Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neymar_XD

Czy można trzymać dziewczyne za ręke na pierwszej randce?

Polecane posty

Znam się z bardzo fajną dziewczyną przez jakiś czas, bardzo się lubimy i zaprosiła mnie na randkę na spacer za kilka dni, mam pytanie......

Jak się spotkamy to czy mogę ją po jakimś czasie złapać za rękę lub spytać się jej czy mogę? bardzo bym chciał bo czułbym się o wiele lepiej a jestem trochę nieśmiały

jak myślicie? nie chce by  się wystraszyła albo by wyszło źle, ona wiele dla mnie znaczy i wiem że nigdy nie znajdę lepszej

Gość szyderca

za ci.pe ją złap najlepiej  z zaskoczenia. Podskoczy z wrażenia i ze spaceru zrobi się jogging

1 minutę temu, Gość szyderca napisał:

za ci.pe ją złap najlepiej  z zaskoczenia. Podskoczy z wrażenia i ze spaceru zrobi się jogging

nie no coś ty :) śmieszna odpowiedz ale mówię na poważnie

Gość Gość
Przed chwilą, Neymar_XD napisał:

nie no coś ty :) śmieszna odpowiedz ale mówię na poważnie

Możesz tylko wyczuj dobry moment i nie rób tego nachalnie

Gość Hahaha

No pewnie będzie wniebowzieta, ale nie tylko przed sex em, później też ja weź za rękę 

Gość Jebakov
Przed chwilą, Gość Hahaha napisał:

No pewnie będzie wniebowzieta, ale nie tylko przed sex em, później też ja weź za rękę 

Mnie taka jedna tleniona na pierwszej randce już trzymała..

Gość Jebakov

ALE ZA KOOTASA..

Gość Hahaha
Przed chwilą, Gość Jebakov napisał:

ALE ZA KOOTASA..

Tez fajnie 🙂

Dziękuje bardzo jak na razie wszystkim za odpowiedzi ale proszę pamiętajcie że to jest bardzo miła i porządna dziewczyna, nawet jak pójdzie idealnie to na pewno do niczego nie dojdzie skoro to 1wsza randka ale jakbym mógł ją za rękę trzymać to na pewno było by o wiele lepiej, jednak boje się

Gość hym..

skoro już trochę się znacie, to nie musisz zaraz na pierwszej randce 🙂 zobaczysz jak będzie się przy Tobie czuła na kolejnych i wtedy...

Gość hultaj

nie pytaj czy możesz tylko zrób to, kobiet się nie pyta

2 godziny temu, Gość hym.. napisał:

skoro już trochę się znacie, to nie musisz zaraz na pierwszej randce 🙂 zobaczysz jak będzie się przy Tobie czuła na kolejnych i wtedy...

Może faktycznie poczekam, nie chce wyjść na kogoś desperackiego ale też nie chce by myślała o mnie jako ktoś kto chce się z nią tylko przyjaźnić, ja szukam czegoś stałego i wiem że ona też, w dodatku rozumiemy się bardzo dobrze i bardzo ją lubię dlatego mi na jej zależy

2 godziny temu, Gość hultaj napisał:

nie pytaj czy możesz tylko zrób to, kobiet się nie pyta

Może masz racje ale jeśli nam będzie bardzo dobrze szło to może złapie ale delikatnie i zobaczę co zrobi ale boje się że może się zdenerwować i pomyśleć o mnie źle, sama mi powiedziała niedawno że bardzo mnie lubi ale co jeśli złapanie ją za rękę  to pójście za daleko :(

Gość jk2,9
Dnia 3.08.2019 o 14:39, Neymar_XD napisał:

Znam się z bardzo fajną dziewczyną przez jakiś czas, bardzo się lubimy i zaprosiła mnie na randkę na spacer za kilka dni, mam pytanie......

Jak się spotkamy to czy mogę ją po jakimś czasie złapać za rękę lub spytać się jej czy mogę? bardzo bym chciał bo czułbym się o wiele lepiej a jestem trochę nieśmiały

jak myślicie? nie chce by  się wystraszyła albo by wyszło źle, ona wiele dla mnie znaczy i wiem że nigdy nie znajdę lepszej

wiem. nie widziałam tej flagi.Nie. zostanę na tym etapie.

Gość gość

Musisz wyczuć sytuację czy możesz sobie na to pozwolić czy nie.