Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wkurza mnie, że rząd robi z Polski zacofane średniowiecze

Polecane posty

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Głosowanie na PiS. O tym mówię. Mam nadzieję że Twoja córka nie będzie miała odebranego prawa do tego wyboru, bo to musi być bardzo przykre oglądać śmierć własnego dziecka. Pozdrawiam cieplutko.

jak dobrze będzie wychowywać swoje dziecko według silnego korpusa moralnego to jej córka nie dokona aborcji, więc nie będzie oglądać śmierci własnego dziecka :)

Gość Lill
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale PiS głosował ZA zaostrzeniem istawyy, cwaniaro. Jeśli zastanowisz się przez chwilkę to z pewnością zauważysz że głosowanie na nich zwiększa prawdopodobieństwo że to przegłosują.

Jakbyś się dobrze orientowała w polityce, a nie czytała nagłówki gazet, to wiedziałabys, ze PiS niestety większość wiec gdyby faktycznie wszyscy z PiS głosowali za to ustawa już dawno byłaby zmieniona to raz cwaniaro. A dwa ze żadnej partii nie opłaca się politycznie dotykać kompromisu aborcyjnego. Żadnej nawet PiS-owi który gdyby chciał to zmieniłby każda ustawę, razem z zasadnicza w chwili obecnej. Wiec zanim zaczniesz snuć domysły to proponuje zgłębić dany temat żeby się nie zbłaźnić następnym razem.

Gość gosc
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Głosowanie na PiS. O tym mówię. Mam nadzieję że Twoja córka nie będzie miała odebranego prawa do tego wyboru, bo to musi być bardzo przykre oglądać śmierć własnego dziecka. Pozdrawiam cieplutko.

Wiesz, wlasnie 2 miesiace temu zostalam babcia 🙂

Moja corka ma toczen.. i i pare innych problemow zdrowotnych. Jednak dziecko byo jej piorytetem,mimo, ze spedzila w szpitalu wiekszosc ciazy,a lekarze byli sceptyczni..

Nie mieszkamy w Pl,mogla dokonc aborcji i nikt by sie jej nie pytal czemu.

Owszem, skrocila sobie zycie,to na pewno..

Ale kazdy ma inne piorytety, a ona dokonala swojego wyboru.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Wiesz, wlasnie 2 miesiace temu zostalam babcia 🙂

Moja corka ma toczen.. i i pare innych problemow zdrowotnych. Jednak dziecko byo jej piorytetem,mimo, ze spedzila w szpitalu wiekszosc ciazy,a lekarze byli sceptyczni..

Nie mieszkamy w Pl,mogla dokonc aborcji i nikt by sie jej nie pytal czemu.

Owszem, skrocila sobie zycie,to na pewno..

Ale kazdy ma inne piorytety, a ona dokonala swojego wyboru.

To swietnie, że miała wybór. Gorzej byłoby gdyby tego wyboru nie miała, prawda?

Gość gosc
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

To swietnie, że miała wybór. Gorzej byłoby gdyby tego wyboru nie miała, prawda?

Miala taki sam wybor jak w Pl 😄

U mnie tez abrocja na zyczenie jest zakazana 😉 Tylko ze wzgledow medycznych,a corka je miala 🙂

Gość antykibol

mlodzi ludzie nienawidza Polski, kiedys jeszcze bylo w miare neutralnie, teraz ciemnota, kibolstwo i ultra-kato-prawica biora gore, ciezko lubic Polske, ciezko wybaczyc temu krajowi, ustrojowi i obywatelom co sie dzieje. mnie zostaly jeszcze resztki milosci, ale znam ludzi co kompletnie Polske znienawidzili.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ja tam lubię PIS:) I na nich zagłosuje.  Nie jestem żadna patologia,pracuje od 15 lat, mieszkam w Wielkopolsce, do Kosciola nie chodzę.  Dlaczego.na PiS?  Bo cenie sobie tradycyjny model.rodziny i wartości rodzinnie. Jestem przeciwniczka aborcji na życzenie i in vitro.Podobają mi się wolne  niedziele od handlu :) Cała moja rodzina i wiekszosc  znajomych z pracy (duże korpo) głosuje na PIS. 

jestes przeciwniczka to znaczy ty nie chcesz i nikt inny ma nie miec? co to za logika? jak ja nie chce kosciolow to mam je zburzyc ?

Gość gosc

fajnie ciemnota juz sie wypowiada na forach nawet sie nie przynaja ze sa katolikami... nie chodzi do kosciola ale ja obchodzi cusza aborcja czy invtro cos tutaj nie chula...

