Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś pięknego

Gdy widzę ją i mijamy się patrząc sobie w oczy to

Polecane posty

Gość K4k
7 minut temu, Gość Idalia napisał:

A ty jak się wobec niej zachowujesz? Masz poważną minę, czy się do niej uśmieszasz a może  gapisz się tylko jak ciele na malowane wrota. Może dziewczyna po twoim zachowaniu poprostu nie wie co do niej czujesz i jakie masz zamiary. Uwierz mi że większość facetów  zachowuje się tak jak ty i na gapieniu się kończy. Wy poprostu lubicie patrzeć na ładne kobiety, a ona może już zwyczajnie nie przywiązuje do tego większej wagi. Tak więc jeśli chcesz zwrócić na siebie jej uwagę to musisz jej to jakoś delikatnie okazać zagadać do niej, stać się jej  dobrym kolegą. 

Brak konkretnej inicjatywy że strony mężczyzny pewnie jest odbierany jako brak zainteresowania, to chyba oczywiste...heh..

Gość Gościu
36 minut temu, Gość Coś pięknego napisał:

Byłoby fajnie nigdy nikt prawdziwie mnie nie kochał

A jesteś wolny czy masz kogoś a uganiesz się za innymi laskami? 

Gość Gość
20 minut temu, Gość gość napisał:

No jak kochasz kogoś a ten ktoś kompletnie nie chce mieć z tobą nic wspólnego i jasno to komunikuje to jest to jak wyrok, smierć relacji. Spojrzenia mnie tylko zwodziły w fantazjach. A czemu się patrzyła mi w oczy? Nie wiem.

Jestem ciekawy, co jeśli kobieta patrzy w oczy i są to długie spojrzenia a jak się połapała że to widzę to zaczeła mnie unikać.

Jednego razu miałem wrażenie że uciekła przede mną.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem ciekawy, co jeśli kobieta patrzy w oczy i są to długie spojrzenia a jak się połapała że to widzę to zaczeła mnie unikać.

Do K4k pytanie

Gość Gosc

Właśnie, pytanie do Autora, czy Ty masz odwagę zagadywac? Czy zamierzasz, jak stado cieląt, wyłącznie gapic sie i nic poza tym. Co?

Gość Idalia
8 minut temu, Gość K4k napisał:

Brak konkretnej inicjatywy że strony mężczyzny pewnie jest odbierany jako brak zainteresowania, to chyba oczywiste...heh..

No właśnie na co wy faceci wogóle oczekujecie? że dziewczyna po kilku spojrzeniach w oczy rzuci  się wam w ramiona? 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Do K4k pytanie

Ja bym byla zawstydzona gdyby mnie facet przylapal na gapieniu sie na niego.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Idalia napisał:

No właśnie na co wy faceci wogóle oczekujecie? że dziewczyna po kilku spojrzeniach w oczy rzuci  się wam w ramiona? 

Nikt nic takiego nie napisał, uspokój się :classic_biggrin:

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Do K4k pytanie

Możesz doprecyzować? Długo to patrzę tylko w jedne oczy, nie bardzo wiem o jaką ucieczkę chodzi? 

Gość K4k
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie odpowiadaj łaskawie za kogoś. 

Gość Gość

A co jeśli bym do niej napisał, ot głupia zaczepka z mojej strony by sprawdzić reakcje (bo patrzeć można z różnych powodów) i zostałbym całkowicie zignorowany.

Co powinienem myśleć ? :classic_biggrin:

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A co jeśli bym do niej napisał, ot głupia zaczepka z mojej strony by sprawdzić reakcje (bo patrzeć można z różnych powodów) i zostałbym całkowicie zignorowany.

Co powinienem myśleć ? :classic_biggrin:

Że leje na ciebie i za dużo sobie nawyobrazales

Gość Idalia
10 minut temu, Gość Gość napisał:

To dlaczego z nią o tym nie pogadasz może się ciebie boi? Może ci nie ufa a może ktoś jej coś na ciebie nagadał? Powody mogą być różne  a szczera rozmowa nic nie kosztuje. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nic sobie nie wyobrazałem i nie wyobrażam, pytam K4k bo uważam że to jedna z nielicznych osób na tym forum która potrafi coś ciekawego napisać.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jak Cię zignorowala, to jej niezależy. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie czytam całego wątku ale jeśli chodzi o te spojrzenia to dla mnie jedno zapadło w pamięci szczególnie, może to ci cokolwiek podpowie nie wiem. Kompletnie uległ, zawstydził się kiedy patrzyłam na niego.  Dobrze, że nie wiedział co siedzi mi w głowie. Spuścił wzrok poddając się. Nie zapomnę tego. Później to ja uciekałam przed nim, dlatego, że uczucie, które we mnie się narodziło mnie przeraziło. Choć byłam silna ukrywałam  swoją uległość wobec niego. Mówiąc wprost bałam się tego jak uczucie do niego obezwładniło mnie. Brzmi niedorzecznie ale kto zrozumie kobiety 

