Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świstak

Powód z jakiego siadła wam psychika?

Polecane posty

Gość świstak

co się przyczyniło do tego?

Gość eawaea

nie ma takiego. współcześni ludzie młodzi są bardzo słabi psychicznie. kiedyś ludzie byli silniejsi. dziś podcinają sobie żyły lub ćpają dopalacze, słabeusze. Ja jestem bardzo mocno psychicznie. Kocham siebie i nikt mnie nie złamie.

Gość fizzyka

Teraz młode pokolenie podcina sobie żyły gdy srajfon zgubią albo wyłączą im net, takie pissdy teraz wychowują niańki, bo matka robi kariere kur'wa

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość fizzyka napisał:

Teraz młode pokolenie podcina sobie żyły gdy srajfon zgubią albo wyłączą im net, takie pissdy teraz wychowują niańki, bo matka robi kariere kur'wa

Albo nie pracuje tylko łapie facetów do łóżka zamiast zajac się dziećmi, czują się niechciane, nie kochane, bo matki ciągają się w poszukiwaniu fiu@#ta  i dzieci popełniają samob&*$jstwo

Gość paato

matki z 3 dzieci chodzą na impreze a bachory z niańką ( często to babcia ), to dopiero patole

Gość Gość

Matki robiące karierę to zło najgorsze. 

Gość beeere

Albo kariera albo rodzina, do wyboru. Najgorsze te durne koorfy co bachorów narobią a potem kariery się zachciało a bachory potem mają zryty beret bo niańka to chowała nie matka.

Gość Taka

Yyy to zarobcie na kobietę i dzieci porządne pieniądze, tak żeby nie musiała pracować zamiast tutaj tego typu bzdury wypisywać. Który z was zarabia z 10 000 zl netto miesięcznie? Sorry, ale za 1700 nie da się żyć 

Gość Gosciowa

Najgorsza to kura domowa, nic sobą nie reorezentuje i jej syn nie szanuje kobiet (to ci co gadają, że kobiety to zmywarko-obciągarki), a corki takich matek wybierają tych  mizoginów, potem same są poniżane. Dzieci mają etat, bo chodzą do szkoły, a po tylu godzinach siedzenia powinny pobiegać na świeżym powietrzu dla zdrowia, w tym czasie matka w domu sama nie jest nikomu potrzebna. W którymś kraju wprowadzono podatek od pasożytnictwa jak nie przepracuje się jakiegoś minimum w roku, jestem za. Kurom domowym odciąć telewizje to z nudów może pójdą do roboty,a nue jak downy całe życie niesamodzielne. 

Gość wy jeppane koorfy
22 godziny temu, Gość Taka napisał:

Yyy to zarobcie na kobietę i dzieci porządne pieniądze, tak żeby nie musiała pracować zamiast tutaj tego typu bzdury wypisywać. Który z was zarabia z 10 000 zl netto miesięcznie? Sorry, ale za 1700 nie da się żyć 

A czemu facet musi zarabiać na wszystkie wasze hoojowe zachcianki? Dach nad głową i micha ryżu i się cieszyć. Babom palma odbija i 1500 zachcianek mają. Baby to próżne istoty, ciągle im wiatr w oczy i wiecznie nieszczęśliwe.

Gość olop

bo, ...o, matka jest w ciążach i wychowywaniu przez lata i musi się świetnie drogo odżywiać by porządnie karmić twojego syna przez 2 lata cycem i kolejnego. zanim dzieci pójdą do żłobków , za które też się placi!

Gość Gosc

Mnie psychika padła z powodu porzucenia, braku milosci

Gość Gość

Mi siadla w 2014 jak odkryłem Kafeterie.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mi siadla w 2014 jak odkryłem Kafeterie.

