Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Kiedy mi przejdzie

Polecane posty

Gość Anna

Zerwałam miesiąc temu z chłopakiem w sumie brak ciepła z jego strony.A teraz tęsknię za nim.......

Kusi mnie żeby napisać co u niego

Gość Inga

Napisać nie zaszkodzi, a i może on przemyślał pare rzeczy 😉 

Gość Zrozum

Chyba żartujesz 🙂🙂 Nie chce mi się już. Coś co nie daje ci radości nie jest warte zachodu 🙂

Gość ann

Nie zerwałam  z nim, tylko z nim się czuję szczesliwa. Tak to prawda , teraz mi go brakuje.

Gość anna

Wbrew pozorom, on ma bardzo dużo ciepła w sobie.

1 godzinę temu, Gość Anna napisał:

Zerwałam miesiąc temu z chłopakiem w sumie brak ciepła z jego strony.A teraz tęsknię za nim.......

Kusi mnie żeby napisać co u niego

Napisz, co ci szkodzi, jak nie napiszesz będziesz żałować

napisz dobrze przemyślaną wiadomość...........  najdź na wyślij (palcem lub kursorem), zamknij oczy i przyciśnij :)

ja tak robię jak piszę ryzykowną wiadomość, zawsze dostaje odwagi i wysyłam :)

Gość ann
6 minut temu, Neymar_XD napisał:

Napisz, co ci szkodzi, jak nie napiszesz będziesz żałować

napisz dobrze przemyślaną wiadomość...........  najdź na wyślij (palcem lub kursorem), zamknij oczy i przyciśnij :)

ja tak robię jak piszę ryzykowną wiadomość, zawsze dostaje odwagi i wysyłam :)

piszę od miesiąca wiadomości i nie mam odpowiedzi

1 godzinę temu, Gość ann napisał:

piszę od miesiąca wiadomości i nie mam odpowiedzi

to znaczy że jednak być może cię nie lubi (przynajmniej jak na razie), może odpuść z 2 dni lub więcej i napisz ponownie, napisz mu jak bardzo ci na nim zależy

Gość pewna siebie

daj sobie spokój, szanuj się i nie narzucaj, szczęście jeszcze do Ciebie przyjdzie

Gość ann

Chce mi się zabić😥

1 minutę temu, Gość ann napisał:

Chce mi się zabić😥

Tylko tego nie rób, bez przesady, ja też jestem w strasznej sytuacji ale trzeba mieć nadzieje że będzie lepiej

Gość ann
4 minuty temu, Neymar_XD napisał:

Tylko tego nie rób, bez przesady, ja też jestem w strasznej sytuacji ale trzeba mieć nadzieje że będzie lepiej

jest kiepsko ze mną..a on mi jeszcze dowalił dziś.😭Nie ma nadzieji.A jeszcze rozmawialiśmy przed moim wyjazdem. Nic nei zapowiadało ze tak będzie.

1 minutę temu, Gość ann napisał:

jest kiepsko ze mną..a on mi jeszcze dowalił dziś.😭Nie ma nadzieji.A jeszcze rozmawialiśmy przed moim wyjazdem. Nic nei zapowiadało ze tak będzie.

Trzymaj się blisko rodziny, wiem że to głupie powiedzieć żebyś zapomniała o tym bo to nie takie proste ale zajmij się czymś co ci pomoże zapomnieć i miej nadzieje że w przyszłości będzie lepiej, tylko proszę nie rób sobie krzywdy, trzeba żyć dalej, nigdy nie trać nadziei

Gość Gosc

Witam ciebie, Aniu zostaw faceta szukaj nowego. 

Gość ann
13 minut temu, Neymar_XD napisał:

Trzymaj się blisko rodziny, wiem że to głupie powiedzieć żebyś zapomniała o tym bo to nie takie proste ale zajmij się czymś co ci pomoże zapomnieć i miej nadzieje że w przyszłości będzie lepiej, tylko proszę nie rób sobie krzywdy, trzeba żyć dalej, nigdy nie trać nadziei

NIC MI JUŻ NIE POMOZE, TO MIŁOŚĆ OD 9 LAT

16 minut temu, Gość ann napisał:

Chce mi się zabić😥

Nie myśl tak, ja mam tak że dziewczyna która miała być tą z którą chciałem być na zawsze, też niby tego chciała, nagle dziwnie się zachowuje i raczej nie chce być ze mną, aż płakać się chce :(

nie mogę sobie poradzić z tym bo myślałem że udało mi się znaleźć szczęście

Na pewno nie wolno tak myśleć jak napisałaś, ja już nie ma żadnej nadziei to zawsze jest przyszłość która może być o wiele lepsza i jestem pewny że dla ciebie będzie

3 minuty temu, Gość ann napisał:

NIC MI JUŻ NIE POMOZE, TO MIŁOŚĆ OD 9 LAT

Tak myślisz ale musisz dalej żyć, widocznie nie był ciebie wart, proszę nic nie rób złego, najlepiej porozmawiaj z przyjaciółmi,

być może się przeprowadź gdzieś lub wyjedź na wakacje, najważniejsze by znaleźć coś co będziesz mogła robić by zapomnieć a po czasie będzie lepiej, na pewno musisz żyć dalej po to dostałaś to życie a każdego życie ma jakiś cel, niestety jest bardzo ciężkie ale za to przytrafiają się dobre chwile gdzie można znowu mieć nadzieje