Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka

mój narzeczony odwołał ślub bo zrobiłam tatuaż

Polecane posty

Gość Kaśka

Cześć, 

No, laski, to mam problem. Na dwa miesiace przed ślubem mój facet zerwał zaręczyny. A to wszystko dlatego, że zrobiłam tatuaż. Niezbyt duży, kwiat nad łokciem. Wg mnie jest bardzo estetyczny. Podoba mi się. On sam ma kilka tatuaży więc myślałam, że jest otwarty w tej kwestii, ale mówi, że wyglądam jak prostytutka, że nie weźmie za żonę kogoś takiego. Awantura była okropna, że niby zrobiłam to wszystko za jego plecami, że się nie zapytałam, a przecież to ma być jego ciało do końca życia. Nie mogłam w to uwierzyć, on rzucił, że zrywa zaręczny, spakował się i wyszedł. Cała akcja miała miejsce w czwartek i od tego czasu ze sobą nie rozmawiamy... Jestem w szoku i w rozpaczy, zawalił mi się świat, wszystkie te plany przez ostatni rok i teraz to wszystko trafił szlag...

Gość Starociotka

HAHAHAHAHA DOBRZE CI TAK KURRWO

Gość gość
Przed chwilą, Gość Kaśka napisał:

Cześć, 

No, laski, to mam problem. Na dwa miesiace przed ślubem mój facet zerwał zaręczyny. A to wszystko dlatego, że zrobiłam tatuaż. Niezbyt duży, kwiat nad łokciem. Wg mnie jest bardzo estetyczny. Podoba mi się. On sam ma kilka tatuaży więc myślałam, że jest otwarty w tej kwestii, ale mówi, że wyglądam jak prostytutka, że nie weźmie za żonę kogoś takiego. Awantura była okropna, że niby zrobiłam to wszystko za jego plecami, że się nie zapytałam, a przecież to ma być jego ciało do końca życia. Nie mogłam w to uwierzyć, on rzucił, że zrywa zaręczny, spakował się i wyszedł. Cała akcja miała miejsce w czwartek i od tego czasu ze sobą nie rozmawiamy... Jestem w szoku i w rozpaczy, zawalił mi się świat, wszystkie te plany przez ostatni rok i teraz to wszystko trafił szlag...

TO SIĘ CIESZ KOBIETO ZEŚ SOBIE ŻYCIA NIE ZMARNOWAŁA Z ...EM.

Gość gość

Było blisko! Niezłego bagna uniknęłaś!

Gość Gość

Ciesz się. O ile to prawda 😑

Gość ggg

to jakas prowokacja? jesli nie to ... z tego faceta, dla ciebie lepiej ze odszedl. 

Gość Gość

Hahahaha jego ciało? To ci się upiekło

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bagna to akurat on uniknął. Dobrze że zdążył sie wypisać. Znajdzie sobie przyzwoitą dziewczynę, a nie szlaucha z dziarami.

Widziales kiedys węża ogrodowego w tatuazach?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bagna to akurat on uniknął. Dobrze że zdążył sie wypisać. Znajdzie sobie przyzwoitą dziewczynę, a nie szlaucha z dziarami.

Jak tatuaż takie emocje i wyzwiska powoduje to polecam leczenie 

Gość Gość

Wytatuowałaś sobie jego twarz i się wystraszył? 

Gość Gosc

Mi też by sie cos takiego bardzo nie spodobalo. Ale uważam, że zrywanie zareczyn z takiego powodu jest niepoważne. 

Powiedzialabym, ze tego slubu nie chcial z innego powodu, a tatuaz jest wymówką.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

trampstama z kuutasem se przypierrrdolila szmaciura i strzalke nad cipka z opisem "bbc only"

No. Pewnie inspirowała się twoją starą. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie węża ogrodowego - tylko tatuowanego SZLAUCHA!!

Widzę tego całe masy - najczęściej w galeriach handlowych, jak szukają szlaucha. Do ciągnięcia...

Nie lubisz konkurencji i tyle 😉

Gość mimi

Ja uważam że tatuaż był pretekstem aby odejść, przemyślał, On ślubu nie chciał, dlatego zrobił jak zrobił

Gość Gość
2 minuty temu, Gość mimi napisał:

On ślubu nie chciał, dlatego zrobił jak zrobił

To prawda. On nie chciał ślubu z tatuowanym szlauchem - bo myślał że ożeni się z dziewczyną.

