Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś pięknego

Gdy widzę ją i mijamy się patrząc sobie w oczy to

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość nie czekaj dłużej działaj napisał:

Kobieta czeka na twój krok,czeka czeka potem się dołuje myśli że jej nie chcesz umowa się w cień, ale cierpi i kocha licząc że może jednak zrozumiesz i odezwiesz się na mesengerze,to straszne męki, Stany depresyjne,a między ludźmi trzeba być ponadto normalnie funkcjonować 

Chyba nie czytałeś-czytałaś całego tematu.

Do kogo te wskazówki?

Gość GOŚĆ
6 minut temu, Gość nie czekaj dłużej działaj napisał:

Kobieta czeka na twój krok,czeka czeka potem się dołuje myśli że jej nie chcesz umowa się w cień, ale cierpi i kocha licząc że może jednak zrozumiesz i odezwiesz się na mesengerze,to straszne męki, Stany depresyjne,a między ludźmi trzeba być ponadto normalnie funkcjonować 

A może nie piszą na Messengerze?

Gość ....

Najpiękniejsze jest to ile mnie nauczyłeś, choć byłeś jedynie epizodem

Gość oczywiste
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, jasne :classic_biggrin:

To że nie zależy jest oczywiste, zależeć to może na kimś kogo się zna lub z kimś jest a nie na osobie której się nie zna.

moze zalezec na kontakcie i poznaniu tej osoby zeby znajomosc sie rozwinela 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość .... napisał:

Najpiękniejsze jest to ile mnie nauczyłeś, choć byłeś jedynie epizodem

Nawet epizodem nie byłem !

Gość gość 123
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To, że nie doszło do zmaterializowania uczuć nie znaczy, że nie istniały 🙂

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Wszystko przed tobą, wystarczy chcieć.

Gość Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Coś pięknego napisał:

Zdarzyło się, otarła się jakby o mnie, podała mi swoją dłoń, a poza tym ja kiedyś ją dotknalem za rękę i.więcej nic

Jak bym czytała to rok temu, to pomyślałabym że to temat o mnie..  Chciałabym ale to raczej czas teraźniejszy o którym autor pisze . Kiedyś miałam podobnie to co napisałeś wyżej i ogólnie. ☺️ Do dziś nie mogę jego  zapomnieć. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Gość Coś pięknego. Oby się spełniło.. Wszystkiego dobrego. 

Gość Coś pięknego
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Zmieniał jej się głos przy mnie, kręciła się czasami w pobliżu mnie niby przypadkiem. 

Momentami gdy wpadałem do niej z lipnym powodem ta wpadała w euforię, widziałem ze pragnie bliskości ze mną. 

Ale... coś się popsuło, za dużo chlapnąłem o uczuciach, wyszedłem na desperata i już nie kręci się koło mnie, unika mnie, dostałem bana na smsy i zakaz zagadywania jej. 

Taka historyjka o tym jak świat mi się zawalił bo zawierzyłem jej oczom, że jest w nich miłość. Dziś nie wiem co to bylo. 

Moze coś bylo ale fundamentem wielkiej miłości samo spojrzenie nie jest. Potrzeba dużo rozmów otwartości i zaufania, skąpe spojrzenia to raczej brak zaufania skoro na nich się kończy.

Kardynalny błąd mówić za wcześnie o uczuciach, ja coś napomknąlem, że jest w moim typie i też odczułem dystans, naprawiło się gdy ja się zdystansowałem i zobaczyła, że nie jestem zdesperowany. Obecnie sama mnie zaczepia i chyba tym razem ją wzięło na poważnie. A co dokładnie powiedziałeś, że Cię zbyła?

Gość Coś pięknego

Teraz nie wiem co jest pisane do mnie, a co gościa..

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Idalia napisał:

A ty jak się wobec niej zachowujesz? Masz poważną minę, czy się do niej uśmieszasz a może  gapisz się tylko jak ciele na malowane wrota. Może dziewczyna po twoim zachowaniu poprostu nie wie co do niej czujesz i jakie masz zamiary. Uwierz mi że większość facetów  zachowuje się tak jak ty i na gapieniu się kończy. Wy poprostu lubicie patrzeć na ładne kobiety, a ona może już zwyczajnie nie przywiązuje do tego większej wagi. Tak więc jeśli chcesz zwrócić na siebie jej uwagę to musisz jej to jakoś delikatnie okazać zagadać do niej, stać się jej  dobrym kolegą. 

