Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

To forum powinni zamknąć, większość tu upośledzona.

Polecane posty

Gość Gosc

Taka prawda.

Gość gosc

Gdzie byś wtedy pisał? 😂

Gość Sylwia

Zamkniecie forum nic nie da .Najwieksze bydło rozgrywa sie w realu.Jutro składam wypowiedzenie z Polkapu!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Sylwia napisał:

Zamkniecie forum nic nie da .Najwieksze bydło rozgrywa sie w realu.Jutro składam wypowiedzenie z Polkapu!

Z czego będziesz żyć? Bez pracy tez  nie dobrze. 

Gość Idalia
1 minutę temu, Gość Sylwia napisał:

Uderz w stół a nożyce się odezwą.. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Dominika?

Gość Gosciowa

No, sama patola się zebrała tu. 

Gość Idalia
1 minutę temu, Gość Gosciowa napisał:

No, sama patola się zebrała tu. 

Patola - mało powiedziane degrengolada społeczna , dno dna wodorosty i kupa mułu. 

Gość Sylwia
5 minut temu, Gość Idalia napisał:

Patola - mało powiedziane degrengolada społeczna , dno dna wodorosty i kupa mułu. 

Uważaj co mówisz!Na podstawie moich słów w pracy są tutaj od dawna tworzone chore prowokacyjne tematy.Doskonale wiem kto to robi i powiedziałam wpros że robię sccrreny i zgłaszam na policję!.Jola się z tego śmieje a brygadzistcce do śmiechu nie jest.Ja nie pozwolę różności na swój temat fałszywych treści a zwłaszcza na temat mojej córki.W piątek usłyszałam ze ...ka drukuje lewe zaświadczenia od psychiatry rzekomego w obcym języku bo powiedziałam że planuję wyjazd za granicę do pracy.Ledwie przed nimi powiedziałam ze córką dostała się do LO a już za plecami interesują się jakie miała świadectwo.To powinno być karalne.Ledwie powiedziałam ze chłopcy ją nie interesują a już przedstawia się ją na odwrót robiąc z niej Bóg wie kogo...i wymyslajac na jej temat chore tematy.Ledwie wiedzą ze mam transport z panem Darkiem do pracy a juz wymyslają Bog wie co!piszac tu chore komentarze na ten temat..i zakładając tematy.Ja tego tak nie zostawię!!

Ja wam zaraz dam patole!

Gość Sylwia
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Z czego będziesz żyć? Bez pracy tez  nie dobrze. 

Znajde lepszą w normalnym środowiskuZ normalnymi ludźmi którzy nie będą robić bydła w postaci zniesławiania publicznego mojej osoby..Zreszta kto by wyzył za 1600 zl na czysto?nawet na dentyste mi nue zostanie jak kupię jedzenie i opłacie rachunki.Dodatkowo nie mam jak jeździć a z Darkiem nie chce.Wyjeżdżamy całą rodziną za granicę.

Sylwia ty swoje oni swoje, potrzebujesz pomocy, przez twoje wpisy sami zobaczyli  potrzebują pomocy psychiatry, równy poziom dostępu. 

Gość Gość
39 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Znajde lepszą w normalnym środowiskuZ normalnymi ludźmi którzy nie będą robić bydła w postaci zniesławiania publicznego mojej osoby..Zreszta kto by wyzył za 1600 zl na czysto?nawet na dentyste mi nue zostanie jak kupię jedzenie i opłacie rachunki.Dodatkowo nie mam jak jeździć a z Darkiem nie chce.Wyjeżdżamy całą rodziną za granicę.

Czy Dominika jedzie z wami?

Gość qwerty

to prawda, tutejszym ludziom brak empatii,szacunku dla drugiego człowieka,szacunku dla jego uczuć itp. Każdy się z każdego śmieje, obśmiewa,poniża,pomawia. Wysmiewanie i brak zrozumienia dla ludzkich problemów/tragedii.Sporo takich facetów ale też sporo kobiet