Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abc

Dlaczego laski lecą na lekarzy ????

Polecane posty

Gość Abc

Zawsze się nad tym zastanawiam,  mój kolega średni z wyglądu ,  większość dziewczyn jakby mogła to by mu w dupe weszła...

Gość vbcczx

one patrza tylko kto najwiecej zarabia zeby miec najwygodniej dla swojej du.py

Gość vbcczx

zeby pokazac sie przed ludzmi i znajomymi dla pokazu 

Gość vbcczx

aby zwrócić na siebie uwagę

Gość Abc

No nie powiem , gość ma kasę,  jeździ nowym bmw , ale to totalny bUc i traktuje je jak szmaty 

Gość vcxz

bo jak ma pieniadze to ze mu wszstko wolno i ma sie za wielkie pana swiata 

Gość Abc

Myślę, że 20 000 zarobi,  nie więcej 

Gość mimi

szczególnie na kardiologów :)

Gość Kor

Nie wiem, to generalnie strasznie delikatnie mówiąc "ciężki" typ człowieka

Gość Abc

Czemu na kardiologa,  skoro najlepiej zarabia urolog czy endokrynolog,  dermatolog 

Gość mimi

bo kardiolog to lekarz od serc zabujanych lasek :)

Gość qwe2

Dlatego kolego że traktuje je jak szmaty,  nie jest dla nich miły i nie lata za nimi - ma na nie wy...e, a jak laska widzi że masz ją w dupie i możesz mieć 10 innych to zaczyna się o Ciebie starać i zrobi dla Ciebie wszystko, po drugie ma $$ a to przyciąga wszystkie szmule ponieważ wszystkie kobiety chcą mieć wygodne życie i męża który ma pełno pieniędzy.  Gość wygrał życie i zawsze będzie miał towar pierwszej jakości.

Gość gość

Lekarze nie wezmą sobie za żonę zwykłą laskę niestety.Biorą sobie lekarkę ewentualnie pielęgniarkę.Nie mają czasu szukać więc trochę im się schodzi 😂 a głupie dziewczyny myślą że na nich czeka.

Gość vcxz

a ile ten kardiolog zarabia ?

Gość vcxz

kto im tak nasrwya w tej glowie 

Gość mimi

milion pińcet sto dziwińcet

Gość vcxz

dobra wiem o co chodzi teraz jest kto jest najbogatszy i kto najwiecej zarabia 

Gość Dorota

Nie przesadzaj,że wszystkie..bo chyba jestem wyjątkiem.Pracuje w środowisku lekarzy i nie ma dla mnie znaczenia czy to lekarz,czy ochroniarz ..traktuje każdego tak samo.Może dla pustych panienek co cenią luksus i status taki gość będzie miał jakieś cenne wartości,by się pochwalić ,że jestem kobietą lekarza..ale dla mnie jest człowiekiem jak każdy inny mężczyzna.Dla mnie głównie liczy się charakter człowieka, a nie jego pozycja zawodowa.Zawód zawsze możesz zmienić, z charakterem gorzej.Dlatego pewni siebie aż do granicy arogancji lekarze nie mają u mnie szans.

Znam wielu chamskich,zarozumiałych lekarzy ale z tytułem i wielu wartościowych mężczyzn po zawodówce.I różni ich nie tylko charakter ,ale  i portfel.W każdym zawodzie znajdują się fajni mężczyźni.Tylko kobiety materialistki patrzące na pozycję społeczną,jak będą je odbierali inni ,jak się ustawi zawsze wybiorą tego wyżej wykształconego.Ta kobieta, do których ja się zaliczam najpierw spojrzy na charakter, a potem dopiero na zawód.Ile kobiet, tyle możliwości.

Gość Abc

Kardiolog to do 15 000, zależy jaki 

Gość Dziewczyna

To jeden z prestiżowych zawodów. Kobiety lubią ogólnie mundurowych, takich którzy budzą respekt. Jednak co kryje się pod tym fartuchem, to inna sprawa. Lekarz, jak kazdy inny mężczyzna może okazać się po prostu blefem. 

Miałam okazję spotykać się z pewnym lekarzem. Na pierwszy rzut oka miał facet klasę. Ale po pewnym czasie i tak wyszła z niego przysłowiowa świnia. 

ten temat to prowo, ale odnosząc się do samego wątku to..

bo lekarz po pierwsze ma POZYCJE,jest szanowaną osobą i kobieta przy takiej osobie z pozycją sama się czuje lepiej, pewniej, uważa, ze tez jest wtedy KIMŚ, więc tak jakby poprzez parntera podbudowuje swoje własne ego

to raz.., a dwa, przede wszystkim, jak wiadomo, lekarze zarabiają mnóstwo kasy, więc aspekt finansowy tutaj wchodzi w gre :) , bo nie czarujmy się, jakby lekarz dymał za 1.600zł, to te same panny by w cale na niego nie leciały, no ale, że przecietny lekarz ma około 10.000, to już jest inna gadka, nie?   

no i tka na koniec, taki gosc daje też w pewien sposób poczucie bezpieczenstwa, laska wie, ze w razie jakby coś się działo to ma obok siebie specjaliste, on może coś jej zalatwic, nie musi się pi!3rd0lic jak wiekszosc plebsu w kolejkach tylko gdzies tam po znajomosciach coś tego.., wiadomo cb

tak więc: pozycja goscia, znajomosci, bezpieczenstwo i przede wszystkim duza kasa

to jest odpowiedz dlaczego lekarze mają powodzenie

Gość Abc

10 000 to obecnie chyba bardzo słaby lekarz 

Gość Gość

Czy to ważne ile zarabia?Przecież jego w domu w ogóle nie ma.Im więcej pracuje tym więcej zarabia.

Mnie tylko faceci z wyższym wykształceniem kręcili i wysoką kulturą osobistą.Na kasę nie patrzę bo dziś jest a jutro nie ma.

Gość Gosc Gosc Gosc

To nie tylko o kase chodzi. Np. informatyk zarabia lekko 15-20k a nie ma takiego wziecia. Cos jest z tymi lekarzami ze laski na nich poluja.

Gość Avc

Wiesz ile ma lekarz na prywacie dobrej? Do 40 000 no i chyba ten fartuch 

Gość gość

Raczej chodzi o znajomości.Bo lekarzowi nikt nie odmowi pomocy,bo nie wiadomo czy nie bedzie medycznej pomocy potrzebował 😉

Gość gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Lekarze nie wezmą sobie za żonę zwykłą laskę niestety.Biorą sobie lekarkę ewentualnie pielęgniarkę.Nie mają czasu szukać więc trochę im się schodzi 😂 a głupie dziewczyny myślą że na nich czeka.

Lekarz weźmie lekarkę, ewentualnie dentystkę. Pielęgniarka to wg nich niższa liga. 

Gość Abc

Dokładnie,  myślę że pielęgniarkę to brali w dawnych czasach ,  teraz ewentualnie na umilenie dyżuru