Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do facetów.

Sylwia666

Polecane posty

Gość Pytanie do facetów.

Czy faceci chcieliby kobietę, która wysyla facetowi zdjęcie w pizamach, kapciach i misiem. Która jest kobietą ale też lubi zachowywać się jak dziecko. Pisze facetowi szminkom na lustrze, że go kocha. Pozbiera lub kupi kwiaty.Komponuje mu kanapki i ciastka. Wysyła teksty piosenek. Napisze wiersz. Przygotuje mu kanapkę tak jak umie ale od serca, kupi kocyk i cieple kapcie. Która czesto jest tez zolza zeby zrozumial ze nie tylko praca sie liczy.Która nie lubi jak facet tylko charuje ale też ma trochę czasu dla niej bo ona może też pracować. Która po prostu kocha (i on to lubi ale udaje twardziela a serce mieknie mu) a nie tylko bzyka się non stop a jak już to robi to tylko z milosci. Która nie lubi makijażu i preferuje naturalność. A on wraz nie docenia. Już mu dałam dużo szans ale liczę czasami że pozna inną,  lepszą i wtedy będę mogła żyć spokojnie.

Gość Michal

Jesteś wspaniała sylwiu. Wyjdzierz za mnie 💍 przyjmij odemnie ten skromny dar

Gość Sylwia s

To jaką nastolatka?Marne prawo.Mężatki się tak nie zachowują.

Gość Uoo

Ja bym chciał, najbardziej podoba się mi, że kochasz. Cala reszta to miłe dodatki. Tylko wiesz, kobieta musi być też seksowna w moich oczach, inteligentna. 

Gość Sylwia s

Po pierwsze to kobieta nie może zachowywać się jak dziecko.Po drugie makijaż jest wskazany bo podkreśla urodę chyba ze praca w brudnych warunkach to wtedy nie warto się malować.Po trzecie jak można wysyłać komuś zdjęcia w piżamie?to chore.Dobrze że nie znam żadnego Michała.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

To jaką nastolatka?Marne prawo.Mężatki się tak nie zachowują.

🤣 a Wojtuś? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Sylwia s napisał:

Po pierwsze to kobieta nie może zachowywać się jak dziecko.Po drugie makijaż jest wskazany bo podkreśla urodę chyba ze praca w brudnych warunkach to wtedy nie warto się malować.Po trzecie jak można wysyłać komuś zdjęcia w piżamie?to chore.Dobrze że nie znam żadnego Michała.

To czemu zachowujesz się jak dziecko w dodatku mocno upośledzone? 

Gość Sylwia 666

Prawie 26 lat a on woli karierę non stop. I myśli że pieniędzmi mi to wynagrodzi albo że jak trochę zaczekam to podaruje mi więcej. I ciągle chodzi zdenerwowany bo nie chce seksu bo nie czuje tej milosci. Rozstalismy się bo go męczyłem SMS-ami chciałam sobie to wynagrodzić i mu nerwy popsuć za karę. Ale tęsknię...A on jest mi zawsze wierny mimo to.

Gość Sylwia 666

Ale wtedy jestem szczęśliwa i prawdziwie kocham. Nie znasz się. Często milosc mylona jest z przywiązaniem i seksem. Co ja poradzę że lubię rozkoszować się w naturze, lubię spacery, muzyke. Nie musisz mnie akceptować. To twój sposób postrzegania świata. 

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To czemu zachowujesz się jak dziecko w dodatku mocno upośledzone? 

Ja???nie przeginaj!!Nię życzę sobie !Jestem bardzo poważną i odpowiedzialna żoną żoną matka 2 dzieci w tym jednego dorosłego!

Gość Sylwia 666

Ale ja jestem ładna z natury. Tak mówią. On sam nie lubi tapety. Nie potrzebuje kilo kosmetyków żeby być ładniejsza. Mam wygląd z twarzy trochę dziecięcy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia s napisał:

Ja???nie przeginaj!!Nię życzę sobie !Jestem bardzo poważną i odpowiedzialna żoną żoną matka 2 dzieci w tym jednego dorosłego!

Buahah 🤣

Gość Frek

Podczas seansu filmowego podczas wspólnej konsumpcji pizzy sika keczupem po kanapie, potem pozostawia kupę niespłukaną w sedesie, a na dobranoc zaschniętą pastę do zębów na umywalce.

A jełop niech szoruje i skrobie.

