Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja...

Jesteś nr 1 na liście moich priorytetów w życiu

Polecane posty

Gość Twoja...

Mam silny charakter i szatan ze mną ma ciężki orzech do zgryzienia, bo się nie dam..

Gość gość

2015 no Więcej tak się skończyło,dopiero wtedy kiedy się straci,  nie jestem sadysta usunąłem się w cień dla jej dobra, trudno było trochę przeszło. 

Napiszę nie wiem co myśli, jedno wiem jak jest tak silne, nie zapomina się tego chociaż się chce zapomnieć na siłe. Odròżnieniu od innych niech jej droga życiowa wybòr będzie najlepszy,nie najgorszy aby zaznała takiej miłości była szczęśliwa. 

1 minutę temu, Gość Twoja... napisał:

Mhm..Ty chyba nie o mnie..bo u mnie to trwa od 2015 roku..I to chyba więcej niż  2 lata. 

Ta druga osoba to widziała więc wie jak silnie można kochać miłość. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

2015 no Więcej tak się skończyło,dopiero wtedy kiedy się straci,  nie jestem sadysta usunąłem się w cień dla jej dobra, trudno było trochę przeszło. 

Napiszę nie wiem co myśli, jedno wiem jak jest tak silne, nie zapomina się tego chociaż się chce zapomnieć na siłe. Odròżnieniu od innych niech jej droga życiowa wybòr będzie najlepszy,nie najgorszy aby zaznała takiej miłości była szczęśliwa. 

Ta druga osoba to widziała więc wie jak silnie można kochać miłość. 

Po polsku umiesz pisać?

Gość Bez wątpienia

Żałosne posty i wątek. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Po polsku umiesz pisać?

Nie mam czasu wysubliwanie pisać oprócz siedzenia tutaj, mam co robić d jest sobota, może masz służących i robią wszystko za ciebie. 

Wybacz z przerwami pisałem wyszło jak wyszło. 

Gość Twoja...

Nie uzależniajcie szczęścia od drugiej osoby.Najpierw musicie być szczęśliwi z samym sobą, i wewnętrznie poukladani, aby dac szczęście drugiej osobie. Bo tak naprawdę w relacji z drugim człowiekiem można być bardzo samotnym i nieszczęśliwym jak zapomina się o sobie..I po to pojawilam się w życiu tej osoby,by się odnalazła sama ze sobą. Po to stanęłam na Jego drodze, aby szatan nie wmawial mu ciągle, że w Jego życiu nic nie zmieni się na lepsze.Bo szatan zmierza do tego,by każdy z nas czuł się upokorzony swoją przeszłością, bezsilny wobec teraźniejszości i pozbawiony nadziei na przyszłość. I dlatego każdy z nas potrzebuje ludzi wokół siebie,którzy nie odsuną się, tylko będą obok na przekór wszystkiemu. I ja jestem..

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Twoja... napisał:

Mam silny charakter i szatan ze mną ma ciężki orzech do zgryzienia, bo się nie dam..

Sprawdzony w walce z siłami Zła?  Nie wiesz na co się porywasz. Jesteś jeszcze młoda i glupiutka, bez obrazy.

Gość Boży wojownik
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sprawdzony w walce z siłami Zła?  Nie wiesz na co się porywasz. Jesteś jeszcze młoda i glupiutka, bez obrazy.

Po co tak piszesz? Zło nie ma żadnej władzy pod boża ochrona, diabeł jest tak silny jak strach przed nim. Wiec twoja gadanina oddaje cześć diabłu. Albo masz bojaźń przed Bogiem albo przed diabłem, nie ma nic pomiędzy.

Gość Twoja...
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Miałam tyle pokus w życiu i się oparłam,wiec u mnie diabeł tylko się zmęczy a nic mu z tego..A mam lat grubo ponad 30 i nie jedno widziałam i przeżyłam, więc potrafię stoczyć walkę nawet ze sobą...

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Boży wojownik napisał:

Po co tak piszesz? Zło nie ma żadnej władzy pod boża ochrona, diabeł jest tak silny jak strach przed nim. Wiec twoja gadanina oddaje cześć diabłu. Albo masz bojaźń przed Bogiem albo przed diabłem, nie ma nic pomiędzy.

