Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OsiemJeden

Czy Shatyn to Szatan???

Polecane posty

Gość OsiemJeden

Bo tak jakos brzmi podobnie???Heh.

Gość Gość

Czy Osiem to Osioł bo to tak podobnie brzmi

Gość OsiemJeden
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy Osiem to Osioł bo to tak podobnie brzmi

Pisz sobie co chcesz...Gowno mnie to obchodzi.Nie bede na was tyral tylko wy na moje nic nie robienie.Zrozumiales czy nadal nie???

Gość Gość
1 minutę temu, Gość OsiemJeden napisał:

Pisz sobie co chcesz...Gowno mnie to obchodzi.Nie bede na was tyral tylko wy na moje nic nie robienie.Zrozumiales czy nadal nie???

Przeczytaj te swoje wypociny i napisz poprawnie albo nie g.ó.w.n.n.o mnie to obchodzi.

Gość gorszy sort

Raczej lewacki ... a nie szatan plus wielki obronca ciotek 

Gość 👉👌🏳️‍🌈

Idzie ulicą Shatyn z tęczową flagą. Ma na sobie jedynie różowe kalesony. Zbliża się do przechodzącej akurat parady równości, do której zamierza dołączyć. Dostrzega go kilku chłopców w kalesonach, również biorących udział w paradzie. Chłopcy odrywają się od grupy i zmierzają w stronę Shatyna. Otaczają go, wyciągając sterczące penísy przez rozporki kaleson. Shatyn nawet nie próbuje uciekać. Chłopcy rozdzierają mu kalesony na tyłku i po kolei w niego wjeżdżają. Przez jakiś czas w ulicznym hałasie można wyróżnić przebijające się jęki rozkoszy Shatyna. W końcu chłopcy rozpraszają się. Shatyn z zadowoloną miną leży na ziemi i przytula się do swojej zmiętej, tęczowej flagi. Z jego odbytu oraz ust wyciekają spore ilości speřmy. Żal mu jednak tych podartych kaleson, więc jak tylko wróci do domu, będzie musiał sobie ulżyć narzekając na kraj na kobiecym forum Kafeteria.

Gość gorszy sort

topik mu kasuja pewnie ma piane na mordzie lewacki cwelik