutki. A intymność to nie tylko seks. Nie pochwalam oszukiwania żony i mam złe zdanie o tych facetach, ale kobieta która sprzedaje swoje usługi nie jest niczemu winna i nikogo nie okrada

Odnoszę dziwne wrażenie, że spora grupa ludzi w naszym społeczeństwie ma większy problem z tym co dzieje się w sypialni sąsiada niż we własnym łóżku.

Prostytucja będzie trwała do tego momentu, w którym będą chętni na tego typu usługi i nic tego nie zmieni (nawet zarobienie prawnie jej nie zlikwiduje).

A ocenę moralności zarówno uprawiających sugeruje schować pod kołdrę własnego łóżka.

Gość Xixi
11 minut temu, IlonaLalka napisał:

Lubie słuchać jak i starszych jak i młodszych, a czasem coś mi podpowie;) lubie jak mnie moi mężczyźni mnie wychowują i daja mi to czego ja potrzebuje również: dobra, milosci, współczucia, szacunku, pocieszenia. Za to jestem im bardzo wdzięczna. Kocham ich za to. 

W innym temacie wspomniałaś, że jestes nimfomanką, wiec moze napisz szczerze ze daja Ci doznania a nie jakieś bajki o miłości, szacunku itp.

Za miłość sie nie płaci tak poza tym

Gość gosc
1 minutę temu, IlonaLalka napisał:

Powiedz mi , ta która mnie tym nieodkrytym dnem nazwała. Z iloma już spałaś i ilu zraniłas ? Hmmm? Ja nie ranie facetow, ja wale prosto z mostu jak jest i w jakiej są sytuacji. Oni to rozumieją i z miła chęcią do mnie wracają . Zawsze przyjmuje ich z uśmiechem na twarzy, tzn, przeważnie, często jestem smutna na twarzy, ale to szczegół, ale stali i tak wejdą;) jak do tzw. Żony, bo mnie kochają / lubią/ szanują za moja osobowość , a jest piękna ;) na zewnątrz kamień, a jak ktoś mnie odkryje , jak oni, to taka wrażliwa dziewczynka :)

Właściwie, jak już tam gdzieś napisałaś eksperyment Ci się udał:) i nie ważne, czy to prowo czy nie:) wzbudzasz zainteresowanie ludzie Cie czytają i odpowiadają:) Jakże łatwo jest ludźmi manipulować:)

Zdziwienie tylko ze Cie jeszcze nie hejtują:))

Gość ddd
24 minuty temu, Gość Brawo napisał:

Dziękuję za ten komentarz 😁pokazał, że dno trudno namalować i tym dla mnie jest ta #Pani#

Zależy czy potrafisz dojrzeć w każdym człowieku coś dobrego jeśli jedna "wada" przysłania Ci wszystkie to żaden z Ciebie Artysta, zależy co widzisz nawet damę można namalować w niefortunnej sytuacji.

Gość gosc
2 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Właściwie, jak już tam gdzieś napisałaś eksperyment Ci się udał:) i nie ważne, czy to prowo czy nie:) wzbudzasz zainteresowanie ludzie Cie czytają i odpowiadają:) Jakże łatwo jest ludźmi manipulować:)

To jest ważniejsze:)

Gość gość
21 minut temu, IlonaLalka napisał:

Od razu napiszę, ze cię nie oceniam.Lubisz co robisz i to twoja sprawa.Lepsze to niz mialabys kraść, ale nie pisz bzdur jak to kochasz wszystkich, bo nie kochasz zadnego.Ciekawe jak dlugo by ta milosc trwala gdyby przestali ci placic, więc nie klam, bo ty kochasz kase od nich a nie ich paniusiu o szerokim sercu.Zapamietaj sobie raz na zawsze i nie naduzywaj slowa"kocham": kochasz wszystkich, nie kochasz nikogo.

Gość Gość
20 minut temu, Gość Ktoś napisał:

Kochane dzieci, droga młodzieży. Chcę zwrócić uwagę na dwa istotne tu terminy, tj. "prostytutką" i "kur...". Prostytutka to zawód a kur... to charakter. Proszę tego nie mylić.

