Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny

Tęsknić za kimś i nie móc tego powiedzieć

Polecane posty

Gość .....
24 minuty temu, Gość Smutna napisał:

Ja mam obsesję na punkcie Jego, a On to cały alfabet osobowości..i smakuje mi pod każdą literą:))

Mam A-apetyt na jego słowa, mam B-bzika na Jego zachowanie,dostaję C-choroby umysłowej, gdy go widzę albo słyszę,albo czytam,

mam D-drgawki na samą myśl, mam E-eksplozję myśli o Nim, mam F-fioła w głowie,gdy o Nim myślę, mam G-gust, bo on ma gust i lubi to co ja,mam H-hamulce jak go widzę, a powinnam włączyć gaz..hehe..

Mam I-...yczne pomysły przy Nim i fajnie mi z tym..I mogłabym tak wymieniać aż do Ż..mania, namietność,pożądanie, słabość,zamiłowanie i żądza..to tylko parę słów co opisują mój stan przy NIM:))))

Sama chcica, zero uczuć i miłości. Kiedy to wszystko opadnie zostanie chleb powszedni i znudzenie.  

Gość ?????
1 godzinę temu, Gość Gościu napisał:

A ty umiesz czytać? Nie do ciebie pytanie więc się nie wpierdalaj. co cię to obchodzi? 

Spadaj złamie 

Gość Gościu
5 minut temu, Gość ????? napisał:

Spadaj złamie 

Nie wydaje się w konwersacjie z  chamami szkoda klawiatury. 

Gość smutny
36 minut temu, Gość Smutna napisał:

Ja mam obsesję na punkcie Jego, a On to cały alfabet osobowości..i smakuje mi pod każdą literą:))

Mam A-apetyt na jego słowa, mam B-bzika na Jego zachowanie,dostaję C-choroby umysłowej, gdy go widzę albo słyszę,albo czytam,

mam D-drgawki na samą myśl, mam E-eksplozję myśli o Nim, mam F-fioła w głowie,gdy o Nim myślę, mam G-gust, bo on ma gust i lubi to co ja,mam H-hamulce jak go widzę, a powinnam włączyć gaz..hehe..

Mam I-...yczne pomysły przy Nim i fajnie mi z tym..I mogłabym tak wymieniać aż do Ż..mania, namietność,pożądanie, słabość,zamiłowanie i żądza..to tylko parę słów co opisują mój stan przy NIM:))))

no to włącz gaz 😉 czemu hamujesz?

Gość bodajze piekna

W jego oczach widziałam ogień , w jego słowach ukryte aspekty, jego myśli świdrowały mnie na wylot,a całym sobą wołał "pragnę"... Nie dla nas takie uniesienia , nie dla nas

Gość Smutna
9 minut temu, Gość smutny napisał:

Bo On jest nieprzewidywalny i obawiam się,że jak włączę gaz rozbije się na ścianie...a nie chce być poturbowana do końca życia..więc wolę żyć myślami i marzeniami

Gość Smutna

Zresztą parę razy zmieniłam bieg na wyższy, jechałam szybciej i...nic to nie zmieniło,tylko podjechał z tyłu i parę razy mnie walnął..chyba chciał się ścigać..więc chyba powinnam hamować..:((

Gość gosc
30 minut temu, Gość ..... napisał:

Sama chcica, zero uczuć i miłości. Kiedy to wszystko opadnie zostanie chleb powszedni i znudzenie.  

Tu nie ma żadnej chcicy, chcice ...iszona to miała jego byla

Gość smutny
10 minut temu, Gość Smutna napisał:

Bo On jest nieprzewidywalny i obawiam się,że jak włączę gaz rozbije się na ścianie...a nie chce być poturbowana do końca życia..więc wolę żyć myślami i marzeniami

co jest w nim takiego nieprzewidywalnego? 

Gość smutna

Nie chce wlasnie życ marzeniami.Dlaczego jakis ... pisze za mnie.

