Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś pięknego

Gdy widzę ją i mijamy się patrząc sobie w oczy to

Polecane posty

Gość Idalia
15 minut temu, Gość Coś pięknego napisał:

Czekam jak się to rozwinie,oczywiście będę działał w tym zakresie, żeby coś z tego wynikało. Może być pięknie

No to działaj a kiedy najbliższe spotkanie? 

Gość Cześć Wam.

Co Ci się w niej podoba ? Czym Cię urzekła? 

Gość Coś pięknego
1 minutę temu, Gość Cześć Wam. napisał:

Co Ci się w niej podoba ? Czym Cię urzekła? 

Duupa i cycki 

Gość Coś pięknego
14 minut temu, Gość K4k napisał:

Jak ma się rozwinąć, jak nic z tym nie robisz? 

Skąd wiesz że nie? Poczyniłem już kroki ku zbliżeniu się i dalej będę to realizował. 🙂

Gość Coś pięknego
3 minuty temu, Gość Coś pięknego napisał:

Duupa i cycki 

Denne te Twoje żarty podszywie.

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Coś pięknego napisał:

Skąd wiesz że nie? Poczyniłem już kroki ku zbliżeniu się i dalej będę to realizował. 🙂

Jakie? Mogę spytać? 🙂

Gość Idalia
4 minuty temu, Gość Audytor napisał:

Ona wg mnie powinnna, a nie gapi się jak ... w klozet i czeka na trzęsienie ziemi 😅

Weź nie piernicz, na jakim ty świecie człowieku żyjesz, ona ma latać za facetem a jeśli pracuje ze starszymi osobami to zaraz przypną jej łatkę puszczalskiej latawicy. Nie będzie dziewucha miała życia w pracy. To jest inne pokolenie i też trzeba brać to pod uwagę z kim się pracuje. Ja bym nie ryzykowała żeby potem mieć opinie łatwej. Facetowi chyba bardziej wypada podrywać dziewczynę za wyjątkiem, że nie jest to facet zajęty. 

Gość kawałek nieba
3 minuty temu, Gość Coś pięknego napisał:

Denne te Twoje żarty podszywie.

Nie zwracaj uwagi na prymitywne jednostki.

Gość Coś pięknego
6 minut temu, Gość K4k napisał:

Jakie? Mogę spytać? 🙂

Powiedziałem wprost, że jestem nią zainteresowany.

Gość K4k
1 minutę temu, Gość Coś pięknego napisał:

Powiedziałem wprost, że jestem nią zainteresowany.

Znaczy realnie, w oczy? 

Gość Sylwia
7 minut temu, Gość Idalia napisał:

Weź nie piernicz, na jakim ty świecie człowieku żyjesz, ona ma latać za facetem a jeśli pracuje ze starszymi osobami to zaraz przypną jej łatkę puszczalskiej latawicy. Nie będzie dziewucha miała życia w pracy. To jest inne pokolenie i też trzeba brać to pod uwagę z kim się pracuje. Ja bym nie ryzykowała żeby potem mieć opinie łatwej. Facetowi chyba bardziej wypada podrywać dziewczynę za wyjątkiem, że nie jest to facet zajęty. 

Co to za pierdy?tłumaczenie u usprawiedliwiacie  swoje chamskie zachowanie i przekręty wymysłami?Mężatki się za nikim się nie uganuają!One mają prawo normalnie pracować na swoje dzieci a nie ze robicie z igły widły bo nie pozwoliłam prymitywnemu tomaszowi wlazić z butami w moje małżenstwo to zaraz że ,,psychicznie chora""i że ,,psychicznie chora nie powinna pracować z osobami starszymi""teraz znowu zmieni liście kierunek??Chorzy ludzie!!Agnieszka Kowalczyk krew na Tomasza usłyszała ze zajmuję się opieką osób starszych J od tego się zaczęło..co oni kurfa mają do mnie czy mojego małżeństwa?Za nikim nie latam !Nie jestem tak zepsuta i kiemoralna jak oni!

Gość Sylwia
10 minut temu, Gość Idalia napisał:

I kto to mówi!!Ten /ta co takie łatki właśnie przykleja!!Chore!Dobrze że wiem.W kolejnej pracy wszystkich uprzedze o waszych działaniach przestępczych.

Gość Gościu
15 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Co to za pierdy?tłumaczenie u usprawiedliwiacie  swoje chamskie zachowanie i przekręty wymysłami?Mężatki się za nikim się nie uganuają!One mają prawo normalnie pracować na swoje dzieci a nie ze robicie z igły widły bo nie pozwoliłam prymitywnemu tomaszowi wlazić z butami w moje małżenstwo to zaraz że ,,psychicznie chora""i że ,,psychicznie chora nie powinna pracować z osobami starszymi""teraz znowu zmieni liście kierunek??Chorzy ludzie!!Agnieszka Kowalczyk krew na Tomasza usłyszała ze zajmuję się opieką osób starszych J od tego się zaczęło..co oni kurfa mają do mnie czy mojego małżeństwa?Za nikim nie latam !Nie jestem tak zepsuta i kiemoralna jak oni!

Weź ...alaj chora schizo albo zamilcz jak nie masz nic mądrego do napisania, nie atakuj tych co wypowiadają się ta  temat. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, bo po to jest to forum. Ty natomiast wchodzisz komuś w zdanie tak jakby to był o tobie wątek odnoszę wrażenie, że musisz być pacjentką jakiegoś oddziału psychiatrycznego bo nikt normalny tak nie pisze i nie traktuje wszystkich wypowiedzi jakoby były do nich i o nich pisane.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Sylwia napisał:

I kto to mówi!!Ten /ta co takie łatki właśnie przykleja!!Chore!Dobrze że wiem.W kolejnej pracy wszystkich uprzedze o waszych działaniach przestępczych.

