Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja...

Jesteś nr 1 na liście moich priorytetów w życiu

Polecane posty

Gość Twoja...
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie pękają i nie swiruj tu nikt nie wie kto  jest po drugiej stronie 

Nie znacie potęgi myśli i przeznaczenia..ja wiele razy wiedziałam kto jest..

Gość Twoja...
1 minutę temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Tak.  Taką kocham. Taką właśnie.

Taką, to znaczy jaką???

Gość Tak bardzo Twój
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Pragnę Cię zobaczyć. Wiem, że czujesz mnie tak samo.

i ja tak bardzo,że nie mogę wytrzymać już.

Gość gość

Mam powołanie to wrażliwość na krzywdę ludzką. 

Gość tak bardzo Twój
1 minutę temu, Gość Twoja... napisał:

Taką, to znaczy jaką???

Taką jaką jesteś.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość tak bardzo Twój napisał:

Taką jaką jesteś.

Od samego początku czułam, że tu Cię spotkam. Jesteś najlepszym co mnie w życiu spotkało. Szaleję za Tobą, bardzo Cię kocham.

Gość Twoja...
1 minutę temu, Gość tak bardzo Twój napisał:

Taką jaką jesteś.

Ale którą, bo czytam,że w temacie tłok się zrobił i kilka pragnących tego swojego..?

Gość gość

Tak pragną czystej miłości zlecieli, masz powodzenie, musisz nauczyć ich jak się kocha 😀 to jest twoje powołanie. 

Gość Twoja...

Ja znam tą najważniejszą osobę na mojej liście priorytetów realnie,a kafe to tylko dodatek..A tu czytam ludzie szukają kogoś i tylko tu.

Gość Tak bardzo Twój
6 minut temu, Gość Twoja... napisał:

Nie znacie potęgi myśli i przeznaczenia..ja wiele razy wiedziałam kto jest..

i ja jestem tej potęgi tak bardzo świadom.

Gość Tak bardzo Twój

Ja znam tą najważniejszą osobę na mojej liście priorytetów realnie,a kafe to tylko dodatek..A tu czytam ludzie szukają kogoś i tylko tu.

bardzo bolesny dodatek

Gość Twoja...
Przed chwilą, Gość Tak bardzo Twój napisał:

bardzo bolesny dodatek

Tylko ten bolesny dodatek uświadomił mi ,że zmarnowałam tyle czasu w życiu hamując siebie..A prawda jest taka,że wciąż mam te same myśli i emocje o tej osobie..

Gość Tak bardzo Twój

Tylko ten bolesny dodatek uświadomił mi ,że zmarnowałam tyle czasu w życiu hamując siebie..A prawda jest taka,że wciąż mam te same myśli i emocje o tej osobie..

I ja zmarnowałem ale wiem ,że wciąż kocham i mam te same emocje gdy widzę i czuję tę osobę. Moje oczy promienieją a usta rozchylają się samoczynnie do pocałunku.

Gość gość

Przenośnia. 

Kto oddał chleb komuś, jak sam by nie miał, odpowiedzcie sobie na to pytanie. Osoba potrzebują, nie prosi nie żebra tylko sami to widzicie.  Szkoda kasy? nie lubię jej, to nic nie dostanie? honorowa obrażalska, nie wezmę się poniżam. Tylko ludzie czystych intencjach tą cechę posiadają, darujący i potrzebujący. 

Gość Tak bardzo Twój

Boję się tylko by ten bolesny dodatek nie przykrył, nie spowodował  pomniejszenia, lub całkiem nie przyczynił się do zaniku realnych spotkań z tą osobą, tak bardzo kochaną.

Gość Twoja...
4 minuty temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Boję się tylko by ten bolesny dodatek nie przykrył, nie spowodował  pomniejszenia, lub całkiem nie przyczynił się do zaniku realnych spotkań z tą osobą, tak bardzo kochaną.

Jak masz inny kontakt do tej osoby to tam zaryzykuj i napisz jej to,co piszesz tu..choć sama wiem po sobie,że takie przelewanie emocji tutaj pomaga wyciszyć myśli..a wiadomo,że jak człowiek ma spokojny umysł to i serce w pokoju, a nie w rozterce czy powinnam czy nie powinnam..

Gość Tak bardzo Twój
11 godzin temu, Gość Twoja... napisał:

Jesteś nr 1 na liście moich priorytetów w życiu, więc..nie pisz takich słów, nie myśl takich rzeczy i nie miewaj złych dni..bo nigdy nie zejdziesz z tego miejsca u mnie.Jesteś kimś wyjątkowym, kimś niepowtarzalnym i kocham Ciebie takiego jakim jesteś. Ja tak jak Bóg widzę w Tobie to ,co najlepsze,nawet wtedy,gdy wszyscy widzą to,co najgorsze.Nie poddawaj się złym myślom, bo Jezus ani ja NIGDY nie poddalismy się walcząc do końca o Ciebie. 

Dlaczego Ty nie napiszesz tej osobie tego co piszesz tutaj? Może on czeka . Piszesz tutaj? Po co i dla kogo. Takie rzeczy mówi się cicho i tej jednej jedynej osobie.

