Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeeP

Nienawidzę tych bachorów ...

Polecane posty

Gość DeeP

Cześć, 

Mam 20, za niedługo 21 lat i obserwuję ze wstrętem całą tą bananową młodzież, która uważa że wszystko jej się należy i rodzice mają obowiązek sponsorować ich zachcianki, czegokolwiek by nie zażądali, bo im się należy... Zero poczucia obowiązku, zero chęci do pracy, grunt to potraktować rodzica jak dojną krowę...

Tak mnie te bachory wkurzają że sam nie chcę zakładać rodziny. Kiedyś chciałem ale jak patrzę na tych roszczeniowych szczyli, to mi się odechciewa. Mnie Ojciec wychował twardą ręką, trochę mam mu to za złe zwłaszcza kiedy bił mnie z byle powodu, ale jakoś wyszedłem na porządnego człowieka, strach za to pomyśleć, na kogo wyrośnie to niewychowane stado ...

Gość Lea
3 minuty temu, Gość DeeP napisał:

Cześć, 

Mam 20, za niedługo 21 lat i obserwuję ze wstrętem całą tą bananową młodzież, która uważa że wszystko jej się należy i rodzice mają obowiązek sponsorować ich zachcianki, czegokolwiek by nie zażądali, bo im się należy... Zero poczucia obowiązku, zero chęci do pracy, grunt to potraktować rodzica jak dojną krowę...

Tak mnie te bachory wkurzają że sam nie chcę zakładać rodziny. Kiedyś chciałem ale jak patrzę na tych roszczeniowych szczyli, to mi się odechciewa. Mnie Ojciec wychował twardą ręką, trochę mam mu to za złe zwłaszcza kiedy bił mnie z byle powodu, ale jakoś wyszedłem na porządnego człowieka, strach za to pomyśleć, na kogo wyrośnie to niewychowane stado ...

Jak to Cię bił. Ja mam 19 i nigdy nikt mnie nie bił . Wszystko się nie należy, a poczucie obowiązku to rodzice powinni kształtować jeszcze  w wieku przedszkolnym i sprawdzać czy te obowiązki są wykonane

Emmm 

Co kryjesz pod pojęciem " bachory"?

Masz na myśli żeby 13 letnie osoby (na przykład) chodziły do pracy I zamartwaily się czymś?

Nie Uważasz,że czas nastoletni to najlepszy czas w zyciu?takie osoby powinny szaleć I czerpać z życia jak najwięcej żeby potem,gdy idą już do pracy powiedzieć 

-KURDE FAJNIE BYLO

Myślałam że 20 letni faceci są na tyle wyluzowani bo jednak sami są jeszcze młodzi 

Przecież masz dopiero 20 lat kto każe Ci zakładać rodzinę?jestes młody-szlalej 

Dlaczego myślisz o jakiś dzieciach,co się nie interesują?

Poza tym nie wkładam każdego do jednego worka 🙂

jeden 15 latek pali I ćpa A drugi dobrze się uczy i sam na siebie zarabia z co miesięcznego stypendium 2000zl 

Gość Gość

Wyszedles na zgorzknialego  pelnego gniewu dzieciaka ktory kompleksy leczy krytykowaniem innych. Duzo osob z patologicznych rodzin tak sie zachowuje, im szybciej z tym zaczniesz walczyc tym lepiej