Szkoda klawiatury, niestety  kolejna schiza przejęła temat:(

Gość Fan sylwii

Lubię Sylwię 🤣

Gość Dżepetto
Przed chwilą, Gość Fan sylwii napisał:

Lubię Sylwię 🤣

To się z nią umów niech się czymś zajmie to może  przestanie zaśmiecać forum wywodami chorej wyobraźni. 

Gość Fan Sylwii
Przed chwilą, Gość Dżepetto napisał:

To się z nią umów niech się czymś zajmie to może  przestanie zaśmiecać forum wywodami chorej wyobraźni. 

Patrzyłbym się jej głęboko w oczy

Gość Sylwia
3 minuty temu, Gość Gościu napisał:

Weź ...alaj chora schizo albo zamilcz jak nie masz nic mądrego do napisania, nie atakuj tych co wypowiadają się ta  temat. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, bo po to jest to forum. Ty natomiast wchodzisz komuś w zdanie tak jakby to był o tobie wątek odnoszę wrażenie, że musisz być pacjentką jakiegoś oddziału psychiatrycznego bo nikt normalny tak nie pisze i nie traktuje wszystkich wypowiedzi jakoby były do nich i o nich pisane.

Nikt normalny nie robi z ludzi psychicznie chorych .To jest znuesławienie.Moja była wykładowca  Agnieszka kowalczyk uslyszała ze pracuję właśnie z osobami starszymi.Na forum całej grupy studenckiej powiedziała,,Pani Sylwia doskonale wszyscy wiemy ze nikt przy rekrutacji nie pyta o zaświadczenie od psychiatry.""jakiego psychiatry się pytam??czy ja jestem chora??czy ja się gdzieś lecze albo leczyłam??to jest zniesławienie!!Po czasie na tym forum pojawił się temat ze ukryła zaświadczenie przyjmując się do pracy w Paraiso i ze moją sąsiadka pielęgniarka Boże na H ma rzekomy dostęp do dokumentacji medycznej od mojego rzekomego ,;psychiatry""bo podjęła pracę w pewnej przychodni.Co to kurfa ma być ja się pytam???!!!Ja powinna wszystkich po kolei podać do sądu!

Nikt normalnymie nie robi z ludzi puszczalskich szmat i nie nawiązuje do ich pracy na publicznym forum!wybijając kota ogonem i fałszując fakty na dany temat i na temat osoby.

Gość Dżepetto
1 minutę temu, Gość Fan Sylwii napisał:

Patrzyłbym się jej głęboko w oczy

I przy okazji powstałby nowy(stary) temat na forum.... 

Gość Sylwia
3 minuty temu, Gość Dżepetto napisał:

Chorej wyobraźni?Mam świadków studentów!Pamiętają co mi powiedziała w Szczyrku na wykładach!!Popiera tego zjepaTomasza! A jak pisze jawnie o tym co robia to nagle odwracacie kota ogonem?

Co to znaczy się z nią umów?Sam się umów ...e!Ja mam męża!@dzieci dom rodzinę!!Nie życzę sobie takich komentarzy!

WŁASNIE WYJEZDZAMY Z MEZEM I Z DZIECMI .jutro składam wypowiedzenie z Polkapu!

Gość Dżepetto
7 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Chorej wyobraźni?Mam świadków studentów!Pamiętają co mi powiedziała w Szczyrku na wykładach!!Popiera tego zjepaTomasza! A jak pisze jawnie o tym co robia to nagle odwracacie kota ogonem?

Co to znaczy się z nią umów?Sam się umów ...e!Ja mam męża!@dzieci dom rodzinę!!Nie życzę sobie takich komentarzy!

WŁASNIE WYJEZDZAMY Z MEZEM I Z DZIECMI .jutro składam wypowiedzenie z Polkapu!

A ... to kogo obchodzi czy masz męża, dzieci kiedy i gdzie wyjeżdżasz Możesz nie wracać nikt płakać nie będzie.

Ps. Mam nadzieję, że wybierasz się na bezludną wyspe bez zasięgu. 

Gość Gosc
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Szkoda klawiatury, niestety  kolejna schiza przejęła temat:(

Shiza?czytać każdy umie.Która ton już z rzędu prowokacja?

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość Dżepetto napisał:

A ... to kogo obchodzi czy masz męża, dzieci kiedy i gdzie wyjeżdżasz Możesz nie wracać nikt płakać nie będzie.

Ps. Mam nadzieję, że wybierasz się na bezludną wyspe bez zasięgu. 

Ten syn ma się skończyć jasne?

Gość Sylwia

*syf

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Ten syn ma się skończyć jasne?

Zadajesz naprawdę dziwne pytania ewidentnie coś z tobą nie tak.

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Shiza?czytać każdy umie.Która ton już z rzędu prowokacja?

Gość Fan Sylwii

Sylwia do boju! Do boju! 🤣

Gość Dżepetto
2 minuty temu, Gość Fan Sylwii napisał:

Sylwia do boju! Do boju! 🤣

Następny, tu nie ma się z czego śmiać, nie widzisz że koleżanka ma coś z główką? 

Gość Sylwia
34 minuty temu, Gość Dżepetto napisał:

Następny, tu nie ma się z czego śmiać, nie widzisz że koleżanka ma coś z główką? 

Nie przeginaj chamie!Z główką bo co?bo nie pozwalam rozwalac swojego życia?.Idźcie się leczyć wszyscy.Zgłaszam zniesławienie.

Gość Gość

Sama rozwalasz swoje życie. I nikogo innego nie masz prawaoskarżac.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Idalia napisał:

Facetowi wypada dokładnie tak samo jak kobiecie. Mamy 2019 rok.