Powtarzasz wyswiechtany slogan.  Prostytutka musi mieć charakter  q$&rwy, by ten zawód uprawiać.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

czy dla ciebie jest jakiś limit miłości?

Gość Gość
22 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Powiedz mi , ta która mnie tym nieodkrytym dnem nazwała. Z iloma już spałaś i ilu zraniłas ? Hmmm? Ja nie ranie facetow, ja wale prosto z mostu jak jest i w jakiej są sytuacji. Oni to rozumieją i z miła chęcią do mnie wracają . Zawsze przyjmuje ich z uśmiechem na twarzy, tzn, przeważnie, często jestem smutna na twarzy, ale to szczegół, ale stali i tak wejdą;) jak do tzw. Żony, bo mnie kochają / lubią/ szanują za moja osobowość , a jest piękna 😉 na zewnątrz kamień, a jak ktoś mnie odkryje , jak oni, to taka wrażliwa dziewczynka 🙂

Nie rozsmieszaj mnie, Ty i wrażliwość wycieraczki

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie rozsmieszaj mnie, Ty i wrażliwość wycieraczki

dziewczyna jest wyraźnie wrażliwsza (i milsza) od ciebie. W sumie dlaczego ją obrażasz? Ciebie mąż zdradził z prostytutką i swój jad przelewasz na niewinną osobę?

Gość Proszę
1 minutę temu, Gość gość napisał:

dziewczyna jest wyraźnie wrażliwsza (i milsza) od ciebie. W sumie dlaczego ją obrażasz? Ciebie mąż zdradził z prostytutką i swój jad przelewasz na niewinną osobę?

😂😂😂😂😂😂😂

Gość gość
1 godzinę temu, IlonaLalka napisał:

Dlaczego tyle jadu? Skąd do chol... się on bierze w ludziach ?

To ja ci / powiem skąd. To wszystko przez qrwy i złodziei!!

Nie, nie .. uspokój się! tO NIE O CIEBIE CHODZI. Chodzi o te co chodzą w garsonka z broszkami na wierzchu...

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gOŚĆ napisał:

Czyli wychodzi na to, iż nie ma już "normalnych" (zadanie domowe: zdefiniuj "normalność") facetów, ponieważ życie w otwartym związku opartym na relacji cuckold oraz swingowanie są na świecie niezwykle popularnymi i powszechnie akceptowalnymi fetyszami. W niektórych krajach, np Czechach, Holandii czy Japonii, stając się najpowszwchniejszym typem związku.

No co ty, naprawdę??? (sarkazm)A odkad to fetysze są normalne? To są zachowania odbiegajace od normy. I co to ma byc? Niby argumtnt? Mylisz się, ze większosc odbiega od normy.

Gość Dubi
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

To fakt. Tez tak myśle o kobietach co pracują w tym zawodzie. Ale szczerze nie moge z postawy Panny prostytutki ktora tu pisze. Jest niczym anioł ktory nie chce robic nikomu krzywdy tylko dawać miłość. W tym zawodzie jakby wszystkie mialy tak myślec, to by ten zawod umarł śmiercią naturalną z powodu wyrzutów sumienia i braku zarobków.

Gość gOŚĆ
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

No co ty, naprawdę??? (sarkazm)A odkad to fetysze są normalne? To są zachowania odbiegajace od normy. I co to ma byc? Niby argumtnt? Mylisz się, ze większosc odbiega od normy.

To zależy od tego, co rozumiesz jako "normalność" bo jest to pojęcie bardzo względne. Dla np Czechów czy Holendrów seks nie stanowi najmniejszego tabu a swingowanie i życie w otwartych związkach, które w Polsce uznawane są za ostre zboczenia i odstępstwa od seksualnej normy, u nich są rzeczami normalnymi i powszechnie akceptowanym.

Gość smerfetka
Dnia 31.07.2019 o 14:12, Gość tak jest napisał:

bo przynajmniej prostytytka jest szczera, pozatym to często dobre dziewczyny w trudnej sytuacji i docenią faceta

Potrafią też "dogodzić" męskim fantazją:classic_cool:

Gość smerfetka

bo przynajmniej prostytytka jest szczera, pozatym to często dobre dziewczyny w trudnej sytuacji i docenią faceta

Gość smerfetka

Gość smerfetka

Gość Adam Z

Cenie prostytutki za ich poświęcenie.

