Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 93939

Byłam w Niemczech i jestem w smutnym szoku

Polecane posty

Gość 93939

Nie lubię polski bo nie cierpię tej waszej zawiści agresji , dogryzania każdemu kto ma lepiej , a najbardziej mnie bawi jak Polacy mają się za kogoś lepszego od Rosjan czy Ukraińców , moi drodzy tu was nikt nie rozróżnia 

Gość Kira
3 godziny temu, KonikMorski napisał:

Dla niemca to normalne beknąć lub pierdnąć przy stole.

Myślę że prędzej w Polsce takie rzeczy 

Gość Kira
15 godzin temu, Gość Dex napisał:

Niemki to brzydkie kobiety.

Pasowały by do polakow bo też są paskudni jak ruscy i Ukraińcy, Polacy się starają uchodzić za bog wie kogo a macie ta sama buraczana krew  co reszta wschodu 

Gość Gosc
17 godzin temu, Gość gosc napisał:

Z ta kulturą to racja. Polscy faceci to wyjątkowo chamskie bydło.

Ale z tą pracą pier/dolisz bzdury. Niemki w większości pracują. Ja znam nawet 2 niemki, które utrzymują swoich facetów (w polsce by to nie przeszło)

Na jakiej planecie ty żyjesz? Wiesz ilu jest ferdkow kiepskich w Polsce?Moja matka całe życie pracowała ojciec nie , moja ciotka całe życie pracowała jej mezus leser wiecznie renta na "załączony paluszek " ja bym właśnie powiedziała że to Polacy częściej są nierobami i siedzą na utrzymaniu żony jak pasożyty jakieś , znam wiele kobiet które zarabiają więcej faceta 

Gość Macham

Tez byłem w Niemczech przez 12 lat. Tak zmanierowanych brzydkich jak smoki to trudno w Polsce znaleźć.

Gość hamburg

Niemki to paskudy z reguły, twarde rysy i zero kobiecości, bliżej im do faceta niż do kobiety. Są nieliczne wyjątki. W niemczech ładna kobieta to albo turystka albo emigrantka na 99%••••

Gość Sierra
2 godziny temu, Gość hamburg napisał:

Niemki to paskudy z reguły, twarde rysy i zero kobiecości, bliżej im do faceta niż do kobiety. Są nieliczne wyjątki. W niemczech ładna kobieta to albo turystka albo emigrantka na 99%••••

Polki też nie są piękne, ani kobiece te urodzone po 2000 roku to już totalna tragedia , ...e zdjęcia z wywalonym jezorem wulgarne a nie kobiece ubrania , ...skie teksty, zero kultury do starszych, żadnych ambicji oprócz wystawienia komuś doopy jak najmłodziej albo kpoperki przyglupy, są owszem normalne młode kobiece urocze polki ale to jest 25 % do 75 % pustaków i totalnych ...ek 

Gość Sierra

Młode polki to już nie jest to co kiedyś, większość ma breje zamiast mozgu , tak jak mówiłam są dobre ale ich jest dużo mniej, śmiem twierdzić że młode polki są nawet gorsze od niemek bo one nie mają aż tak kureffskiego stylu i nie wywalaja w większości jezora jak osoba chora na umyśle, niemki też mają hobby biegaja jezdza na rowerze naleza do klubow sportowych a polki ? pokazywanie doopy na instagrama to jedyne hobby i imprezy w spelunie 

Gość Sierra

Akurat polki też nie są kobiece tylko seksownie wulgarne, kobiece to są Japonki czy ukrainki z biednych wsi nauczone tradycyjnego życia, co nie znaczy uslugiwania facetowi, chodzi o uszanowanie siebie i wartości rodzinne 

Gość 000
3 godziny temu, Gość Macham napisał:

Tez byłem w Niemczech przez 12 lat. Tak zmanierowanych brzydkich jak smoki to trudno w Polsce znaleźć.

Nie kazda niemka jest brzydka , ale żadna Cię nie chciała więc uskuteczniasz nienawiść 

Gość 939393

I jeszcze jedno niemki zmanierowane ? One w przeciwienstwie do polek umieją powiedzieć pierwsze dzień dobry nawet jeśli ktoś jest młodszy lub biedniejszy ,polki to nadete kwoki które uważają że im się trzeba kłaniac ale ten kompleks nizszosci mają wszystkie słowianki oprócz może ukrainek z bardzo małych wsi bo te z miast takie same damy ze spalonego teatru jak polki 

Gość Macham

Daj spokój  w życiu nie chciałem mieć nic wspólnego z Niemką. Zdecydowanie lepsze mentalnie, że sposobu bycia, podejścia do życia są francuski. We Francji byłem też kilka lat i mam porównanie. 