Mnie siadła po raz pierwszy, kiedy w duszpasterstwie wmawiali nam, że mamy zostać sami i nie zakładać rodzin. Bardzo sie wtedy posypałam psychicznie, a wcześniej rozwijałam sie normalnie i dynamicznie, jak większość młodych osób. Za drugim razem wysiadłam kiedy załozyłam sobie internet i spotkałam się z hejtem po raz pierwszy. Potem spotykałam się z nim codziennie. Za trzecim razem wysiadłam kiedy zmarł na raka mój przyjaciel z którym planowałam cos więcej niż łażenie po kawiarniach. Należelismy obydwoje do pewnej grupy modlitewnej a ja ...ka wierzyłam, że jeśli ludzie sie modlą o czyjeś uzdrowienie, to ono nadejdzie i że wszystkie takie osoby są chronione przez Boga. Po raz pierwszy wtedy zwątpiłam od czasów młodości i przypłaciłam to depresją a później ostrymi objawami psychosomatycznymi. Nastęnym razem wysiadłam, kiedy Bóg w łąsce swojej dał mi nowotwór i operację. Nie dość, że jestem samotna, to jeszcze znęcał sie nade mną fizycznie. Od tego czasu przeklinam go z całego serca za każdym razem kiedy robi mi coś złego a nabierało sie tego wyjatkowo dużo. Dziś jestem już silna, nauczyłam się nienawidzić, kopać dołki pod innymi tak jak większość polactwa, i być wredną. Jesli ktoś wymodli mi jeszcze coś złego, poproszę o pomoc szatana. Ten podobno nigdy nie odmawia. 

Gość Zalamana
14 minut temu, Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv napisał:

Mnie siadła po raz pierwszy, kiedy w duszpasterstwie wmawiali nam, że mamy zostać sami i nie zakładać rodzin. Bardzo sie wtedy posypałam psychicznie, a wcześniej rozwijałam sie normalnie i dynamicznie, jak większość młodych osób. Za drugim razem wysiadłam kiedy załozyłam sobie internet i spotkałam się z hejtem po raz pierwszy. Potem spotykałam się z nim codziennie. Za trzecim razem wysiadłam kiedy zmarł na raka mój przyjaciel z którym planowałam cos więcej niż łażenie po kawiarniach. Należelismy obydwoje do pewnej grupy modlitewnej a ja ...ka wierzyłam, że jeśli ludzie sie modlą o czyjeś uzdrowienie, to ono nadejdzie i że wszystkie takie osoby są chronione przez Boga. Po raz pierwszy wtedy zwątpiłam od czasów młodości i przypłaciłam to depresją a później ostrymi objawami psychosomatycznymi. Nastęnym razem wysiadłam, kiedy Bóg w łąsce swojej dał mi nowotwór i operację. Nie dość, że jestem samotna, to jeszcze znęcał sie nade mną fizycznie. Od tego czasu przeklinam go z całego serca za każdym razem kiedy robi mi coś złego a nabierało sie tego wyjatkowo dużo. Dziś jestem już silna, nauczyłam się nienawidzić, kopać dołki pod innymi tak jak większość polactwa, i być wredną. Jesli ktoś wymodli mi jeszcze coś złego, poproszę o pomoc szatana. Ten podobno nigdy nie odmawia. 

Ja tez mam ciezko. Sama cale zycie i jeszcze mi Bog matke zabral. Inni maja rodziny i matki do 90lat zyja. Cale zycie walcze z otyloscia a ludzie mna gardza jakbym w MC Donaldzie przesiadywala, a gdyby nie to ze walcze to bym juz z pol tony wazyla, tak szybko tyje. Chodze w jednej ...ence i porwanej kurtce w szwach bo nie moge nic kupic choc kasy mam w huk. Do tego mam owlosienie na twarzy i musze sie golic. Mam teraz w huk problemow( mieszkaniowych i w pracy i zdrowotne) i bardzo mi ciezko. Wracam do domu o 23 i rycze i nie ma kto przytulic. Nie mam zadnej bliskiej osoby.

3 minuty temu, Gość Zalamana napisał:

Do tego mam owlosienie na twarzy i musze sie golic. 

Ja na szczęście przynajmniej tego nie mam 🙂 

3 minuty temu, Gość Zalamana napisał:

Do tego mam owlosienie na twarzy i musze sie golic. 

Gość fghbvjkhf
10 minut temu, Gość Zalamana napisał:

Ja tez mam ciezko. Sama cale zycie i jeszcze mi Bog matke zabral. Inni maja rodziny i matki do 90lat zyja. Cale zycie walcze z otyloscia a ludzie mna gardza jakbym w MC Donaldzie przesiadywala, a gdyby nie to ze walcze to bym juz z pol tony wazyla, tak szybko tyje. Chodze w jednej ...ence i porwanej kurtce w szwach bo nie moge nic kupic choc kasy mam w huk. Do tego mam owlosienie na twarzy i musze sie golic. Mam teraz w huk problemow( mieszkaniowych i w pracy i zdrowotne) i bardzo mi ciezko. Wracam do domu o 23 i rycze i nie ma kto przytulic. Nie mam zadnej bliskiej osoby.

to się weź za siebie. żaden facet nie chce tłustej krowy. jedna mi tlusta wieprzowina nie daje spokoju ciągle się gapi i gapi pójdę na policję w końcu za ten wzrokowy gwałt. i jeszcze tym samochodem jeździ jak jepnieta interesuje się mną. 