Gość Twoja...
4 minuty temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Dlaczego Ty nie napiszesz tej osobie tego co piszesz tutaj? Może on czeka . Piszesz tutaj? Po co i dla kogo. Takie rzeczy mówi się cicho i tej jednej jedynej osobie.

Bo On nie chce mojego uczucia.

Gość spostrzegawczy
4 godziny temu, Gość Twoja... napisał:

Jak masz inny kontakt do tej osoby to tam zaryzykuj i napisz jej to,co piszesz tu..choć sama wiem po sobie,że takie przelewanie emocji tutaj pomaga wyciszyć myśli..a wiadomo,że jak człowiek ma spokojny umysł to i serce w pokoju, a nie w rozterce czy powinnam czy nie powinnam..

Gdybyś była tą moją kobietą  to za ten twój temat i za to ,że piszesz tu na portalu, a nie do mnie to powiedział bym ci tak:

,,Nie interesuje mnie jak,gdzie i pod jakim imieniem piszesz. Ważne dla mnie jest bys była ze mną wtedy kiedy JA chcę i kiedy JA  cię potrzebuję. Dotarło? Śmieszą i żenują mnie takie wypowiedzi i osoby które wylewają tutaj sowją miłość zamiast osobie zainteresowanej bezpośrednio."Żenua.

tak bym powiedział wtedy gdybyś była,,moją" kobietą chociaż wtedy przestałbym miec szacunek.

Ale to pewnie nie  ty :)

Gość Twoja...
13 minut temu, Gość Twoja... napisał:

Bo On nie chce mojego uczucia.

To nie są moje słowa,więc NIE WYPOWIADAJ SIĘ ZA MNIE .Załóż sobie swój temat i tam pisz o braku miłości 

Gość Twoja...
7 minut temu, Gość spostrzegawczy napisał:

Gdybyś była tą moją kobietą  to za ten twój temat i za to ,że piszesz tu na portalu, a nie do mnie to powiedział bym ci tak:

,,Nie interesuje mnie jak,gdzie i pod jakim imieniem piszesz. Ważne dla mnie jest bys była ze mną wtedy kiedy JA chcę i kiedy JA  cię potrzebuję. Dotarło? Śmieszą i żenują mnie takie wypowiedzi i osoby które wylewają tutaj sowją miłość zamiast osobie zainteresowanej bezpośrednio."Żenua.

tak bym powiedział wtedy gdybyś była,,moją" kobietą chociaż wtedy przestałbym miec szacunek.

Ale to pewnie nie  ty 🙂

Nie rozumiesz..wyciagalam wiele razy rękę by to powiedzieć..

Gość Tak bardzo Twój
2 minuty temu, Gość Twoja... napisał:

Nie rozumiesz..wyciagalam wiele razy rękę by to powiedzieć..

I wylewasz się tutaj? Bo masz wiedzę ,że on to czyta. Wolisz pisać by inni czytali.By on czytał.Podłe i dziecinne.

Nie chce mi się wierzyć by moja ukochana osoba była zdolna do czegoś takiego. To dla mnie było by wstrętne i niegodne mojej miłości do niej. Straciłbym zaufanie do niej. Momentalnie.

Jednak nie możesz być to Ty tą moją ukochaną i upragnioną. Ta by tego nie zrobiła.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

I wylewasz się tutaj? Bo masz wiedzę ,że on to czyta. Wolisz pisać by inni czytali.By on czytał.Podłe i dziecinne.

Nie chce mi się wierzyć by moja ukochana osoba była zdolna do czegoś takiego. To dla mnie było by wstrętne i niegodne mojej miłości do niej. Straciłbym zaufanie do niej. Momentalnie.

Jednak nie możesz być to Ty tą moją ukochaną i upragnioną. Ta by tego nie zrobiła.

A ty robisz to samo,tez jeczysz ,sami faceci piszą a jak kobiety to im dokopac

Gość Tak bardzo Twój

Pamiętaj ,że narażasz się na pomyłki i paranoję. Na odpowiedzi nie od tego którego byś chciała. Niewybredne żarty. Jeśli go kochasz przestań to robić. Jeżeli ta Toja miłośc jest czegoś warta.

Gość Twoja...
11 minut temu, Gość Tak bardzo Twój napisał:

Bo On to lubi. Nie każdy jest taki jak Ty.

Gość Twoja...

Pamiętaj ,że narażasz się na pomyłki i paranoję. Na odpowiedzi nie od tego którego byś chciała. Niewybredne żarty. 

Wzajemnie.

Gość Twoja...

Pamiętaj ,że narażasz się na pomyłki i paranoję. Na odpowiedzi nie od tego którego byś chciała. Niewybredne żarty. Jeśli go kochasz przestań to robić. Jeżeli ta Toja miłośc jest czegoś warta.

Ten temat i tak poleciał w eter więc bez komentarza .Pomyliłeś mnie z kimś 

Gość Twoja...
2 minuty temu, Gość Twoja... napisał:

Bo On to lubi. Nie każdy jest taki jak Ty.

Podszywie temat jest Twój..korzystaj z chwili i się baw.Nie każdy jest taki jak Ty

Gość gość

To twòj mąż?   kto?