Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neymar_XD

Jak przekonać dziewczyne że naprawde mi na niej żależy?

Polecane posty

Poznałem dziewczynę która mieszka bardzo daleko  ale jest na wakacjach i obecnie (przez kilka tygodni jeszcze) mieszka blisko mnie, na początku się przyjaźniliśmy ale polubiliśmy się i to bardzo, ona naprawdę jest wyjątkowa, niestety ona wróci do siebie wkrótce na rok zanim się przeprowadzi do tego miejsca blisko mnie

Ona po prostu uważa że jak pojedzie ja spotkam jakąś inną dziewczynę i zerwę z nią kontakt, ja jej mówiłem że tak nie będzie bo bardzo mi na niej zależy co jest prawdą ale choć ona mnie bardzo lubi co sama przyznała , po prostu nie do końca wierzy mi

proszę o porady co mam zrobić by przekonać ją że naprawdę mi na niej zależy?

Na pewno chce być tylko z nią i tylko z nią i nie ważne że na odległość

dziękuje wszystkim co napiszą porady.

Gość gość1

Bycie z kimś na odległość to żadna radość. Albo się decydujesz i jedziesz za nią albo koniec. Innego rozwiązania nie widzę.

26 minut temu, Neymar_XD napisał:

[...] proszę o porady co mam zrobić by przekonać ją że naprawdę mi na niej zależy? [...]

Czynem, nie słowem. Okazywaniem zainteresowania, uwagi i troski. Otwartością.  Utrzymywaniem stałej korespondencji, częstymi rozmowami telefonicznymi i organizacją spotkań tak często, jak będzie to możliwe. W ramach odwzajemniania zaangażowania i inicjatywy z jej strony. W każdym razie, związki na odległość nie są łatwe i uniemożliwiają rozwój bliższej relacji i zaufania. Każdy oczekiwałby od partnera bezpośredniego wsparcia i kontaktu twarzą w twarz. Także może się zdarzyć, że ona, bądź Ty poznacie kogoś w swoim otoczeniu. Nie wywieraj presji i miej świadomość, że niekoniecznie może się Wam udać. Ale jak najbardziej powodzenia :)