Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak widać po tym co się dzieje ZNIKNIĘCIE Z FORUM NIC ALE TO NIC OFIAROM WIECZORNEJ NIE DAJE. Ona i tak wszędzie widzi swoje obiekty obsesji. Nimfa, ToBezZnaczenia, NeverLucky wracajcie!

Polecane posty

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Witaj Rzecznik

Ty z Kowbojek? Kim jesteś? Tego na pewno nie pisał Rzecznik.

Gość rambo

ja też ci życzę brutalnego gw'ałtu 

przez dwóch dwumetrowych murzynów

i co? 

pozwiesz mnie? 

Gość gość
2 minuty temu, Gość rambo napisał:

ja też ci życzę brutalnego gw'ałtu 

przez dwóch dwumetrowych murzynów

i co? 

pozwiesz mnie? 

Jak byś mi to pisał kilka lat z rzędu jak ona ofiarom to tak. Nara.

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Tygrysowi Wieczorna życzyła gwałtu ze szczególnym okrucieństwem, inną dziewczynę jeszcze z Kowbojek przyjmującą chemioterapię nękała, a Nimfę prawie doprowadziła do samobójstwa i nęka i zastrasza do dziś. Z molestowaniem seksualnym włącznie. Kto bywał na Kowbo albo widział screeny ten wie. 

Nadal gadasz od czapy. Od kiedy złorzeczenie jest karalne? Samo chodzenie za kimś i pisanie złośliwych uwag to nie "nękanie".  Już pomijając to, że wtedy pół forum można by było spokojnie pozwać. Pomijając sprawę nimfy, to jakkolwiek obrzydliwych rzeczy by nie pisała, prawa nie łamie. 

Gość rambo
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak byś mi to pisał kilka lat z rzędu jak ona ofiarom to tak. Nara.

buahahahahahahaha

nawet najtępszy pies

by cie wtedy wyśmiał 

cipeuszu

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nadal gadasz od czapy. Od kiedy złorzeczenie jest karalne? Samo chodzenie za kimś i pisanie złośliwych uwag to nie "nękanie".  Już pomijając to, że wtedy pół forum można by było spokojnie pozwać. Pomijając sprawę nimfy, to jakkolwiek obrzydliwych rzeczy by nie pisała, prawa nie łamie. 

Złorzeczenie nie jest karalne ale wieloletnie nękanie takimi uwagami (sprawiające ofierze dyskomfort czy doprowadzające do pogorszenia stanu zdrowia i psychiki) już tak.

Tu nie jest mowa o złorzeczeniu zresztą tylko o realnych pogróżkach. Że na przykład Nimfie rozbije głowę po namierzeniu jej (teraz podobno namierzyła). Że ogarnie jej tabletki jak miała myśli samobójcze. Namawianie do tego. Pisanie pedo scenariuszy z nią. ToBezZnaczenia też próbowała specyficznie nękać psychicznie. Dziewczynę na chemii tak samo.

Gość w kość

prawdziwymi ofiarami są użytkownicy tego forum, którzy codziennie trafiają na takie ...yczne tematy,

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość w kość napisał:

prawdziwymi ofiarami są użytkownicy tego forum, którzy codziennie trafiają na takie ...yczne tematy,

Nie da się ukryć. Już się tego czytać nie daje. Codziennie tematy o wieczornej i nimfe. Ktoś ma obsesje na jej punkcie i chyba mie tyle na punkcie wieczornej co nimfe. Autorka się chyba zakochała w nimphetce. Ciągle zakłada takie tematy.