Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakopiańczyk albo i

Mam pytanie do kobiet, dziewczyn, które mają silną więź ze swoim ojcem. Takich typowych "córeczek tatusia "

Polecane posty

Mam, tą swoją ślicznotkę. Kocham ją do szaleństwa. No życie bym normalnie za nią oddał, tak mnie wzięło. Wiem że ona również mnie bardzo kocha, dobrze nam razem ale ona jest typową córeczką tatusia. Jej tatuś jest lekarzem, zamożnym człowiekiem i on ją sam wychował praktycznie od początku i dobrze ją wychował. Wiecie, jest między nimi ogromna więź. W życiu nie odważył bym się przez to przebić. Ojciec ślicznotki, to tak nie za bardzo za mną był, z racji mojego pochodzenia, wykształcenia,zawodu ale ostatnio już mi nie docinał. Dziś się odważyłem z nim szczerze pogadać (bo ja myślę mojej ślicznej się oświadczyć) powiedziałem mu jak ją kocham, może ja nie dam jej luksusowego życia ale szacunek, miłość i oddanie. Nagadałem się sporo, a on ino na mnie popatrzył, nawet się usmiechną i mi powiedział że nie takiego  ziecia by sobie życzył, ale stać mi na drodze nie ma zamiaru...

Będzie dobrze? 

Gość gość

Dlaczego nie dasz jej luksusowego życia? Po pierwsze to co oferujesz to wiele, a po drugie nie wiadomo, co los przyniesie. Skoro to poważny facet i tak się wypowiedzial to możesz być spokojny, nie rzuca słów na wiatr. 

Gość Córusia tatusia

Będzie dobrze góralu. Tatuś Cię zaakceptował. Z czasem Cię polubi bo dobry człowiek z Ciebie:-) Leć po pierścionek:-)

Gość Gość

Zgadzam się z przedmówcami. Myślę że ojciec twojej ślicznotki dostrzega twoją miłość do jego córki. Jak dobrze kojarzę zakopianczyk to jesteś mechanik z bratem masz firmę czy jakoś tak. To jest bardzo dobra fachura. Nie wiem czemu ludzie pogardzają mechanikami, mój mąż jest mechanikiem i bardzo dobrze zarabia. Mechanik to też dobra partia a ty autor uwierz w końcu w siebie;-)

Gość Frek
34 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

mojej ślicznej się oświadczyć)

Jakie chłop ma profity z tego?

10 minut temu, Gość Córusia tatusia napisał:

Będzie dobrze góralu. Tatuś Cię zaakceptował. Z czasem Cię polubi bo dobry człowiek z Ciebie:-) Leć po pierścionek:-)

Już kupiony😊, tylko odwagi mi brakuje 😞

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się z przedmówcami. Myślę że ojciec twojej ślicznotki dostrzega twoją miłość do jego córki. Jak dobrze kojarzę zakopianczyk to jesteś mechanik z bratem masz firmę czy jakoś tak. To jest bardzo dobra fachura. Nie wiem czemu ludzie pogardzają mechanikami, mój mąż jest mechanikiem i bardzo dobrze zarabia. Mechanik to też dobra partia a ty autor uwierz w końcu w siebie;-)

Dziękuję za słowa otuchy 😊

Gość gość

zakopiańczyk ile masz lat i ile już jesteś z dziewczyna?

Gość gosc

Koleś od miesiąca sie z nia umawiasz.i już oświadczyć?  Źle to widzę