Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam

Mam fajnego kumpla i kobiety go odrzucają przez wiek

Polecane posty

Gość Dabedos
40 minut temu, Gość gość napisał:

o rany, to jakiś wieloryb

Nie obrażaj wielorybów

Gość hehe
19 godzin temu, Gość nie kumam napisał:

mam ci podać nr tel do niego?

ja nie chcę mieć dzieci, więc nie będzie zainteresowany.

Wiesz - jak on ciśnie o dziecko to też się nie dziw, że długo szuka.

Dnia 4.08.2019 o 04:44, Gość parker napisał:

Ja nie pije ani piwa ani nic innego z alkoholem bo to trucizna, jestem przez to dziwolągiem i ewidentnie nienormalny, bo 98% facetów chla codziennie. Chore społeczeństwo, że kto się nie zastosuje do głupoty jest odrzucany jako ufoludek. Wole jednak być ufoludniem.

98% facetów chla codziennie? człowieku przetrzyj oczy..., chyba masz na myśli samych bezdomnych-żuli, bo normalni ludzie, którzy codziennie muszą wstać do pracy -to rzadko kto pije codziennie

zdarza się, co weekend, a i owszem.. człowiek ma potrzebe się zrelaksować, odpocząć po ciężkim tygodniu-zwłaszcza jak się jest samotnym

ale codziennie? znam wielu ludzi, którzy kochają chlać, ale nikt tego nie robi codziennie, dosłownie nikt.

Gość krukol

większość facetów codziennie po pracy pije piwo, to też chlanie, no chyba że chlanie to uważasz tylko jako wóde

Gość bez picia

facetów którzy nie piją wogóle nic z alkoholi jest mniej niż 1%

Gość nie kumam
Dnia 4.08.2019 o 01:29, Gość Taka napisał:

Poza tym dziecko w tym wieku? A co robil wcześniej?? Balowal? Zaliczal? Trochę przesada, nie sądzisz? Żadne dziecko nie chce żeby dziadkowie byli rodzicami. 

Wcześniej co robił? A nic właśnie. Jest spokojny i odpowiedzialny, tradycjonalny. Nie pije, więc nie balował, nie zaliczał, po prostu praca, dom, zakupy i tak mu zleciały lata. A skoro jest nieśmiały to znowu nie zagadywał przypadkowych kobiet, tylko tkwił w swojej rutynie. Nie każdy kto jest sam w takim wieku zaliczał czy balował, bez przesady. Są i normalni ludzie którzy nie trafili na odpowiednią osobe.

Gość nazwa nie istotna

Kobiety pociąga patologia i np. badboye których trzeba "reperować"