Gość gość

No wiem, że nie zależy, teraz to wiem. Ale asymiluje się z odczuciami autora gdy wierzyłem ze jednak zależy, boskie to było uczucie, góry przenosiłem 😉

Gość Gościu

Może też być zajęta nie pomyślałeś o tym? 

Gość K4k
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Właśnie, pytanie do Autora, czy Ty masz odwagę zagadywac? Czy zamierzasz, jak stado cieląt, wyłącznie gapic sie i nic poza tym. Co?

Dobre pytanie. 

Jeszcze dziewczyna pomyśli, że tylko się bawi... 

Gość K4k
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No wiem, że nie zależy, teraz to wiem. Ale asymiluje się z odczuciami autora gdy wierzyłem ze jednak zależy, boskie to było uczucie, góry przenosiłem 😉

Coś kręcisz... 

Gość Gość

Chaos się tu robi, podszywy wkroczyły

Gość Gość
Przed chwilą, Gość K4k napisał:

Coś kręcisz... 

To nie ja pisałem

Gość gosc
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie zawsze tak jest. 

Gość oczywiste

ze czuje to samo powinienes wykonac nastepny krok w jej kierunku, napisz do niej bedziesz mile zaskoczony

Gość Idalia
10 minut temu, Gość gość napisał:

Nie czytam całego wątku ale jeśli chodzi o te spojrzenia to dla mnie jedno zapadło w pamięci szczególnie, może to ci cokolwiek podpowie nie wiem. Kompletnie uległ, zawstydził się kiedy patrzyłam na niego.  Dobrze, że nie wiedział co siedzi mi w głowie. Spuścił wzrok poddając się. Nie zapomnę tego. Później to ja uciekałam przed nim, dlatego, że uczucie, które we mnie się narodziło mnie przeraziło. Choć byłam silna ukrywałam  swoją uległość wobec niego. Mówiąc wprost bałam się tego jak uczucie do niego obezwładniło mnie. Brzmi niedorzecznie ale kto zrozumie kobiety 

Rozumiem cię doskonale  pojawia się wtedy taki strach taki paraliż, zapominasz języka z gębie  i nie wiesz jak się zachować boisz się, że ktoś to zauważy a co gorsza on sie domyśli że też coś do niego czujesz, co ludzie wtedy powiedzą? Dlatego wolisz się wycofać unikać go i nie narażać więcej na takie sytuacje i może to wtedy  komiczne wyglądać jakbyś przed nim ciągle uciekała. 

Gość K4k
1 minutę temu, Gość oczywiste napisał:

ze czuje to samo powinienes wykonac nastepny krok w jej kierunku, napisz do niej bedziesz mile zaskoczony

Też tak myślę. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość oczywiste napisał:

Tak, jasne :classic_biggrin:

16 minut temu, Gość Gosc napisał:

To że nie zależy jest oczywiste, zależeć to może na kimś kogo się zna lub z kimś jest a nie na osobie której się nie zna.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Idalia napisał:

Rozumiem cię doskonale  pojawia się wtedy taki strach taki paraliż, zapominasz języka z gębie  i nie wiesz jak się zachować boisz się, że ktoś to zauważy a co gorsza on sie domyśli że też coś do niego czujesz, co ludzie wtedy powiedzą? Dlatego wolisz się wycofać unikać go i nie narażać więcej na takie sytuacje i może to wtedy  komiczne wyglądać jakbyś przed nim ciągle uciekała. 

Dokładnie tak. Często zadaję sobie pytanie czemu akurat on wywrócił moje życie o 180 stopni. Chore to wszystko 

Gość nie czekaj dłużej działaj

Kobieta czeka na twój krok,czeka czeka potem się dołuje myśli że jej nie chcesz umowa się w cień, ale cierpi i kocha licząc że może jednak zrozumiesz i odezwiesz się na mesengerze,to straszne męki, Stany depresyjne,a między ludźmi trzeba być ponadto normalnie funkcjonować 

Gość Indygo

Odeszła w kąt bo jej nie chciał i nic nie robił biednaaaaaa