Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mulka

Jestem wysoka,czuje się ''lepsza'' przy niższym facecie

Polecane posty

Jestem wysoką kobietą [178cm] Czesto sie zdarza ,że jestem wyższa od mężczyzn. Dzis stałam w kolejce na zakupy,przede mną stał facet niższy o pół glowy, i to bylo fajne uczucie,że patrze na  niego z góry ,mimoo,że był całkiem przystojjny,ale niski,albo ostatnio sytuacja gdy bylam u projektnta wnęttrz,facet był niższy,czułam,że jest speszony,a ja czułam się jak 'guru' ..Kiedys instruktor jazdy mi powiedział,że zawsze miał słabosc do wysokich kobiet i czul sie speszony w ich towarzystwie . :P

Gość ...

Wieczorne zwierzenia wybryku natury...

Gość Gość 78
  Dnia 12.08.2019 o 19:13, Mulka napisał:

Jestem wysoką kobietą [178cm] Czesto sie zdarza ,że jestem wyższa od mężczyzn. Dzis stałam w kolejce na zakupy,przede mną stał facet niższy o pół glowy, i to bylo fajne uczucie,że patrze na  niego z góry ,mimoo,że był całkiem przystojjny,ale niski,albo ostatnio sytuacja gdy bylam u projektnta wnęttrz,facet był niższy,czułam,że jest speszony,a ja czułam się jak 'guru' ..Kiedys instruktor jazdy mi powiedział,że zawsze miał słabosc do wysokich kobiet i czul sie speszony w ich towarzystwie . 😛

A dla mnie i tak jesteś mała 😝😋 i co, jak Cię spotkam to będę się wywyższał i gapił na Ciebie z góry 😎

Gość ...

Coraz więcej tych przedłużanych pokrak. Tfu!

Jestem wysoką kobietą [178cm] Czesto sie zdarza ,że jestem wyższa od mężczyzn. Dzis stałam w kolejce na zakupy,przede mną stał facet niższy o pół glowy, i to bylo fajne uczucie,że patrze na  niego z góry ,mimoo,że był całkiem przystojjny,ale niski,albo ostatnio sytuacja gdy bylam u projektnta wnęttrz,facet był niższy,czułam,że jest speszony,a ja czułam się jak 'guru' ..Kiedys instruktor jazdy mi powiedział,że zawsze miał słabosc do wysokich kobiet i czul sie speszony w ich towarzystwie . 😛

Nie przejmuj się opiniami zakompleksionych ...ów. 
Wzrost dla wysokiego faceta nie ma kompletnie żadnego znaczenia.
Dziękuję za opisanie Twojego punktu widzenia. 

Tak naprawdę to 178 cm to nie jest aż tak dużo,nie odstajesz jakoś znacząco od większości dziewczyn.  Spokojnie znajdziesz sobie kogoś wyższego od Ciebie, a przy takim wzroście od razu masz  piękniejsze, dłuższe nogi a ...enki prezentują się lepiej🙂

Nie przejmuj się gadaniem innych, co innego gdybyś miała sporo ponad 180cm wzrostu, wtedy mogłabyś wyglądać nieco 'groźnie'🙂 

Gość Pixa
  Dnia 12.08.2019 o 19:33, Gość ... napisał:

Wieczorne zwierzenia wybryku natury...

No to zaczynaj, zamieniamy się w słuch😂

Gość :))))
  Dnia 12.08.2019 o 20:25, Gość ... napisał:

Coraz więcej tych przedłużanych pokrak. Tfu!

Skowyt kurdupla:))))