Gość gosc

Cenią sobie tradycyjny model rodziny i wartości rodzinne, a rządzi nimi bezdzietny lambadziarz bez konta w banku i prawa jazdy :D

Id ioci

Gość gość

A co ma aborcja wspólnego z  wiara? Nie można być ateistą  i jednocześnie  przeciwnikiem  aborcji na życzenie i in vitro ?  Jestem przeciwnikiem legalizacji związków  homo i tym bardziej adopcji przez takie pary i co nie mogę ? 

Oczywiście , ze mogę   🙂 co więcej mam prawo zagłosować w wyborach na kogo tylko chce i będzie to PIS. 

Gość gość

"Cenią sobie tradycyjny model rodziny i wartości rodzinne, a rządzi nimi bezdzietny lambadziarz bez konta w banku i prawa jazdy :D"

No i ? masz jakis problem z tolerancja ? jakby okazało sie ,ze on  jest gejem to tez będziesz JK  wyzywał  od pedałów ? Czy nagle pójdziesz pomachać  tęczową  chorągiewką  pod jego oknem z hasem :"Jarek jesteś jednym z nas " ? 

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

A co ma aborcja wspólnego z  wiara? Nie można być ateistą  i jednocześnie  przeciwnikiem  aborcji na życzenie i in vitro ?  Jestem przeciwnikiem legalizacji związków  homo i tym bardziej adopcji przez takie pary i co nie mogę ? 

Oczywiście , ze mogę   🙂 co więcej mam prawo zagłosować w wyborach na kogo tylko chce i będzie to PIS. 

jestes niewierzacy i serio interesuje cie co kto robi pod koldra albo co sie dzieje w cudzej .... , bardzo nielogiczne.

Gość gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

tak bo ludzie zostaja ateistami czesto ze wgledu na relijne spojrzenie na arbocje i homoseksualizm, 90% ateistow jakich znam jest za abrocja, invitro i zwiazkami parterskimi.

Gość Gość

I znowu kluczowa zapchaj-kwestia dla rozwoju tego kraju. 

Gość Lill

Co się czepiliście tej aborcji? Od prawie 40 lat jest dostępna w 3 przypadkach i nikt tego nie zmieni. 

Prosilam żeby autorka wskazała mi konkretne przykłady, sytuacje gdzie małym przedsiębiorcom robi się pod górkę? Tez cicho sza. 

Topik zrobiony pod gowno burze a konkretów nie ma. 

Od razu powiem. Nigdy nie byłam wyborca pisu, nie jestem osoba wierząca, jestem przeciwnikiem aborcji na życzenie i adopcji przez pary homoseksualne. Ale jestem za dostępnością wszelkiej antykoncepcji na wyciągnięcie ręki, edukacja seksualna z prawdziwego zdarzenia, legalizacja związków jednopłciowych i merytoryczna dyskusja a nie kłapaniem na zasadzie ciotka ciotki słyszała ze wszyscy z pisu głosowali za, a maslo jest po 10 zł. 

Gość gosc
28 minut temu, Gość gość napisał:

"Cenią sobie tradycyjny model rodziny i wartości rodzinne, a rządzi nimi bezdzietny lambadziarz bez konta w banku i prawa jazdy :D"

No i ? masz jakis problem z tolerancja ? jakby okazało sie ,ze on  jest gejem to tez będziesz JK  wyzywał  od pedałów ? Czy nagle pójdziesz pomachać  tęczową  chorągiewką  pod jego oknem z hasem :"Jarek jesteś jednym z nas " ? 

Z tolerancją nie mam żadnego problemu. Ty masz za to problem z czytaniem ze zrozumieniem. Normalne u ciemnego luda.

Gość gość

Mnie też wkurza nasz rząd , wszystko robi po modlę KK, serio nie jesteśmy Europa tylko coś pomiędzy Europą a wschodem.

Gość Gość

Akurat średniowiecze było bardzo inspirujące dla rozwoju ludzi, co ten autor bredzi? Proszę czytać książki i nie ośmieszać się publicznie.

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Akurat średniowiecze było bardzo inspirujące dla rozwoju ludzi, co ten autor bredzi? Proszę czytać książki i nie ośmieszać się publicznie.

Ale ona pisze o zacofanym średniowieczu ;)

Gość gość
51 minut temu, Gość Gość napisał:

No to zacznij żyć jak w średniowieczu jak tak super

Gość Gość

Kołchoz głupich ludzi, czasami się wydaje że PiS cofnął czas do sprzed lat 90. Ale w złym sensie.

