Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila123

Podejrzenie ciąży proszę pomóżcie!

Polecane posty

Gość Kamila123

Czesc kobietki! Mam do was pytanie i proszę o rzetelna odpowiedz bo umrę zaraz... W 1 dzień dni płodnych kochałam się z moim chłopakiem, nie uważaliśmy (za późno zeszlam) ale machnelismy ręką. Dziś mija 10 dzień od tego zdarzenia. Mam ponad 10 dni do okresu. Czuję się bardzo dobrze. Dziś zauważyłam na majtkach brunatno brązowa.. smugę? Plamę? Około godziny 20. Więcej się tego "śluzu"? Nie pojawiło. Zmierzyłam temperaturę w pochwie. Wynosi 37.3. czy to może być ciaza? 

Gość Goosc

Temp mierzy się tylko z rana, zrobisz test za parę dni to się dowiesz czy to ciąża. 

Gość Gość

Owszem może być.

Ale jakim cudem ponad 20dni przed okresem mialas początek dni płodnych?

Jak długie masz cykle?

Gość Gość

To mogło być plamienie implantacyjne. Od " za późno zeszlam " mogłaś zajść.

Gość Gość

To raczej nie były dni płodne, chyba że masz cykle 40-dniowe.

Wystarczy jak zrobisz test, jeśli okres nie pojawi się w terminie. Po co tak panikować tyle przed?

Gość 123
12 godzin temu, Gość Kamila123 napisał:

Czesc kobietki! Mam do was pytanie i proszę o rzetelna odpowiedz bo umrę zaraz... W 1 dzień dni płodnych kochałam się z moim chłopakiem, nie uważaliśmy (za późno zeszlam) ale machnelismy ręką. Dziś mija 10 dzień od tego zdarzenia. Mam ponad 10 dni do okresu. Czuję się bardzo dobrze. Dziś zauważyłam na majtkach brunatno brązowa.. smugę? Plamę? Około godziny 20. Więcej się tego "śluzu"? Nie pojawiło. Zmierzyłam temperaturę w pochwie. Wynosi 37.3. czy to może być ciaza? 

A mierzysz temperaturę regularnie i obserwujesz śluz? Jeśli nie, to bez sensu totalnie brać to pod uwagę. Trzeba obserwować organizm dłuższy czas, żeby wyciągać z tego jakieś wnioski.

Następnym razem uważaj, jeśli nie chcesz ciąży. Jeśli spóźni się okres, to test.