Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja...

Jesteś nr 1 na liście moich priorytetów w życiu

Polecane posty

Gość Twoja...

Jesteś nr 1 na liście moich priorytetów w życiu, więc..nie pisz takich słów, nie myśl takich rzeczy i nie miewaj złych dni..bo nigdy nie zejdziesz z tego miejsca u mnie.Jesteś kimś wyjątkowym, kimś niepowtarzalnym i kocham Ciebie takiego jakim jesteś. Ja tak jak Bóg widzę w Tobie to ,co najlepsze,nawet wtedy,gdy wszyscy widzą to,co najgorsze.Nie poddawaj się złym myślom, bo Jezus ani ja NIGDY nie poddalismy się walcząc do końca o Ciebie. 

Gość gość

Jedno z lepszych wyznań jakie czytałam. Tylko jak on może sprawić, by nie miał złych dni? Życie nie jest tylko cukierkowe. Bądź wtedy przy nim, wspierajcie się, tędy droga. Szczęściarz z niego. Powinnaś mu to powiedzieć prosto w oczy.

Gość Twoja...

Będzie okazja,to Mu powiem..Ale On powinien to czuć..A przeszczep jest mu niepotrzebny ani głowy ani serca,bo wciąż myśli, wciąż czuje i wciąż jest sobą..

Gość gość

Piękne przytyulił mocno, objął rękoma przybliżył się bardzo powoli, zaczął delikatnie całować,  coraz odważniej ta chwila była najdłuższa w życiu, nic w około nie istniało. Czułość dotyku. 

Nie wiadomo do kogo. 

Gość Twoja...

Czułość dotyku..mhmm..może być jak czułość słów..dotyka się każdą cząstkę ciała i ducha..A temat jest dla wybranego, będzie wiedział jak przeczyta 😊

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Twoja... napisał:

Czułość dotyku..mhmm..może być jak czułość słów..dotyka się każdą cząstkę ciała i ducha..A temat jest dla wybranego, będzie wiedział jak przeczyta 😊

Jaa wiem, to do mnie. Czuję Twoją obecność, z każdym dniem tęsknię coraz bardziej i nie wiem jak to dalej zniosę. Jesteśmy dla siebie stworzeni:)

Gość gość

fałsz wyczuwam 

Gość K4k
1 godzinę temu, Gość Twoja... napisał:

Jesteś nr 1 na liście moich priorytetów w życiu, więc..nie pisz takich słów, nie myśl takich rzeczy i nie miewaj złych dni..bo nigdy nie zejdziesz z tego miejsca u mnie.Jesteś kimś wyjątkowym, kimś niepowtarzalnym i kocham Ciebie takiego jakim jesteś. Ja tak jak Bóg widzę w Tobie to ,co najlepsze,nawet wtedy,gdy wszyscy widzą to,co najgorsze.Nie poddawaj się złym myślom, bo Jezus ani ja NIGDY nie poddalismy się walcząc do końca o Ciebie. 

Pytanie, kim ona jest dla niego? 

Gość gość

obca osoba

Gość Twoja...
2 minuty temu, Gość gość napisał:

fałsz wyczuwam 

Gdzie fałsz???Ja od paru lat wspieram tą osobę i  życzę jej jak najlepiej, bo jest wyjątkowy. I nawet jak usłyszy ode mnie parę słów krytyki,to krytyka budująca, bo nie chodzi i jego osobę, tylko oceniam zachowanie. A moje uczucia się nie zmieniły...

Gość Twoja...
4 minuty temu, Gość K4k napisał:

Pytanie, kim ona jest dla niego? 

Ty pytanie między mną  a Nim,a nie między wami..

Gość gość

wspierasz a w jaki sposób ? co Ty wiesz o Jezusie 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Twoja... napisał:

Ja od paru lat wspieram tą osobę

W jaki sposób?

Gość wise

Chciałabym być tak ekstrawertyczna 🙂 

Gość gosć

Ona już Cię nie wesprze autorze postu.Wspieraj sam siebie.

