Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słaba93

Odstawiłam dragi i mam zespół odstawienny

Polecane posty

Gość Słaba93

i od tygodnia codziennie umieram. 

Gość gość

proponuje wizyte u ginekologa

Gość Słaba93

Nie skorzystam. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Słaba93 napisał:

i od tygodnia codziennie umieram. 

To chodź umówimy sie na sex i piwko kochanie

Gość Słaba93

Nikt mnie tu nie rozumie. Kto nie przechodził ten nie wie. 

Gość gość
9 minut temu, Poetka napisał:

Przejdzie

kto przyjedzie? ginekolog do ciebie?

Gość palili

Czy to polega na ciągnieciu do dragów i masz uczucie ze umrzesz jak ich nie weżmiesz? Tydzien temu wizelam pierwszy raz kryształ, byla to niewielka kreska ale wystarczylo zeby na drugi dzien tylko o tym myslec.  Od tego czasu bardzo mnie do tego ciągnie ale nie wzielam kolejny raz bo robie to dla mojego partnera ale w środku ciągle  czuje wielką potrzebe wzięcia kolejny raz i czuje sie słabo, bo krysztale (spidzie) dostawalam kopa i mialam sile do zycia a teraz? mysle ciągle o tym i prawie o  niczym innym

Gość gerds

jesli wezmiesz kolejny raz utoniesz w tym na zawsze i stracisz wszystkich i wszystko co dla ciebie cenne. nie warto.

Gość sdsaf

bierz jak najwięcej sie da idz na całość

Gość gość

Co odstawiasz?

Gość Słaba93

Przejdzie, wiem ale to jeszcze z kilka tygodni a już nie dam rady tak żyć. To objawy odstawienne, typu ból głowy, mdłości, wymioty, zawroty głowy, uczucie nierealności, skoki ciśnienia, omdlenia i to non stop już tydzień. Czuję się jak w agonii 

Gość gość

Boże przykro mi że tak u ciebie źle.

Gość Gość
30 minut temu, Gość Słaba93 napisał:

Przejdzie, wiem ale to jeszcze z kilka tygodni a już nie dam rady tak żyć. To objawy odstawienne, typu ból głowy, mdłości, wymioty, zawroty głowy, uczucie nierealności, skoki ciśnienia, omdlenia i to non stop już tydzień. Czuję się jak w agonii 

Musisz wytrzymać.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Słaba93 napisał:

Heh. Wyobraż sobie, że mam boreliozę i mam podobne objawy już od kilku miesięcy i jakoś musze wytrzymać, choć psychicznie tez już ledwo co ciągnę. 

Gość Słaba93

Cześć. Zasłabłam wczoraj w autobusie, kierowca wezwał pogotowie. Zabrali mnie do szpitala, tam przyznałam się co się dzieje. Przenieśli mnie na toksykologie bo w psychiatrycznym na detoksie miejsc nie było i powiem wam że jest o niebo lepiej! Leżę pod kroplówka i żyje! ŻYJE!!!!!!! Bo gdyby nie ten kierowca…wczoraj podjęłam decyzję o samobójstwie, wczoraj w nocy miałam już nie żyć! A teraz żyje i czuję się już dużo lepiej!!!!!! Wyjdę z tego! Będę już czysta!!!!!! Nigdy więcej!!!!!! 

ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!! 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Słaba93 napisał:

Cześć. Zasłabłam wczoraj w autobusie, kierowca wezwał pogotowie. Zabrali mnie do szpitala, tam przyznałam się co się dzieje. Przenieśli mnie na toksykologie bo w psychiatrycznym na detoksie miejsc nie było i powiem wam że jest o niebo lepiej! Leżę pod kroplówka i żyje! ŻYJE!!!!!!! Bo gdyby nie ten kierowca…wczoraj podjęłam decyzję o samobójstwie, wczoraj w nocy miałam już nie żyć! A teraz żyje i czuję się już dużo lepiej!!!!!! Wyjdę z tego! Będę już czysta!!!!!! Nigdy więcej!!!!!! 

ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!! 

Pan Bóg dał ci drugą szansę, nie chciałabyś popełniła sa,m,o,bój,s,t,wo. Nie chciał też byś brała narkotyki dlatego pomógl cię z tego wyciągnąć. Doceń to, podziękuj mu i nigdy więcej nawet nie myśl o narkotykach. Ciesz się życiem na chwałę Bożą 🙂

Gość gosc
28 minut temu, Gość gość napisał:

Pan Bóg dał ci drugą szansę, nie chciałabyś popełniła sa,m,o,bój,s,t,wo. Nie chciał też byś brała narkotyki dlatego pomógl cię z tego wyciągnąć. Doceń to, podziękuj mu i nigdy więcej nawet nie myśl o narkotykach. Ciesz się życiem na chwałę Bożą 🙂

Smakosz, mało ostatnio jesteś na forum. Znalazłeś se prace?

Gość gosc
8 minut temu, Maciek28 napisał:

Ta znalazł 😄

Myślałem ze grubas wyjechał do Szwajcarii robić razem ze szwagrem bo kiedyś tak pisał😁

Gość gość
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Smakosz, mało ostatnio jesteś na forum. Znalazłeś se prace?

Idę do seminarium