Gość dfdd
6 godzin temu, IlonaLalka napisał:

Tez od niektórych nie chciałam brać kasy, bo ich kochałam, a milosc przecież nic nie kosztuje, to wiem. Ale to praca i musiałam się z niektórymi rzeczami pogodzić. Byłam z jednym już za darmo, to mnie wykorzystał . Myslalam, ze tutaj są uczucia, a tu nic z jego strony nie było. Tylko jedno. Pojechałam do tego 50 letniego faceta( mówię tu o innym przypadku) i ... nie będę do końca opisywała , bo to prywatne. Napisze ogółem... zranił mnie. Chciał tylko seksu, a w pokoju mna manipulował i mówił , ze mnie kocha , a ja głupia tez się w nim zakochałam. Ach. Nauczyłam się przez to na moim błędzie - a jeden każdemu się zdarzy i już tak nie robie. 

ilona napisalas wczesniej ze nie moglabys byc w zwiazku gdzie jest kłamstwo, ale czy jesli bedziesz kiedys w zwiazku mysl ze on idzie do innej nie bedzie cie męczyc ? bedziesz miec to gdzies zakodowane ze gdy zle to idzie sie do prostytutki, ilona a myslisz ze ty kiedys bedziesz z kims tak normalnie, jeden facet, czysta sytuacja?

Gość eraaa

nie będzie. szkoda się ograniczać jak można korzystać z kilku sponsorów

jedzie na antydepresantach i mówi innym że ich kocha, żeby byli dla niej mili heheh Prostytucja to przemoc. Ona wcale nie kocha swojej rpacy. Mówiła te swoje puste słowa kocham i słyszała z cudzych ust słowa kocham a i tak ją wykorzystywał. o to w ty wszystkim chodzi, wszystko jedno jak się wchodzi byle wejść! Kochanie może być nieme: ugotować dla kogoś ulubioną potrawę i pięknie ją przystroić i przyprawić jak ktoś lubi, uprać i poskładać komuś rzeczy żeby miał ładnie i wygodnie, itd. Ona tego nie robi. słowo kocham NIC nie kosztuje, jest gównem. tylko na to ją stać i mąż może nigdy nie mówić kocham a zrobić dla żony np huśtawkę, bo ona lubi się bujać

Gość analiza

Ilona to zagubiona dusza, pokrzywdzona, wykorzystana, nie kochana, pewnie trudne dzieciństwo, brak rodziców, może dom dziecka, myśli że zdobędzie miłość przez seks, ale prawdziwa miłość tak nie działa. Nie wie co to miłość, myśli że gdy da seks to zdobędzie miłość, a jest tylko wykorzystywana. Przykre i to bardzo. Może kiedyś była wrażliwa, naiwna, teraz zbudowała mur, aby przeżyć jedzie na antydepresantach które tylko bardziej ryją jej beret. Z czasem dojdzie do wniosku że tak naprawde nie ma już co dać, wymienić za pieniądze. Jest niczym szmaciana lalka, którą inni się bawią póki młoda i czysta. Z czasem psychika wysiądzie, wtedy zakończy swój marny żywot, wykorzystana, nie mająca już co dać, nie otrzymująca naprawde niczego. Pieniądze to iluzja, są puste, wymyślone, to co "kupują" nie warte cierpienia za nie. Zguba to myślenie że pieniądze dadzą szczęście, gdy naprawde to inni ludzie dają szczęście. Trzeba tylko ich znaleźć, ale nie dać się wykorzystać hieną których też pełno.

Gość dodon

wsadz se tego mgr. do dupy...na grillu na balkonie

Gość dodon
Dnia 31.07.2019 o 14:20, Gość Gosc napisał:

Szmatą to sama może jesteś, a nawet o tym nie wiesz. Lepiej napisz ile ku...sow mialaś!! Pewnie stary dał posade, Cwaniara

wsadz se tego mgr. do dupy...na grillu na balkonie klondodon