Gość do psychicznego
6 minut temu, Gość fghbvjkhf napisał:

to się weź za siebie. żaden facet nie chce tłustej krowy. jedna mi tlusta wieprzowina nie daje spokoju ciągle się gapi i gapi pójdę na policję w końcu za ten wzrokowy gwałt. i jeszcze tym samochodem jeździ jak jepnieta interesuje się mną. 

To że ktos jeździ samochodem nie znaczy że sie tobą interesuje!!! Kim ty w ogóle jesteś, poza tym że masz schizofrenie i niedorozwój umysłowy? A u psychiatry byłeś? Jak nie, to policja cie tam wysle. Masz ciężką postac paranoi. A ta osoba pewnie nawet cie nie zauważyła. Chyba że w realu odpier.talasz takie same schizy jak na kafe. 

Gość Zalamana
10 minut temu, Gość fghbvjkhf napisał:

To moze daj jej szanse. Jak bedzie zakochana na zaboj to schudnie. 

Gość do psychicznego
13 minut temu, Gość fghbvjkhf napisał:

To że ktos jeździ samochodem nie znaczy że sie tobą interesuje!!! Kim ty w ogóle jesteś, poza tym że masz schizofrenie i niedorozwój umysłowy? A u psychiatry byłeś? Jak nie, to policja cie tam wysle. Masz ciężką postac paranoi. A ta osoba pewnie nawet cie nie zauważyła. Chyba że w realu odpier.talasz takie same schizy jak na kafe. 

Gość Zalamana
19 minut temu, Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv napisał:

Nie mam z kim pojechac na wakacje chociaz spie na pieniadzach. Jeszcze dwa miesiace meki. Jak juz odetchne na nowym mieszkaniu to zaczne znow chodzi na laser na te owlosienie i tym razem bede chodzic do skutku.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Zalamana napisał:

Wątpię żeby ktokolwiek zakochał się w chorym na psychozę urojeniową. Gwałt wzrokowy??? Do psychiatryka i to pędem. 

Gość inny
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wątpię żeby ktokolwiek zakochał się w chorym na psychozę urojeniową. Gwałt wzrokowy??? Do psychiatryka i to pędem. 

A ta kobieta pewnie nawet nie wie, że on sobie coś uroił na jej temat 😄 😄 😄 

Gość fghjkjhgfd
5 minut temu, Gość Zalamana napisał:

ja nie matka Teresa z Kalkuty ani żaden miłosny Caritas. szanse dam pięknej kobiecie w której będę zauroczony. 

Gość inny
Przed chwilą, Gość fghjkjhgfd napisał:

ja nie matka Teresa z Kalkuty ani żaden miłosny Caritas. szanse dam pięknej kobiecie w której będę zauroczony. 

Pielęgniarce w psychiatryku.

Gość inny
24 minuty temu, Gość fghbvjkhf napisał:

ciągle się gapi i gapi pójdę na policję w końcu za ten wzrokowy gwałt.

Chorych psychicznie nie brakuje, jak widać. 

Gość gość
Dnia 1.08.2019 o 04:17, Gość świstak napisał:

co się przyczyniło do tego?

Odrzucenie

Gość mam prawo jazdy

i w życiu bym nie zwróciła uwagi na jakiegoś psychola który mysli że wszystkie kobiety go gwałcą wzrokiem 😄 Raczej bym przed nim uciekała, bo jak będzie miał ostrzejszą fazę to może sam zacznie gwałcić? tacy są niebepieczni. 

Gość inny
Przed chwilą, Gość mam prawo jazdy napisał:

i w życiu bym nie zwróciła uwagi na jakiegoś psychola który mysli że wszystkie kobiety go gwałcą wzrokiem 😄 Raczej bym przed nim uciekała, bo jak będzie miał ostrzejszą fazę to może sam zacznie gwałcić? tacy są niebepieczni. 

No pewnie, a jak mu się wydaje że kobiety go gwałcą wzrokiem to pewnie mu sie też wydaje, że wszystkie są w nim zakochane 😄 😄 😄  Śmiech na sali.