A ona jak się wobec niego zachowuje? Ma poważną minę czy się do niego uśmiecha, a może  gapi się tylko jak ciele na malowane wrota. Może chłopak po jej zachowaniu po prostu nie wie co do niego czuje i jakie ma zamiary. Uwierz mi że większość kobiet zachowuje się tak jak ona i na gapieniu się kończy. One po prostu lubią patrzeć na przystojnych mężczyzn, a on może już zwyczajnie nie przywiązuje do tego większej wagi. Tak więc jeśli chce zwrócić na siebie jego uwagę to musi mu to jakoś delikatnie okazać zagadać do niego, stać się jego dobrą koleżanką. 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość K4k napisał:

Brak konkretnej inicjatywy że strony mężczyzny pewnie jest odbierany jako brak zainteresowania, to chyba oczywiste...heh..

Brak konkretnej inicjatywy ze strony kobiety pewnie jest odbierany jako brak zainteresowania, to chyba oczywiste...heh..

Gość gość
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Właśnie, pytanie do Autora, czy Ty masz odwagę zagadywac? Czy zamierzasz, jak stado cieląt, wyłącznie gapic sie i nic poza tym. Co?

Właśnie, pytanie do tej dziewczyny od Autora, czy ona ma odwagę zagadywać? Czy zamierza, jak stado cieląt, wyłącznie gapić się i nic poza tym. Co?

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Brak konkretnej inicjatywy ze strony kobiety pewnie jest odbierany jako brak zainteresowania, to chyba oczywiste...heh..

Mój ulubiony zyeb prawilny. 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Idalia napisał:

No właśnie na co wy faceci wogóle oczekujecie? że dziewczyna po kilku spojrzeniach w oczy rzuci  się wam w ramiona? 

Jak jest zainteresowana, to może się zwyczajnie odezwać.

Gość Gosc

W dzisiejszym świecie kobiety podrywają bo maja więcej pewności siebie bo więcej im wolno. 

Jak nie podrywa to znaczy ze za mało przystojny jesteś lub masz za mało kasy taka prawda 

Gość xyz
10 godzin temu, Gość nie czekaj dłużej działaj napisał:

To kobiety nie mają aparatu mowy? A w innych sytuacjach to im się gęba nie zamyka 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moja ulubiona zyabana królewna z drewna.

Gość Ssss

Walić baby to hipokrytki 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Moja ulubiona zyabana królewna z drewna.

Przynajmniej mnie Dżepetto strugal a ciebie miękkim chújem robiono.

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Właśnie, pytanie do tej dziewczyny od Autora, czy ona ma odwagę zagadywać? Czy zamierza, jak stado cieląt, wyłącznie gapić się i nic poza tym. Co?

To chyba mężczyźni od wieków zagadywali kobiety, które im się podobały.

Zagadywać to ja mogę kogoś, do kogo mam jakąś sprawę, jakiś interes, a nie że mi się ktoś podoba.

Gość Bene

Zagadywać to ja mogę kogoś, do kogo mam jakąś sprawę, jakiś interes, a nie że mi się ktoś podoba.

I od wieków nie miałyście praw, a teraz macie równouprawnienie 

Gość Gość

19 minut temu, Gość Bene napisał:

I od wieków nie miałyście praw, a teraz macie równouprawnienie 

Proszę się nie kłócić :classic_biggrin: Już wszystko zostało wyjaśnione, zostałem opluty i tyle w temacie.

Możecie się skupić na problemie autora i nie zaśmiecać mu tematu ?

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Przynajmniej mnie Dżepetto strugal a ciebie miękkim chújem robiono.

drewniana lala, drewniany humor

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Mężczyźni od wieków mieli też lepszą pozycję społeczną. To też ci pasuje miłośniczko historii?

Gość Idalia

A autor wątku to chyba już z stąd dawno uciekł nic nie pisze, chyba go odstraszyliście. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

5 minut temu, Gość Idalia napisał:

A autor wątku to chyba już z stąd dawno uciekł nic nie pisze, chyba go odstraszyliście. 

Bo nie pisza na temat.

Gość Coś pięknego

Czekam jak się to rozwinie,oczywiście będę działał w tym zakresie, żeby coś z tego wynikało. Może być pięknie

Gość K4k
6 minut temu, Gość Coś pięknego napisał:

Czekam jak się to rozwinie,oczywiście będę działał w tym zakresie, żeby coś z tego wynikało. Może być pięknie

Jak ma się rozwinąć, jak nic z tym nie robisz? 

Gość Audytor
3 minuty temu, Gość K4k napisał:

Jak ma się rozwinąć, jak nic z tym nie robisz? 

Ona wg mnie powinnna, a nie gapi się jak ... w klozet i czeka na trzęsienie ziemi 😅