Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Valerie

Pytanie - Czy mowic partnerowi, ze sie jest dziewica?

Polecane posty

Gość Valerie

Prosze tylko o powazne odpowiedzi.  Mam nietypowa sytuacje, poniewaz jestem 34-letnia dziewica.  Wiem, ze jest to dziwne, ale tak w zyciu wyszlo. Jestem teraz na etapie wchodzenia z kims w zwiazek i wiem, ze nastapi moment zblizenia..  Czy radzicie abym oznajmila mu, ze jestem dziewica, czy lepiej nie komunikowac tego?  On ma 49 lat, a ja 34.  Nie chce aby to go wystraszylo.  Tak po prostu w zyciu wyszlo.   

Zależy od sytuacji i partnera. Teoretycznie lepiej, kiedy facet wie, że ma do czynienia z dziewicą, ponieważ ma wtedy szansę odpowiednio delikatnie i wyrozumiale do niej podejść i wprowadzić. A kobieta minimalizuje ryzyko traumy i późniejszej urazy do seksu. Poza tym, dziewictwo i brak doświadczenia mogą być dobrym sprawdzianem, weryfikacją uczuć i postawy partnera.

Gość Gość
17 minut temu, Gość Valerie napisał:

Prosze tylko o powazne odpowiedzi.  Mam nietypowa sytuacje, poniewaz jestem 34-letnia dziewica.  Wiem, ze jest to dziwne, ale tak w zyciu wyszlo. Jestem teraz na etapie wchodzenia z kims w zwiazek i wiem, ze nastapi moment zblizenia..  Czy radzicie abym oznajmila mu, ze jestem dziewica, czy lepiej nie komunikowac tego?  On ma 49 lat, a ja 34.  Nie chce aby to go wystraszylo.  Tak po prostu w zyciu wyszlo.   

Mogę ci pomóż usunąć ten wstydliwy dla ciebie balast.

Gość Fty

Ginekolog moze usunac blone i nie bedzie problemu.

Gość były wójt

musisz być strasznie zdesperowana że chcesz popuścić szpary takiemu dziadowi pierwszemu lepszemu

Gość Valerie

Zdesperowana?? I czekalam 34 lat?. Zakochalam sie - to nie jest pierwszy lepszy.

Oczywiście, że tak. Facet może być zaskoczony, ale jeśli jest prawdziwym mężczyzną doceni to i Ciebie bardzo. Zobaczysz. Zaprocentujesz w jego oczach.

Gość Kat

To zalezy od sytuacji