Gość Ala
13 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Och, to super. Mam nadzieję że jeśli Ty lub Twoje dziecko będzie w ciąży zagrażającej życiu to będzie Was stać z oszczędności po tych 15 latach pracy żeby pojechać do Czech. 

Gdy jej dzieci nie będą mogły splodzic dziecka a jedynym wyjściem będzie in vitro mam nadzieję że nadal będzie taka przeciwniczka. Lub gdy życie jej córki zawisinie na włosku podczas noszenia dziecka z wadami również będzie tak ochoczo wypowiadać się przeciw aborcji i za pisem

Gość Ala
10 godzin temu, Gość gosc napisał:

tak bo ludzie zostaja ateistami czesto ze wgledu na relijne spojrzenie na arbocje i homoseksualizm, 90% ateistow jakich znam jest za abrocja, invitro i zwiazkami parterskimi.

Jestem wierząca i też jestem za in vitro związkami pratnerskimi aborcja zależy od matki i nic mi do tego nie potępia nie pochwalam. Co to ma wspólnego z wiarą?? 

Gość Ala
14 godzin temu, Gość noico napisał:

spytaj się dziadków z jakimi hasłami na ustach walczyli-czy Bóg i honor czy może Lgbt

Ty lepiej zapytaj dlaczgo hitler był jaki był. Otóż chciał wypromować rase panów w której nie było miejsca na inność. To samo zaczyna robic PiS. Jeszcze trochę a obozy w centrum miast powstaną. 

Gość 000
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Jarosław podobno jest naprawdę homo, ale zawsze wolał władzę niż życie w zgodzie z naturą.

Gość gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

właśnie, ja jestem wyznawczynią wiary rodzimowierczej, powyższe jak kwestia przyzwolenia na zabijanie własnych dzieci, karykaturalne związki jednopłciowe to kwestia ludzkiej godności i etyki raczej :)

Gość Monique
14 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ja tam lubię PIS:) I na nich zagłosuje.  Nie jestem żadna patologia,pracuje od 15 lat, mieszkam w Wielkopolsce, do Kosciola nie chodzę.  Dlaczego.na PiS?  Bo cenie sobie tradycyjny model.rodziny i wartości rodzinnie. Jestem przeciwniczka aborcji na życzenie i in vitro.Podobają mi się wolne  niedziele od handlu :) Cała moja rodzina i wiekszosc  znajomych z pracy (duże korpo) głosuje na PIS. 

ciekawe gdzie to korpo.

Ja pracuję w dużym korpo też w Wiekopolsce - w Poznaniu - i tutaj praktycznie w firmie każdy nei cierpi PiSu,  a za to ludzie popierają prawa kobiet to wyboru, oraz prawa każdej grupy, czy to pod względem orientacjiseksualnej, czy też koloru skóry lub wiary.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Monique napisał:

ciekawe gdzie to korpo.

Ja pracuję w dużym korpo też w Wiekopolsce - w Poznaniu - i tutaj praktycznie w firmie każdy nei cierpi PiSu,  a za to ludzie popierają prawa kobiet to wyboru, oraz prawa każdej grupy, czy to pod względem orientacjiseksualnej, czy też koloru skóry lub wiary.

To może myślą i robią co innego niż deklarują głośno. 

Swoją drogą mnie zawsze dziwi jak ludzie wylewnie opowiadają innym o swoich przekonaniach, czy to szczerze czy nie. 

Gość SSSSSSSSS

no tak, typowe dla forum .

to juz TRZECI raz jak to pisze, za kazdym razem skrocona wersja!!

walnelam dlugiego posta prawie godzine temu, ze od 14 lat mieszkam w innym kraju, ze jestem tu  bardzo szczesliwa,  zadowolona z zycia, ze mamy tu z meZem dobre fajne prace, dziecko, ze tu jest nasze miejsce na ziemi, ze od lat ze smutkiem i zloscia obserwuja co sie dzieje w Polsce, , ze przyjezdzam tylko ze wzgledu  na rodzicow, ze juz nie lubie tego kraju i smurtno mi ze tak sie zmienil na gorsze, itd - i co, postu nie opublikowali. 

t y p o w e !!

Gość SSSSSSSSS

... no prosze, teraz sie ukazala ta BARDZO  okrojona wersja. 😛

cenzura, ceznura... a jak ktos obraza innych ohydnymi wyzwiskami, to publikuja!!  PiSowce przekupne.