Gość gośćć

Pragnę się odwołać do niemiłych komentarzy. Dlaczego niby kobieta nie powinna mieć na swoim ciele tatuaży? Okej, każdy może mieć swoje zdanie aczkolwiek nie upoważnia to do wyzywania innych osób. Ponadto jest to ciało tej dziewczyny, która na ten tatuaż sie zdecydowała i nie powinno to nikogo obchodzić. Dziękuję i życzę miłego dnia.

A Ty, autorko tego postu szukaj sobie nowego faceta, bo ten "narzeczony" nie zasługuje nawet na taki tytuł. Wiem, że to nie będzie łatwe, ale trzymaj się!

33 minuty temu, Gość Kaśka napisał:

Cześć, 

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie węża ogrodowego - tylko tatuowanego SZLAUCHA!!

Widzę tego całe masy - najczęściej w galeriach handlowych, jak szukają szlaucha. Do ciągnięcia...

Sprawdz w słowniku znaczenie słów których używasz. 

Gość Starociotka
2 minuty temu, Gość gośćć napisał:

Pragnę się odwołać do niemiłych komentarzy. Dlaczego niby kobieta nie powinna mieć na swoim ciele tatuaży?

bo wtedy przestaje byc kobieta a staje sie kurrwa

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

slubu nie chcial z innego powodu, a tatuaz jest wymówką.

Nie. Tatuaż nie był wymówką. Wyobraź sobie że zamierzasz wyjść za normalnego chłopaka. I nagle! Dwa miesiące przed ślubem!! On przychodzi do ciebie z ogoloną głową, kolczatką na szyi i kolczykiem w pępku....

No, niby to ten sam chłopak...

Gość gośćć
4 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

bo wtedy przestaje byc kobieta a staje sie kurrwa

Proszę mi wyjaśnić znaczenie słowa "kurrwa".

Gość hana
45 minut temu, Gość Kaśka napisał:

Cześć, 

Uciekaj od tego psa ogrodnika..

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Sprawdz w słowniku znaczenie słów których używasz. 

Szlaufy są to młode 14-15letnie dziewczyny, ubrane wyzywająco i szlajające sie po największych centrach handlowych w Polsce w poszukiwaniu kogoś kogo można "wyrwać" ... proponują seks za pieniądze, prezenty, itp.

Poprawnie należy mówić i pisać szlauch, wyłącznie to słowo zamieszczają słowniki: szlauch 

Cuś jeszcze wytłumaczyć?

Gość dejw

no i zajebiscie, olej durnia :D

Gość Kaśka
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie. Tatuaż nie był wymówką. Wyobraź sobie że zamierzasz wyjść za normalnego chłopaka. I nagle! Dwa miesiące przed ślubem!! On przychodzi do ciebie z ogoloną głową, kolczatką na szyi i kolczykiem w pępku....

No, niby to ten sam chłopak...

A co to ma niby do rzeczy! Jeśli to nie zmienia tego jaką jest osobą! Przecież to, że zrobiłam sobie tatuaż nie zmienia tego jaka jestem! 

Gość Starociotka
3 minuty temu, Gość gośćć napisał:

Proszę mi wyjaśnić znaczenie słowa "kurrwa".

Kobieta z tatuazem na przyklad

Gość Kaśka

swoją drogą, niby dlaczego macie czelność wyzywać mnie, skoro w zasadzie nic złego nie zrobiłam? On też ma tatuże, dlaczego ja nie mogę mieć? 

Gość gośćć
2 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

Kobieta z tatuazem na przyklad

na przykład? proszę, rozwiń swoją myśl bo nadal nie rozumiem...

Gość Starociotka
2 minuty temu, Gość Kaśka napisał:

swoją drogą, niby dlaczego macie czelność wyzywać mnie, skoro w zasadzie nic złego nie zrobiłam? On też ma tatuże, dlaczego ja nie mogę mieć? 

JAK CHCESZ BYC KURRWA TO NIKT CI NIE ZABRANIA A TYP MA RACJE ZE NIE CHCE BRAC SLUBU Z PROSTYTUTKA

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kaśka napisał:

A co to ma niby do rzeczy! Jeśli to nie zmienia tego jaką jest osobą! Przecież to, że zrobiłam sobie tatuaż nie zmienia tego jaka jestem! 

Nie odpowiadaj przegrywom męskim. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kaśka napisał:

Bo twoj byly to hipokryta i uciekaj od niego i takich typkow jak najdalej! jak widzisz tutaj faceci wyzywaja od kurew kobiety ktore robia sobie tatuaz. Najwyzszy czas zeby babki zaczely sie szanowac i takie parodie mezczyzn olewac. Mam nadzieje ze szybko znajdziesz normalnego faceta