20 minut temu, Gość Pytanie do facetów. napisał:

Czy faceci chcieliby kobietę, która wysyla facetowi zdjęcie w pizamach, kapciach i misiem. Która jest kobietą ale też lubi zachowywać się jak dziecko. Pisze facetowi szminkom na lustrze, że go kocha. Pozbiera lub kupi kwiaty.Komponuje mu kanapki i ciastka. Wysyła teksty piosenek. Napisze wiersz. Przygotuje mu kanapkę tak jak umie ale od serca, kupi kocyk i cieple kapcie. Która czesto jest tez zolza zeby zrozumial ze nie tylko praca sie liczy.Która nie lubi jak facet tylko charuje ale też ma trochę czasu dla niej bo ona może też pracować. Która po prostu kocha (i on to lubi ale udaje twardziela a serce mieknie mu) a nie tylko bzyka się non stop a jak już to robi to tylko z milosci. Która nie lubi makijażu i preferuje naturalność. A on wraz nie docenia. Już mu dałam dużo szans ale liczę czasami że pozna inną,  lepszą i wtedy będę mogła żyć spokojnie.

Ja bym takiej baby chyba nie chciał,  chyba że do tego wszystkiego potrafi wrzasnąć i palcem pogrozić i nawet drzwi pokazać. Chłop potrzebuje baby a nie dziecka. 

Gość Sylwia 666

Ale ja też bym była odpowiedzialna matka. Nie miałam ojca więc troszeczkę chciałabym opiekuńczego partnera a nie tylko samotność w związku.  Poza tym uwierz jak tego nie ma to on jest smutnawy. 

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Sylwia 666 napisał:

Ale wtedy jestem szczęśliwa i prawdziwie kocham. Nie znasz się. Często milosc mylona jest z przywiązaniem i seksem. Co ja poradzę że lubię rozkoszować się w naturxdze, lubię spacery, muzyke. Nie musisz mnie akceptować. To twój sposób postrzegania świata. 

Miłosc nie ma mic wspolnego z sexem.Mylisz pojęcia.Nie moj sposob tylko żyje poważnie i odpowiedzialnie .W tym wieku powinnaś być już poważna .

Gość Sylwia 666

Taka też jestem. To moja druga twarz. On tego nie lubi. Tylko w łóżku ale w życiu to bym polemizowała.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia s napisał:

Miłosc nie ma mic wspolnego z sexem.Mylisz pojęcia.Nie moj sposob tylko żyje poważnie i odpowiedzialnie .W tym wieku powinnaś być już poważna .

I kto to mówi 🤣 zawsze mi humor poprawicie.

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Sylwia 666 napisał:

Ale ja jestem ładna z natury. Tak mówią. On sam nie lubi tapety. Nie potrzebuje kilo kosmetyków żeby być ładniejsza. Mam wygląd z twarzy trochę dziecięcy.

Może masz takie geny.Ja mam geny po ojcu i też się nie starzeję.Po drugie wygląd twarzy zależy od charakteru człowieka.Wszystkie emocje rysują się na twarzy.

Gość Sylwia 666

Moja rodzina woli mnie taka. Niż ostrą babę.

Gość Sylwia s
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I kto to mówi 🤣 zawsze mi humor poprawicie.

Kto to mówi?co to za pytanie???Do niewłaściwej osoby je kierujesz.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Sylwia s napisał:

Może masz takie geny.Ja mam geny po ojcu i też się nie starzeję.Po drugie wygląd twarzy zależy od charakteru człowieka.Wszystkie emocje rysują się na twarzy.

O Chryste Panie 🥴😨

Gość Sylwia s
2 minuty temu, Gość Sylwia 666 napisał:

Moja rodzina woli mnie taka. Niż ostrą babę.

A moja rodzina dopiero się dowie gdzie raki zimują.

Gość Sylwia 666

Figurę mam kobiety, twarz dziecięca. Gubię kolczyki i te stroje mnie przerażają ale czasami jak się ubiorę To karze mi worek założyć, bo faceci ale nie lubię się przerabiać:)

Gość Sylwia 666

To nie tak praca i wiele dziedzin życia wymaga kobiety poważnej ale w domu wolę być łagodna. Ale jak jestem ostra to jemu że tak to nazwę odbija. Ciągle nowe fantazje seksualne. A ja bym wolała najpierw więcej milosci potem powoli spełniać jego zachcianki. Jak mu zaufam.

Gość Sylwia 666

A moim zdaniem dziewczyna jest fajna a facet albo niech ją zaakceptuje albo odpuści. Myślę że jest wielu facetów sklonnych Cię pokochać.

Gość Sylwia 666

Ktoś się pode mnie podszyl. Papa.

Gość Sylwia s
29 minut temu, Gość Frek napisał:

Podczas seansu filmowego podczas wspólnej konsumpcji pizzy sika keczupem po kanapie, potem pozostawia kupę niespłukaną w sedesie, a na dobranoc zaschniętą pastę do zębów na umywalce.

A jełop niech szoruje i skrobie.

Kto tak robi?autorka?Masakra!

Gość Sylwia s
2 minuty temu, Gość Sylwia 666 napisał:

A moim zdaniem dziewczyna jest fajna a facet albo niech ją zaakceptuje albo odpuści. Myślę że jest wielu facetów sklonnych Cię pokochać.

A wolna jest?

Gość Sylwia 666

Autorka tak nie robi. Sprzatnie po facecie.