Gość 93939
Dnia 4.08.2019 o 21:41, Gość Macham napisał:

Daj spokój  w życiu nie chciałem mieć nic wspólnego z Niemką. Zdecydowanie lepsze mentalnie, że sposobu bycia, podejścia do życia są francuski. We Francji byłem też kilka lat i mam porównanie. 

Francuzki jeśli już panie podróżniku 😉

Gość Max

Niemcy to dno, właściwie już nie istnieją, gebab ich wchłonął, resztki niemców to cykory

Gość Alan

Autorko, sądząc po tym jak poprawnie sformułowałaś tytuł, jesteś w tragicznym stanie umysłowym, masakrycznym 😄

Gość Gosc
Dnia 4.08.2019 o 12:49, Gość Kira napisał:

Myślę że prędzej w Polsce takie rzeczy 

Ty myslisz, a inni tego doswiadczyli. 

Gość Podróżnik

Mam odmienne zdanie, a temat to prowokacja jakaś chyba. Dużo podróżuję i najczęsciej widze przepaść kulturową w miejscowościach turystycznych. Zawsze mam ubaw jak Niemcy czy Francuzi nie potrafią się dogadać po angielsku za granicą, Francuzi to w ogóle całkiem totalni ignoranci językowi. Polacy przynajmniej próbują, ale bardzo często nasi rodacy po prostu biegle porozumiewają się po angielku. Ile to razy poznawałem ludzi i rozmawialiśmy po angielsku tylko po to by po paru minutach okazało się, że to turyści z Polski z ładnym angielski.

Druga sprawa, anglicy i niemcy to totalne buraki i bezguście i zero kultury. Potrafią do knajpy, restauracji wejść w klapkach, krótkich spodekach i bez koszulki, wiocha maksymalna, byłem świadkiem nie raz jak kelner prosił angoli, albo niemców ,żeby się ubrali i nie robili wiochy, bo to porządny lokal. Polacy często ładnie sa ubrani w takich miejscach, szczególnie wieczorami. Oczywiście sa i Janusze, ale nawet Ci Janusze wkładają na wieczór hawajską koszulę i przynajmniej sandały :D A nie klapki, kąpielówki i on idzie na kolacje - typowe niemiec i angol.

Ja wiem, że jest taka śmieszna moda z wyśmiewania się z nas samych, ja tez lubię się pośmiać z polaczków cebulaczków, z siatek z biedronki he he, fajnie, ale mam do tego dystans to żarty o tej najgorszym sorcie polaków, którzy stanowią tam jakiś procent, ale serio sporo Polaków to na prawdę fajni ludzie na poziomie. A Niemiec, Fracuz, albo Anglik nawet wykształcony, niby na poziomie to robi wiochę okropną. Dodam, że o dziwo Rosjanie to wcale nie są tacy pijacy jak kiedyś, i jeśli trafimy na grupę Rosjan na poziomie to zawsz ebędą bardzo fajni, otwarci i tolerancyjni ludzie. Takie samo mam zdanie np na temat ludzi w Włoch, może są krzykliwi bardziej niż inne narody, ale zawsze łądnie ubrani, znają zasady kultury.

W każdym razie jestem coraz częsciej dumny z bycia Polakiem za granicą, czasem nasi rodacy robią wiochę, ale my na prawdę przez te żarty o nas samych uważamy już za granicą co robimy co wypada ,a co nie. Znalezienie polaka w sandałąch i skarpetkach graniczy obecnie z cudem, bo nikt nie chce być obiektem żartów, natomiast nie raz widziałęm anglika albo niemca w skarpetach i sandałach, oni nie wiedzą ,że to wiocha...

Gość Ahl

To wypierdalaj za granicę i nie spamuj ...iszonie.

Gość Sama prawda
Dnia 3.08.2019 o 19:41, Gość Kiss napisał:

Wg badan w Polsce 1/3 kobiet utrzymuje facetow, wygooglaj sobie.