Gość gość
7 minut temu, Gość Smutna napisał:

Zresztą parę razy zmieniłam bieg na wyższy, jechałam szybciej i...nic to nie zmieniło,tylko podjechał z tyłu i parę razy mnie walnął..chyba chciał się ścigać..więc chyba powinnam hamować..:((

pasuje troche do mojej sytuacji ale tylko troche 

Gość Smutna
1 godzinę temu, Gość smutny napisał:

na czyim punkcie masz obsesje? 🙂

Arti

Gość Smutna
34 minuty temu, Gość ..... napisał:

Masz rację..chcica na osobowość danej osoby, na jej charakter, na jej mózg., na jej obecność w moim życiu słowem, zachowaniem,humorem..czyli 100% uczucia bez podtekstu seksualnego..Bo miłość to nie tylko seks.

Gość Smutna
25 minut temu, Gość smutny napisał:

On mnie hamuje gdy włączam gaz

Gość Smutna

Żeby tylko hamuje..parę razy mi perfidnie opony przebił,żebym za nim nie nadążyła..:))))))))))

Gość Gość
16 godzin temu, Gość Gościu napisał:

Ale jak ty się nie odważysz to ona tym bardziej, kobiety wychodzą z założenia że to facet powinien zdobywać, a jeszcze jak ona  jest nieśmiała to już wogóle klapa będziecie tak tkwić i tylko gapić się na siebie czy weźmiesz to na klatce. 

Facet niczego nie powinien, co najwyżej może. A kobieta jak jej zależy to też może działać, korona jej z głowy nie spadnie. 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Facet niczego nie powinien, co najwyżej może. A kobieta jak jej zależy to też może działać, korona jej z głowy nie spadnie. 

Chyba, że jej nie zależy, tak też może być.

Gość gość
40 minut temu, Gość bodajze piekna napisał:

W jego oczach widziałam ogień , w jego słowach ukryte aspekty, jego myśli świdrowały mnie na wylot,a całym sobą wołał "pragnę"... Nie dla nas takie uniesienia , nie dla nas

Melodramat

Gość gość
37 minut temu, Gość Smutna napisał:

Kolejna pisze melodramat

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Smutna napisał:

Marnujesz potencjał twórczy. Opatentuj i wydaj może ktoś kupi i wtedy zostaniesz sławna i z gromadką złota.

Gość Gościu

A gdzie autor wątku bo jak narazie to same podszywy się udzielają? 

Gość Masakra

Co za ...y tu się wypisuje... 

Gość JBJ

Autor wątku (Smutny) już romansuje z inną czyli ze Smutną. Potocznie mówiąc skumali się ze sobą 😁😁😁. Nie potrzebuje już swojej miłości. 😜🤪

Gość Smutna
47 minut temu, Gość gość napisał:

Marnujesz potencjał twórczy. Opatentuj i wydaj może ktoś kupi i wtedy zostaniesz sławna i z gromadką złota.

Moja twórczość jest dla wybranych,czasem więcej osób na kafe poczyta 😁najważniejsze, że tej wyjątkowej osobie w moim życiu się podobała ,więc krytyk,recenzent i odbiorca słów mi wystarczy😉😋

Gość ????
4 minuty temu, Gość Smutna napisał:

Moja twórczość jest dla wybranych,czasem więcej osób na kafe poczyta 😁najważniejsze, że tej wyjątkowej osobie w moim życiu się podobała ,więc krytyk,recenzent i odbiorca słów mi wystarczy😉😋

Same pier.doły, nie twórczość 

Gość Smutna
9 minut temu, Gość ???? napisał:

Same pier.doły, nie twórczość 

Nie znasz innych moich tekstów, więc nie oceniaj książki po okładce..czasem trzeba i trochę ironii i trochę humoru włożyć w tekst..😋

Gość Liczą się fakty

Potwierdzam to jakieś pieredoły z za stodoły 

Gość ????
7 minut temu, Gość Liczą się fakty napisał:

Już Cię lubię 😜

Gość Smutna
6 minut temu, Gość Liczą się fakty napisał:

Ale mają poczytnosc ..Dostalam zlecenie-napisz ...y na kafe i sprawdzimy kto czyta i co kto lubi oraz poziom czytelników. Działa 😁

Gość i ja
2 minuty temu, Gość ???? napisał:

Już Cię lubię 😜

😁