Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 93939

Byłam w Niemczech i jestem w smutnym szoku

Polecane posty

Gość 93939

Myślałam że polska już dogonila Niemcy ale nic z tego , zupełnie inna mentalność kultura , Polacy są niestety na poziomie małpy szczególnie mężczyźni, w Polsce kobieta ma być piękna, zaradna , gotować pracować sprzątać znosić poniżenie A Niemcy? Ci rodowici bywają platynowymi naturalnymi blondynami są kulturalni , robią wszytko koło siebie w domu, ciężko pracuja , kobiety w Niemczech pracują tylko kiedy są pannami, później mąż utrzymuje cały wielki dom A żona zajmuje się wychowaniem dzieci i gospodarzeniem pieniędzmi i nikt nie nazywa ich materialistkami to praca w domu to też praca , niemki mają piękne ogrody koło domu, zupełnie inna kultura jedzenia  , prosci ludzie nawet jedzą nozem i widelcem , zawsze piękna zastawa , polska to niestety dzicz a nasi mężczyźni mają mentalność bliżej Ukraińców niż Niemców 

Gość 93939

I właśnie to jest najgorsze w Polakach, śmieją się z Ukraińców a sami mają taka kartoflana mentalność w stosunku do kobiet , nie istnieje coś takiego jak Polak gentleman , chocby polska była bogata to ta mentalność buraka co do kobiet zostanie 

Gość 93939

Myślę że Słowianie już mają chamstwo i mizoginie we krwi 

Gość 828393

Zauważyłam u nich jeszcze jedno , oni nigdy nie reagują agresja na odrzucenie , W Polsce ciągle spotykam się z nienawiścią i msciwoscia facetów gdy ich nie chce, niemcy przyjmują to z klasą, spokojem i niemiecka dyscyplina 

Gość Bekson klekson
1 minutę temu, Gość 828393 napisał:

Zauważyłam u nich jeszcze jedno , oni nigdy nie reagują agresja na odrzucenie , W Polsce ciągle spotykam się z nienawiścią i msciwoscia facetów gdy ich nie chce, niemcy przyjmują to z klasą, spokojem i niemiecka dyscyplina 

Skończ już frankfuterko kielbasiana. 

Gość gosc

Z ta kulturą to racja. Polscy faceci to wyjątkowo chamskie bydło.

Ale z tą pracą pier/dolisz bzdury. Niemki w większości pracują. Ja znam nawet 2 niemki, które utrzymują swoich facetów (w polsce by to nie przeszło)

Gość Kiss
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Ale z tą pracą pier/dolisz bzdury. Niemki w większości pracują. Ja znam nawet 2 niemki, które utrzymują swoich facetów (w polsce by to nie przeszło)

Wg badan w Polsce 1/3 kobiet utrzymuje facetow, wygooglaj sobie.

Gość 83939
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Bo to pewnie wschodnie lub północne Niemcy, ja mieszkam na południu czyli w regionach bardzo bogatych i tradycjonalnych , mąż mojej sąsiadki to architekt a ona nie ma studiów i wychowuje dzieci, nigdy jej nie wypominal i zabiera wszędzie teraz na urlop do Włoszech, Nie porównuj bydła z NRD czy północy do południowych Niemiec gdzie oni trzymają ponad połowę niemieckiego pkb w garści 

Gość 83939

Polacy obrażają niemki bo by sobie w życiu nie dały wejść na łeb jak polki , nie umiem tego wytłumaczyć ale polka to taka kizia mizia przy nich, one to są takie fest baby które trzymają ster w całej rodzinie, nie ma mowy o jakiejś chorej uległości czy plaszczeniu się do faceta 

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość 93939 napisał:

Myślałam że polska już dogonila Niemcy ale nic z tego , zupełnie inna mentalność kultura , Polacy są niestety na poziomie małpy szczególnie mężczyźni, w Polsce kobieta ma być piękna, zaradna , gotować pracować sprzątać znosić poniżenie A Niemcy? Ci rodowici bywają platynowymi naturalnymi blondynami są kulturalni , robią wszytko koło siebie w domu, ciężko pracuja , kobiety w Niemczech pracują tylko kiedy są pannami, później mąż utrzymuje cały wielki dom A żona zajmuje się wychowaniem dzieci i gospodarzeniem pieniędzmi i nikt nie nazywa ich materialistkami to praca w domu to też praca , niemki mają piękne ogrody koło domu, zupełnie inna kultura jedzenia  , prosci ludzie nawet jedzą nozem i widelcem , zawsze piękna zastawa , polska to niestety dzicz a nasi mężczyźni mają mentalność bliżej Ukraińców niż Niemców 

:)) sorki, ale przesadzasz negując Polaków i trochę ubarwiasz chwaląc Niemców. "Kultura jedzenia"? Co innego o tym słyszałam...