Gość Twoja...
4 minuty temu, Gość gość napisał:

wspierasz a w jaki sposób ? co Ty wiesz o Jezusie 

Wiem,że każdego dnia jest szansa,by zaprosić Jezusa do swojego życia i ja z tej szansy skorzystałam.I przekonałam się, że Bóg zawsze daje nam to,czego potrzebujemy w odpowiednim czasie. Mi dał możliwość poznania tej osoby..byśmy pomagali sobie wzajemnie. 

Gość Twoja
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

W jaki sposób?

Pisze wierszyki na poprawe nastroju

Gość ....
1 minutę temu, Gość Twoja napisał:

Hahaha na to wyglada 🤣

Gość Twoja...
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

W jaki sposób?

Słowem, myślą..wciąż wyciągam rękę, więc.. nawet jak upadnie to podniose go do góry ..Nie zostawię poranionego,opatrze rany,wespre dobrym słowem, jak zasłuży nakrzycze..Ale nie zostawię samego.

Gość Twoja...
3 minuty temu, Gość Twoja napisał:

TO NIE MÓJ TEKST PODSZYWIE..

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Twoja... napisał:

TO NIE MÓJ TEKST PODSZYWIE..

Jak to nie, teraz wszystko wiadomo jak traktujesz te swoją miłość. Idz Ty!!!

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Twoja... napisał:

Mierz siły na zamiary i przygotuj się na cierpienie, jak się  przeliczysz zniszczysz siebie i jemu nie pomożesz a dzieci jak będą, to będą rosły w patologicznej rodzinie i wyrosną na patusów. Nie pojęcia z czym przyjdzie się tobie zmierzyć 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Mierz siły na zamiary i przygotuj się na cierpienie, jak się  przeliczysz zniszczysz siebie i jemu nie pomożesz a dzieci jak będą, to będą rosły w patologicznej rodzinie i wyrosną na patusów. Nie pojęcia z czym przyjdzie się tobie zmierzyć 

*nie masz pojęcia 

Gość Jezus zbawieniem
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ej ej ona pisze o Jezusie, z Jezusem każdy związek jest udany. Bez Jezusa nawet najbardziej dobrani ludzie w końcu się sobą nudzą i żyją obok siebie zamiast ze sobą.

znam kilka małżeństw gdzie obydwoje szczerze kochają Boga i autentycznie wyglądają jak jedno ciało jeden duch, bo tak Bóg stworzył ludzi 

Gość gosc
5 minut temu, Gość .... napisał:

Hahaha na to wyglada 🤣

Wypadłes z listy jej priorytetów.Nic nie wskurasz desperacie.

Gość gość
12 minut temu, Gość .... napisał:

Hahaha na to wyglada 🤣

Nie to się zaczęło 2 lata temu, ta osoba to zwykła egoistka tylko patrzy  na siebie, wyzwoliła talent, wierszem mòwiłem od tyłu w locie. Co pisze nie ta osoba wiem. 

Gość Twoja...
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie to się zaczęło 2 lata temu, ta osoba to zwykła egoistka tylko patrzy  na siebie, wyzwoliła talent, wierszem mòwiłem od tyłu w locie. Co pisze nie ta osoba wiem. 

Mhm..Ty chyba nie o mnie..bo u mnie to trwa od 2015 roku..I to chyba więcej niż  2 lata. 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Jezus zbawieniem napisał:

Ej ej ona pisze o Jezusie, z Jezusem każdy związek jest udany. Bez Jezusa nawet najbardziej dobrani ludzie w końcu się sobą nudzą i żyją obok siebie zamiast ze sobą.

znam kilka małżeństw gdzie obydwoje szczerze kochają Boga i autentycznie wyglądają jak jedno ciało jeden duch, bo tak Bóg stworzył ludzi 

Jezus został ukrzyżowany,  Jego Matka cierpiała, większość świętych to męczennicy. Małżeństwo jest udane,  gdy oboje patrzą w jednym kierunku lub jedno z nich jest niebywale silne przez trwala, niepodważalną wiarę w Boga.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jezus został ukrzyżowany,  Jego Matka cierpiała, większość świętych to męczennicy. Małżeństwo jest udane,  gdy oboje patrzą w jednym kierunku lub jedno z nich jest niebywale silne przez trwala, niepodważalną wiarę w Boga.

c.d. Gdzie jest wiara Boga, ram Szatan mocniej miesza ogonem, z tym też musisz się liczyć a to daje bolesna walkę.