Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Masturbacja męża

Polecane posty

Gość Gosc

Zauważyłam że mój mąż od dłuższego czasu masturbuje się. Ogląda zdjęcia nagich dziewczyn i masturbuje się. Nie chwyciłam go na tym ale w telefonie zauważyłam że oglądal dziewczyny i czasem zauważyłam chusteczki w koszu że sperma. Niekiedy nawet codziennie. Czy to oznacza że ja go juz nie kręcę? I to nie zależnie czy nie kochamy się od dłuższego czasu czy nawet jak regularnie. Czy wasi mężowie też tak mają? 

Gość Koniobij

Ciesz się  kobieto że cie nie zdradza a tylko wali konine. 

6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Zauważyłam że mój mąż od dłuższego czasu masturbuje się. Ogląda zdjęcia nagich dziewczyn i masturbuje się. Nie chwyciłam go na tym ale w telefonie zauważyłam że oglądal dziewczyny i czasem zauważyłam chusteczki w koszu że sperma. Niekiedy nawet codziennie. Czy to oznacza że ja go juz nie kręcę? I to nie zależnie czy nie kochamy się od dłuższego czasu czy nawet jak regularnie. Czy wasi mężowie też tak mają? 

Zadaj sobie pytanie dlaczego musi to robić... odpowiedź jest prosta brakuje mu seksu, widocznie Wasze regularnie mu nie wystarcza 🙂

Gość gosc

Ale nawet jak sie kochamy to np na nastepny dzien znow sie masturbuje i oglada baby

39 minut temu, Gość gosc napisał:

Ale nawet jak sie kochamy to np na nastepny dzien znow sie masturbuje i oglada baby

Zrób mu loda do końca to nie będzie myślał o innych kobietach 🙂

Gość edi

moze ma jakies niespelnione fantazje,które boi się wyjawić 

Gość Gosc

Kochamy się na wszystkie sposoby, lodzik z połykiem też jest, o wszystkim też rozmawiamy. Mówił że to tylko tak na szybko jak nie ma siły się normalnie kochać bo zmęczony po pracy 

7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kochamy się na wszystkie sposoby, lodzik z połykiem też jest, o wszystkim też rozmawiamy. Mówił że to tylko tak na szybko jak nie ma siły się normalnie kochać bo zmęczony po pracy 

Wolałbym poprosić Ciebie żebyś to zrobiła 😄

Gość Gosc
1 godzinę temu, radek.hero napisał:

Wolałbym poprosić Ciebie żebyś to zrobiła 😄

Właśnie też bym wolała sama Ga zaspokajać, niż żeby oglądał gołe baby 

7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Właśnie też bym wolała sama Ga zaspokajać, niż żeby oglądał gołe baby 

Dziwne...Tym bardziej że jesteś chętna:)

23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Twój mąż jest dokładnie taki sam jak wszyscy faceci. Człowiek pożąda dokładnie tyle osób w danym momencie ile ma komórek zdolnych do zapłodnienia w danym momencie. ( kobieta 1-2, a mężczyzna MILIONY ). Niestety nic na to nie poradzisz. Chociaż mam szczerą nadzieję, że znajdą lekarstwo na zmniejszenie libido. 

Gość Gosc
12 godzin temu, winar napisał:

Twój mąż jest dokładnie taki sam jak wszyscy faceci. Człowiek pożąda dokładnie tyle osób w danym momencie ile ma komórek zdolnych do zapłodnienia w danym momencie. ( kobieta 1-2, a mężczyzna MILIONY ). Niestety nic na to nie poradzisz. Chociaż mam szczerą nadzieję, że znajdą lekarstwo na zmniejszenie libido. 

To po co facetowi żona, dziewczyna, jeżeli i tak podnieca się na widok każdej innej i jakby była okazją to zaraz by taka p rzelecial. Kobiety nie podniecają się od razu na widok gołego faceta, a facet to od razu. Czyli jeżeli spotkałby dziewczynę która jest sexi i chciałaby się z nim przespać to od razu by poleciał 

Gość Gość

Mój też tak ma, przyznał, że się uzależnił i mimo seksu i tak musi ze dwa razy dziennie, bo na trzy seksy siły nie ma, woli jeden seks i dwa razy się onanizować. Jest szczery nie ukrywa, że to robi i zawsze będzie robił, choćby miał harem. Mnie to nie przeszkadza. 