Tylko głupiec nie docenia przeciwnika a przecenia siebie, wielu takich poległo już w tej walce. Szatan boi się pokornych, którzy ODDALI swoje życie w ręce Boga i przyjmują wsxystko,  co On im ześle,  są gotowi na śmierć z imieniem Boga na ustach. Jak nie jesteś na to gotowy to przestań głosić frazesy a przedstaw czyny swoje z tej walki.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Twoja... napisał:

Miałam tyle pokus w życiu i się oparłam,wiec u mnie diabeł tylko się zmęczy a nic mu z tego..A mam lat grubo ponad 30 i nie jedno widziałam i przeżyłam, więc potrafię stoczyć walkę nawet ze sobą...

Brakuje tobie pokory, liczysz na siebie, Tacy są zabawka w rękach diabła.

Gość Twoja...
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Brakuje tobie pokory, liczysz na siebie, Tacy są zabawka w rękach diabła.

Pokorę posiadam, bo jestem tylko człowiekiem i sama balansuje na granicy dobra i zła, ale..Wiem na co mnie stać, życie mnie zahartowalo i potrafię powiedzieć nie..dlatego nigdy się nie sprzedam za żadne pieniądze,i nie pozwolę zniszczyć innym ludziom ani używkom. To sie nazywa znajomość samej siebie i trzeba być dojrzałym i czuć dobrze się samym ze sobą, by to zrozumieć 

Gość Jezus jest Panem
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tylko głupiec nie docenia przeciwnika a przecenia siebie, wielu takich poległo już w tej walce. Szatan boi się pokornych, którzy ODDALI swoje życie w ręce Boga i przyjmują wsxystko,  co On im ześle,  są gotowi na śmierć z imieniem Boga na ustach. Jak nie jesteś na to gotowy to przestań głosić frazesy a przedstaw czyny swoje z tej walki.

Oddałem życie Jezusowi i niosę swój krzyż, zdarzyło mi się przegrać bitwę z diabłem, ale Bóg nie zapomniał o mnie i mnie wyciągnął z piekła. Co robi pasterz gdy zgubi jedna owce? Zostawia stado i idzie po jedną. Nie watp w obietnice Boga "przeciwstaw się diabłu a on od was ucieknie". Wiara jest tarczą, a slowo Boga orężem. 

Co mówi biblia o szatanie?

Cytat

„Bądźcie trzeźwi, czuwajcie, bo wasz przeciwnik, diabeł, jak lew ryczący krąży, szukając, kogo by pożreć.”
‭‭I Piotra‬ ‭5:8‬ 

I teraz was zaskoczę, który lew gdy poluje na zwierzynę, to ryczy? Żaden... bo tylko to diabeł potrafi, ryczeć, wzbudzać strach, nic innego nam nie zrobi, nie klapnie pyskiem i nie zje nas - na to Bóg już mu nie zezwoli. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Twoja... napisał:

Pokorę posiadam, bo jestem tylko człowiekiem i sama balansuje na granicy dobra i zła, ale..Wiem na co mnie stać, życie mnie zahartowalo i potrafię powiedzieć nie..dlatego nigdy się nie sprzedam za żadne pieniądze,i nie pozwolę zniszczyć innym ludziom ani używkom. To sie nazywa znajomość samej siebie i trzeba być dojrzałym i czuć dobrze się samym ze sobą, by to zrozumieć 

"Pokorę posiadam..." - te słowa świadczą o tym, że jej nie masz.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Jezus jest Panem napisał:

Oddałem życie Jezusowi i niosę swój krzyż, zdarzyło mi się przegrać bitwę z diabłem, ale Bóg nie zapomniał o mnie i mnie wyciągnął z piekła. Co robi pasterz gdy zgubi jedna owce? Zostawia stado i idzie po jedną. Nie watp w obietnice Boga "przeciwstaw się diabłu a on od was ucieknie". Wiara jest tarczą, a slowo Boga orężem. 

Co mówi biblia o szatanie?