Gość prawdę

Prawdę napisała przychlaście stalkerski vel bekson klekson 

Gość 82828
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

:)) sorki, ale przesadzasz negując Polaków i trochę ubarwiasz chwaląc Niemców. "Kultura jedzenia"? Co innego o tym słyszałam...

Ty slyszalas a ja tam mieszkam i codziennie obcuje z tymi ludźmi, ja nie mówię o całych Niemczech tylko południu w okolicach Stuttgartu, tam obcy ludzie podchodzą najczęściej niemki w średnim i starszym wieku i pytają czy ci nie pomoc , mówią żeby zawsze biec po pomoc , teraz pomysł czy polka podejdzie do ukrainki i powie żeby zawsze do niej przychodziła kiedy się będzie źle działo 

Gość Bla bla
20 minut temu, Gość 83939 napisał:

Polacy obrażają niemki bo by sobie w życiu nie dały wejść na łeb jak polki , nie umiem tego wytłumaczyć ale polka to taka kizia mizia przy nich, one to są takie fest baby które trzymają ster w całej rodzinie, nie ma mowy o jakiejś chorej uległości czy plaszczeniu się do faceta 

Hehe... a ty myslisz,  że skąd sie wzial stereotyp brzydkiej Niemki,  takiej "hardej Helgi"? I czemu Polacy tak chwalą Ukrainki czy Bialorusinki?  Bo dziewczyny ze wschodu w porownaniu z Niemkami to są glupie słuzalczo -niewolnicze istoty.  Mozna nimi rzadzic.  Zdradzac je. Wykorzystywac na wszelkue sposoby.  Zawsze wybaczą swojemu misiowi.  A taka Niemka ma na tyle wysoka samoocene,  że nie bedzie sie plaszxzyc przed mezczyzną.  Stąd ten męski hejt. 

Faceci maja swiadomisc,  że Niemki tak latwo nie zbajerują i tyle. Im bardziej wyemancypowane i pewne swej wartosci kobiety tym wieksza pogarda ze strony mizoginòw. 

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość 82828 napisał:

Ty slyszalas a ja tam mieszkam i codziennie obcuje z tymi ludźmi, ja nie mówię o całych Niemczech tylko południu w okolicach Stuttgartu, tam obcy ludzie podchodzą najczęściej niemki w średnim i starszym wieku i pytają czy ci nie pomoc , mówią żeby zawsze biec po pomoc , teraz pomysł czy polka podejdzie do ukrainki i powie żeby zawsze do niej przychodziła kiedy się będzie źle działo 

Tak, słyszałam od ludzi którzy też z Niemcami mieszkali, dlatego się wypowiadam.

Gość antymizoginia
16 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Hehe... a ty myslisz,  że skąd sie wzial stereotyp brzydkiej Niemki,  takiej "hardej Helgi"? I czemu Polacy tak chwalą Ukrainki czy Bialorusinki?  Bo dziewczyny ze wschodu w porownaniu z Niemkami to są glupie słuzalczo -niewolnicze istoty.  Mozna nimi rzadzic.  Zdradzac je. Wykorzystywac na wszelkue sposoby.  Zawsze wybaczą swojemu misiowi.  A taka Niemka ma na tyle wysoka samoocene,  że nie bedzie sie plaszxzyc przed mezczyzną.  Stąd ten męski hejt. 

Faceci maja swiadomisc,  że Niemki tak latwo nie zbajerują i tyle. Im bardziej wyemancypowane i pewne swej wartosci kobiety tym wieksza pogarda ze strony mizoginòw. 

Właśnie dlatego Polacy tak bardzo krytykują kobiety z Zachodu - bo w Polsce panuje mizoginia i to nie tylko ze strony mężczyzn. 

Gość Lilia

Cieszę się, ze Polki w końcu się pokapowały, ze są wykorzystywane, ponizane, obrażane i traktowane jak zabawki przez polskich bydlaków. W ciągu całego swojego życia, nie spotkałam miłego Polaka, który nie patrzyłby na kobiety z góry i z pogardą. Chcą wszystkiego za darmo, seksu, wyglądu mają nieziemskie oczekiwania.

Gość 93939
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak, słyszałam od ludzi którzy też z Niemcami mieszkali, dlatego się wypowiadam.