8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

To po co facetowi żona, dziewczyna, jeżeli i tak podnieca się na widok każdej innej i jakby była okazją to zaraz by taka p rzelecial. Kobiety nie podniecają się od razu na widok gołego faceta, a facet to od razu. Czyli jeżeli spotkałby dziewczynę która jest sexi i chciałaby się z nim przespać to od razu by poleciał 

DOKŁADNIE TAK !
Zrób eksperyment. Zapytaj się 10 losowo wybranych ( pełnoletnich ) facetów na ulicy. Bez zbędnego gadania zaproponuj im sex. Będziesz kompletnie zaskoczona wynikiem.

Gość Tak jest
28 minut temu, winar napisał:

DOKŁADNIE TAK !
Zrób eksperyment. Zapytaj się 10 losowo wybranych ( pełnoletnich ) facetów na ulicy. Bez zbędnego gadania zaproponuj im sex. Będziesz kompletnie zaskoczona wynikiem.

Tak to już jest że świat stanął na głowie. Nic na to nie poradzimy. Teraz wierność i lojalność w związku nie ma znaczenia, nie ma żadnych wartości. Uważam że każdy jest w stanie zdradzić, tylko albo nie trafił jeszcze w odpowiedni moment, albo się zwyczajnie boi że zdrada wyjdzie na jaw. Nie znam takiego który by odmowił takiej propozycji. Zresztą miłość miłością a sex sexem.

4 minuty temu, Gość Tak jest napisał:

...  miłość miłością, a sex sexem.

To właśnie powinno być 11. przykazanie. 

Gość Tak jest

Każda kobieta jest w stanie dać facetowi co innego. To co nowe jest bardziej pociągające, świeże i bardziej ekscytujące. Sex z jedną osobą przez długi czas nawet gdy jest odpowiednio urozmaicony jest nudny i tyle. Dlatego potrzebna jest odskocznia. Żeby zmysły szalały.

7 minut temu, Gość Tak jest napisał:

Każda kobieta jest w stanie dać facetowi co innego. To co nowe jest bardziej pociągające, świeże i bardziej ekscytujące. Sex z jedną osobą przez długi czas nawet gdy jest odpowiednio urozmaicony jest nudny i tyle. Dlatego potrzebna jest odskocznia. Żeby zmysły szalały.

Mniej więcej tak to wygląda.Co nie znaczy,że każdy zdradza. 

9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Bo facet jest inaczej skonstruowany i inne bodźce na nas działają. Po co żona,dziewczyna? Bo ludzie chcą mieć rodzinę,potomstwo..podniecenie to nic nienormalnego kiedy widzi się atrakcyjną kobietę. Nie znam faceta,który podnieca się tylko tą jedną jedyną i wcale to nie musi oznaczać że ją zdradzi.

Gość Tak jest
33 minuty temu, acordeon napisał:

Mniej więcej tak to wygląda.Co nie znaczy,że każdy zdradza. 

Prędzej czy później każdy.

6 minut temu, Gość Tak jest napisał:

Prędzej czy później każdy.

Nie sądzę.

57 minut temu, Magda bez loginu napisał:

Wiadomo o co chodzi, ale są jakieś granice i coś takiego jak sumienie 😎

No właśnie może jest tak, że nasze sumienia są skalane normami wbijanymi nam przez lata przez kościół ?

Nie dalej jak 150 lat temu współżycie z innymi osobami było absolutną normą i nikt nie robił z tego problemu. 
Nawet Adam Mickiewicz miał wiele kobiet ( mężatek ), z którymi jawnie sypiał za wiedzą ich mężów. 

Gość Gosc

Bo np ja nie muszę oglądać facetów żeby się podniecić a tym bardziej masturbować przy tym. Za to facet już musi oglądać różne kobiety, nie zawsze gołe żeby się podniecić i strzępac. To tak jak mówię po co mu kobieta. I czy np jak sypią z tą jedną kobietą to czy podczas seksu myśli tylko o niej czy o innych?