I teraz was zaskoczę, który lew gdy poluje na zwierzynę, to ryczy? Żaden... bo tylko to diabeł potrafi, ryczeć, wzbudzać strach, nic innego nam nie zrobi, nie klapnie pyskiem i nie zje nas - na to Bóg już mu nie zezwoli. 

Jesteś tylko teoretykiem, niczym więcej.

Gość W Bogu ufność
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jesteś tylko teoretykiem, niczym więcej.

A ty po której stronie stoisz? Dobrego czy złego słowa w stosunku do bliźniego? Budujesz czy rujnujesz? 

Gość Twoja...
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

"Pokorę posiadam..." - te słowa świadczą o tym, że jej nie masz.

Za dużo przeżyłam i miałam pokus w życiu, którym się oparłam, by się z Tobą kłócić. Opieram się na doświadczeniu życia i swojej dojrzałości.Jestem zrównoważona wewnętrznie i dzięki temu potrafię być pokorną jak ciele, ale i odważną jak lew..

Gość Gosc

Tylko diabeł boi się? 

Gość Gość
41 minut temu, Gość Twoja... napisał:

Za dużo przeżyłam i miałam pokus w życiu, którym się oparłam, by się z Tobą kłócić. Opieram się na doświadczeniu życia i swojej dojrzałości.Jestem zrównoważona wewnętrznie i dzięki temu potrafię być pokorną jak ciele, ale i odważną jak lew..

Jeżeli piszesz o sobie, to jesteś głupia,  jak podszywasz się pod kogoś to tez, ale z innego powodu. Ale czy przyczyna głupoty  jest ważna?

Gość Twoja...
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli piszesz o sobie, to jesteś głupia,  jak podszywasz się pod kogoś to tez, ale z innego powodu. Ale czy przyczyna głupoty  jest ważna?

Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia. Jest mi obojętne co o mnie myślisz i tyle. Pokornie znoszę Twoje towarzystwo w temacie.

Gość Tak bardzo Twój

Rozpoznaję Cię. Czytam. Wiem ,że tu jesteś i byłaś. Zawsze. Ale Cię kocham i to bardzo. I Ty wiesz jak bardzo. Wiem, że przetrwamy. Ty wiesz kim jestem i kto do Ciebie pisze. Ty to czujesz.

Gość gość

podpisał się się jej ksiądz 

obłuda!

Gość Twoja...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

podpisał się się jej ksiądz 

obłuda!

Jaki ksiądz???jak ja od dawna przestałam chodzić do kościoła  widząc oblude księży ..Ale wierzę w lepsze życie, w Boga,w ludzi. 

Gość Twoja...
6 minut temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Rozpoznaję Cię. Czytam. Wiem ,że tu jesteś i byłaś. Zawsze. Ale Cię kocham i to bardzo. I Ty wiesz jak bardzo. Wiem, że przetrwamy. Ty wiesz kim jestem i kto do Ciebie pisze. Ty to czujesz.

Mhm..Jesteś pewien,że to ta,którą Ty kochasz?

Gość gość

co nie znaczy, że nie możesz mieć księdza za kochanka "święta

Gość gosc
9 minut temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Witaj w swiecie kafeteryjnej paranoi.

Gość Twoja...
2 minuty temu, Gość gość napisał:

co nie znaczy, że nie możesz mieć księdza za kochanka "święta

Haha😂😂😂😂😂nie gustuje nawet w kochankach, a co tu mowa o ksiezach 😂😂😂nie moje klimaty bycie kochanką ani mieć kochanka. A jak jestem z kimś w relacji to jestem jednocześnie partnerką, przyjaciółką w jedynym z jedną osobą, wolną.

Gość Gosc

Nie pękają i nie swiruj tu nikt nie wie kto  jest po drugiej stronie 

Gość gość
13 minut temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Pragnę Cię zobaczyć. Wiem, że czujesz mnie tak samo.

Gość Tak bardzo Twój
6 minut temu, Gość Twoja... napisał:

Mhm..Jesteś pewien,że to ta,którą Ty kochasz?

Tak.  Taką kocham. Taką właśnie.