Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek

Magazyny całodobowe

Polecane posty

Gość Radek

Polecam Less Mess Storage w Poznaniu 🙂

Obsługa profesjonalna i miła, duży wybór pomieszczeń.

Gość Ulka

Z magazynu nie korzystałam, ale mogę śmiało polecić sklep ekartony 🙂  to co jest na stronie można spokojnie kupić w sklepie stacjonarnym.

Gość sie wie

warto odwiedzić ich stronę, mają rezerwacje online bez zobowiązań !

Widać ceny i dostępne promocje.

Gość gocha

zdecydowanie polecam less mess. korzystam od jakiegoś czasu, skusiła mnie właśnie promocja przy rezerwacji online-mega sprawa. a obsługa jak najbardziej profesjonalna

Gość Magda

Dzięki, skorzystałam z polecenia ekartony.pl, dowieźli kiedy chciałam, folia stretch super cena taniej niz w marketach budowlanych

Gość karla

super, ja też z polecenia sprawdziłam ofertę less mess, fajnie że mam nieograniczony dostęp do moich rzeczy, a ceny też jak najbardziej adekwatne do jakości usług 

Gość monika

less mess zdecydowanie najlepsza firma self storage na rynku, jestem na tak 🙂 

Gość sandra

widzę, że jest tu kilku fanów less mess. ale nie ma co się dziwić, bardzo fajna firma. świadczą wysokiej jakości usługi, obsługa w 100%  profesjonalna. korzystam z  mężem od pół roku i jesteśmy zachwyceni 🙂 

Gość olinek

ja także mogę śmiało polecić less mess storage. podoba mi się, że ja i moja rodzina mamy nieograniczony dostęp do naszych rzeczy, które tam trzymamy. jeśli chodzi o cenę to też w stosunku do jakości usług jest adekwatna. kolejnym plusem jest sklep z materiałami do pakowania- mi się przydało, bo akurat kupiłam sobie kartony i na miejscu wszystko spakowałam i schowałam w moim boxie. no i następna rzecz- super obsługa, panie zawsze są takie miłe i chętnie doradzają albo po prostu można z nimi pogadać o pogodzie 😛 zdecydowanie jestem na tak 

Gość olinek

ja także mogę śmiało polecić less mess storage. podoba mi się, że ja i moja rodzina mamy nieograniczony dostęp do naszych rzeczy, które tam trzymamy. jeśli chodzi o cenę to też w stosunku do jakości usług jest adekwatna. kolejnym plusem jest sklep z materiałami do pakowania- mi się przydało, bo akurat kupiłam sobie kartony i na miejscu wszystko spakowałam i schowałam w moim boxie. no i następna rzecz- super obsługa, panie zawsze są takie miłe i chętnie doradzają albo po prostu można z nimi pogadać o pogodzie 😛 zdecydowanie jestem na tak 

Gość zadowolona

zdecydowanie less mess jest liderem na polskim rynku jeśli chodzi o branżę self storage. myślę, że nie bez powodu jeden z ich oddziałów wygrał europejski konkurs na najlepszy self storage. tym bardziej mnie to nie dziwi bo osobiście korzystam właśnie z magazynu na warszawskim Bemowie. mam tylko nadzieję, że wszystkie oddziały są na tak wysokim poziomie prowadzone- ale sądząc po wielu pozytywnych komentarzach to z pewnością tak jest

Gość dorcia

widzę same pozytywne komentarze o less mess i z jednej strony wcale mnie to nie dziwi, bo firma naprawdę świadczy usługi na wysokim poziomie i warto się przyjrzeć ich ofercie. ale mam jeden malutki -, a mianowicie: zainteresowanie mają takie duże, że we Wrocławiu musiałam czekać 2 tygodnie aż się zwolni metraż, który mnie interesował, bo w przedziale jaki mnie interesował mieli wszystko wynajęte :d na szczęście nie potrzebowałam pomieszczenia tak pilnie no i warto było poczekać bo jestem zachwycona 😉