A prawie wszystkie które pracują same utrzymują dzieci!.

Bo to kobieta ma zapłacić za żłobek, przedszkole, opiekunkę, kupić pampersy, mleko, ubrania, bo jaśnie Pan nie będzie rozwalał kasy na "bzdury"!!!

Dnia 3.08.2019 o 20:18, Gość 93939 napisał:

Myślałam że polska już dogonila Niemcy ale nic z tego , zupełnie inna mentalność kultura , Polacy są niestety na poziomie małpy szczególnie mężczyźni, w Polsce kobieta ma być piękna, zaradna , gotować pracować sprzątać znosić poniżenie A Niemcy? Ci rodowici bywają platynowymi naturalnymi blondynami są kulturalni , robią wszytko koło siebie w domu, ciężko pracuja , kobiety w Niemczech pracują tylko kiedy są pannami, później mąż utrzymuje cały wielki dom A żona zajmuje się wychowaniem dzieci i gospodarzeniem pieniędzmi i nikt nie nazywa ich materialistkami to praca w domu to też praca , niemki mają piękne ogrody koło domu, zupełnie inna kultura jedzenia  , prosci ludzie nawet jedzą nozem i widelcem , zawsze piękna zastawa , polska to niestety dzicz a nasi mężczyźni mają mentalność bliżej Ukraińców niż Niemców 

no wlasnie, MA BYĆ, a mało która jest..., zazwyczaj polki to typowe przeciętniary, paszteriacnia, której sie w glowie poyebao, a jak juz ktoras choc troszke jest bardziej atrakcyjna to ma się za nie wiadomo kogo i mysli, ze wszystko jej się nalezy.. a tfuu !

ps. idz daj d00py jakiemus szwabowi i niech cie utrzymuje, ty tania kurVo

ps. ten temat to na sto% prowo, ktore mialo wywolac kontrowesyjna dyskusje ;)  młodego pelikana oszukacie, ale nie weterana walk..

Gość Kirschbaum
Dnia 8.08.2019 o 13:44, Arystoteles napisał:

no wlasnie, MA BYĆ, a mało która jest..., zazwyczaj polki to typowe przeciętniary, paszteriacnia, której sie w glowie poyebao, a jak juz ktoras choc troszke jest bardziej atrakcyjna to ma się za nie wiadomo kogo i mysli, ze wszystko jej się nalezy.. a tfuu !

ps. idz daj d00py jakiemus szwabowi i niech cie utrzymuje, ty tania kurVo

ps. ten temat to na sto% prowo, ktore mialo wywolac kontrowesyjna dyskusje 😉 młodego pelikana oszukacie, ale nie weterana walk..

Oświece Cię kochanie ale w każdym kraju przeciętne kobiety stanowią 80 % Ogólu, czy w Polsce czy na Ukrainie czy w Niemczech ładnych i brzydkich kobiet jest tyle samo, tylko dla kobiet automatycznie piękniejsi wydają się bogaci faceci , a dla facetów ładniejsze są kobiety z biednych krajów chociaż wcale ładniejsze nie są- ot taka iluzja , a co do tego wpisu , widać że jesteś typowym Polakiem gorszego sortu  który wypluje ten swój jad na każdego kto nie zgadza się z jego zdaniem, i większość polek które są w związku z Niemcami o ile nie wszystkie- pracują, bo Niemiec nie weźmie sobie lenia dla zasady to raz , dwa nie weźmie sobie kogoś kto nie zna niemieckiego i angielskiego bo po co mu niemowa w domu

Gość Kirschbaum
Dnia 8.08.2019 o 13:30, Gość Podróżnik napisał:

Mam odmienne zdanie, a temat to prowokacja jakaś chyba. Dużo podróżuję i najczęsciej widze przepaść kulturową w miejscowościach turystycznych. Zawsze mam ubaw jak Niemcy czy Francuzi nie potrafią się dogadać po angielsku za granicą, Francuzi to w ogóle całkiem totalni ignoranci językowi. Polacy przynajmniej próbują, ale bardzo często nasi rodacy po prostu biegle porozumiewają się po angielku. Ile to razy poznawałem ludzi i rozmawialiśmy po angielsku tylko po to by po paru minutach okazało się, że to turyści z Polski z ładnym angielski.