Nadal tylko słyszałaś od jakichś Niemco fobow, wyobraź sobie że Ukraińcy o polkach też mówią że są brzydkie bo tak słyszeli od swoich kolegów którzy przez polki byli odrzuceni 

Gość 93939

To jest norma że biedne narody z zazdrości krytykują bogate , ruscy mówią że polska kuchnia jest słaba a kobiety brzydkie , tylko że kuchnia rosyjską to same potrawy mączne czyli kluchy naleśniki i słabe zupy bez mięsa, czyli breja nie kuchnia , tak samo jak Polacy obrażają niemiecka kuchnię że paskudna A większość Polaków nie wie że nie ma czegoś takiego jak polska kuchnia , kiszoną kapustą to wymyśl niemiecki , rolady z kluskami to też niemieckie żarcie, biała kiełbasa też ich , kotlet schabowy to duplikat sznycla itd itd tak bez końca;)

Gość Gość

Prowo do skasowania. 

Gość Dex

Niemki to brzydkie kobiety.

Jak tak źle wam w Polsce do jazda do germańców. Będą was tam nosić na rękach i hołubić. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość 93939 napisał:

I właśnie to jest najgorsze w Polakach, śmieją się z Ukraińców a sami mają taka kartoflana mentalność w stosunku do kobiet , nie istnieje coś takiego jak Polak gentleman , chocby polska była bogata to ta mentalność buraka co do kobiet zostanie 

Ukrainki też was biją na łeb i na szyję pod każdym względem. Polki to leniwe kobiety i tylko fb im w głowie a według nich prawdziwy facet ma robić wszystko: ZAKUPY,SPRZĄTANIE a nawet UGOTOWAĆ OBIAD a jak odmówi to żona zwyzywa go od leni i nierobów a za karę nie będzie seksu przez 2 tygodnie - oto polska kobieta 21 wieku.

Gość gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Bo Niemki nie żyją facebukiem jak Polki.

Gość puste polki

Polki to kłody, do tego ciągle się stroją jak na wybieg mody, pustaczki. Niemki może brzydkie ale mają wyższą samoocene i pewność siebie.

Gość Olivia

Zasadnicza roznica miedzy Polakami a Niemcami to fakt, ze Niemcy zyja w XXI wieku, a Polacy w sredniowieczu, co zawdzieczaja presji kk. Niemki wychodza zamaz albo nie, rodza dzieci albo nie, nie ma zadnej presji spolecznej na slub i dzieci. A faceci sa juz w mlodym wieku bardzo samodzielni, napozniej na studiach nie mieszkaja juz z mamusia, ktora ubiera i opiera i podstawia obiadek pod nos. Dlatego nie oczekuja tego od partnerek. Kto zyje w Niemczech od dziecka (tak jak ja) nie moglby juz zyc wsrod polskiej mentalnosci, bywam sporadycznie w Polsce u rodziny matki i za kazdym razem bardzo sie ciesze, kiedy wracam do cywilizowanego kraju.

13 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Dla niemca to normalne beknąć lub pierdnąć przy stole.

Gość szkoda gadać
13 godzin temu, Gość Lilia napisał:

Cieszę się, ze Polki w końcu się pokapowały, ze są wykorzystywane, ponizane, obrażane i traktowane jak zabawki przez polskich bydlaków. W ciągu całego swojego życia, nie spotkałam miłego Polaka, który nie patrzyłby na kobiety z góry i z pogardą. Chcą wszystkiego za darmo, seksu, wyglądu mają nieziemskie oczekiwania.

To ja chyba nie jestem Polakiem...

Gość gość
16 godzin temu, Gość 93939 napisał:

kolejna, która na podstawie jednego domu ocenia cały kraj

Gość 93939
13 godzin temu, Gość gość napisał:

Ukrainki też was biją na łeb i na szyję pod każdym względem. Polki to leniwe kobiety i tylko fb im w głowie a według nich prawdziwy facet ma robić wszystko: ZAKUPY,SPRZĄTANIE a nawet UGOTOWAĆ OBIAD a jak odmówi to żona zwyzywa go od leni i nierobów a za karę nie będzie seksu przez 2 tygodnie - oto polska kobieta 21 wieku.

Te ukrainki które znam się niczym już od polek nie różnią bo pobyt w Europie je zmienił  i ani myślą być z polaczkiem bo czekają na otwarcie niemieckich granic;) myślisz że one nie widzą ,ze ty jeździsz starym golfem a Niemiec 2 letnim audi albo mercedesem ? Haha , myślisz że one nie widzą że tytmasz słowiański buraczany łeb jak Ukrainiec a Niemiec jest przystojny,? One to widzą kochanie 

Gość 93939
53 minuty temu, Gość gość napisał:

kolejna, która na podstawie jednego domu ocenia cały kraj

Mam wielu znajomych A ty siedzisz w tej swojej zapyzialej norce w Polsce i plujesz na wszystko nigdzie nawet nie będąc bo Cię z resztą pewnie nie stać na podróże