Druga sprawa, anglicy i niemcy to totalne buraki i bezguście i zero kultury. Potrafią do knajpy, restauracji wejść w klapkach, krótkich spodekach i bez koszulki, wiocha maksymalna, byłem świadkiem nie raz jak kelner prosił angoli, albo niemców ,żeby się ubrali i nie robili wiochy, bo to porządny lokal. Polacy często ładnie sa ubrani w takich miejscach, szczególnie wieczorami. Oczywiście sa i Janusze, ale nawet Ci Janusze wkładają na wieczór hawajską koszulę i przynajmniej sandały 😄 A nie klapki, kąpielówki i on idzie na kolacje - typowe niemiec i angol.

Ja wiem, że jest taka śmieszna moda z wyśmiewania się z nas samych, ja tez lubię się pośmiać z polaczków cebulaczków, z siatek z biedronki he he, fajnie, ale mam do tego dystans to żarty o tej najgorszym sorcie polaków, którzy stanowią tam jakiś procent, ale serio sporo Polaków to na prawdę fajni ludzie na poziomie. A Niemiec, Fracuz, albo Anglik nawet wykształcony, niby na poziomie to robi wiochę okropną. Dodam, że o dziwo Rosjanie to wcale nie są tacy pijacy jak kiedyś, i jeśli trafimy na grupę Rosjan na poziomie to zawsz ebędą bardzo fajni, otwarci i tolerancyjni ludzie. Takie samo mam zdanie np na temat ludzi w Włoch, może są krzykliwi bardziej niż inne narody, ale zawsze łądnie ubrani, znają zasady kultury.

W każdym razie jestem coraz częsciej dumny z bycia Polakiem za granicą, czasem nasi rodacy robią wiochę, ale my na prawdę przez te żarty o nas samych uważamy już za granicą co robimy co wypada ,a co nie. Znalezienie polaka w sandałąch i skarpetkach graniczy obecnie z cudem, bo nikt nie chce być obiektem żartów, natomiast nie raz widziałęm anglika albo niemca w skarpetach i sandałach, oni nie wiedzą ,że to wiocha...

I co wymysliles to wszystko ? żeby się pocieszyć? Czy jak ? Pracowałam jako kelnerka i Niemca niestety idzie poznać z daleka , przede wszystkim oni wszyscy są przystojni i raczej większość wysoka , a jak jest mieszanka rasowa  arab plus Niemka lub odwrotnie  to można szczękę z podłogi zbierać tacy piękni , Polak ma brzydka twarz i nijaka posture, często się wyrzywa na obsłudze kiedy coś "osiągnął " gdzie bogaci i przystojni Niemcy sami się uśmiechają zagaduja, Polak z mercedesem uważa się za króla jungli, przejdź się autem po Stuttgarcie lub Monachium tutaj zwykły hans jeździ taka fura a nie menager banku jak u nas 

Gość Kirschbaum
Dnia 8.08.2019 o 13:21, Gość Alan napisał:

Autorko, sądząc po tym jak poprawnie sformułowałaś tytuł, jesteś w tragicznym stanie umysłowym, masakrycznym 

An//al przestań się już mądrzyć, gdybym miała takie imię to bym się nie chwaliła, można by powiedzieć " do dooopy" 😄

Gość 0000
Dnia 8.08.2019 o 13:17, Gość Max napisał:

Niemcy to dno, właściwie już nie istnieją, gebab ich wchłonął, resztki niemców to cykory

A Ciebie już wchłania Ukraina i twoje dzieci się bada nazywać wasilij i Natasza:D 

Gość Eleni

Niemcy są niestety dużo bardziej przystojni od polakow genetyki się nie oszuka , Ja byłam w Stuttgarcie na północnym zachodzie i w Hamburgu na północy, są zazwyczaj bardzo wysocy umiesnieni i mają małe zgrabne głowy a nie jak Polacy, niscy ulani i duże okragle nalane twarze 

Gość Eleni
Przed chwilą, Gość Eleni napisał:

Niemcy są niestety dużo bardziej przystojni od polakow genetyki się nie oszuka , Ja byłam w Stuttgarcie na północnym zachodzie i w Hamburgu na północy, są zazwyczaj bardzo wysocy umiesnieni i mają małe zgrabne głowy a nie jak Polacy, niscy ulani i duże okragle nalane twarze 

W stuttgarcie na południowym zachodzie miało być ***