Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka

mój narzeczony odwołał ślub bo zrobiłam tatuaż

Polecane posty

Gość gośćć
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo twoj byly to hipokryta i uciekaj od niego i takich typkow jak najdalej! jak widzisz tutaj faceci wyzywaja od kurew kobiety ktore robia sobie tatuaz. Najwyzszy czas zeby babki zaczely sie szanowac i takie parodie mezczyzn olewac. Mam nadzieje ze szybko znajdziesz normalnego faceta 

zgadzam się!!!!!!

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gośćć napisał:

na przykład? proszę, rozwiń swoją myśl bo nadal nie rozumiem...

Probujesz zrozumiec patologicznego pseudo faceta, ktory nienawidzi kobiet.... powodzenia 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

no czego nie rozumiesz? jak kobieta zrobi sobie tatuaz to automatycznie staje sie ... do podlogi a nie materialem na zone

Ty i tak nie będziesz miał żony przegrywie z kowbojek. Po co takie coś jak ty i tobie podobni się wypowiadają na tematy o których nie mają pojęcia? Kim  ty jesteś pajacu ze stuleja? 

Gość gośćć
4 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

no czego nie rozumiesz? jak kobieta zrobi sobie tatuaz to automatycznie staje sie ... do podlogi a nie materialem na zone

Współczuję takiego spojrzenia na świat, serio. Jednak mam nadzieję, że ten jad będący w tobie wkrótce wypłynie. 

Gość Gość

Starociotka spejalnie spamuje trendujące tematy, gdzie wyzywa i poniża kobiety.  Ignorujcie to to.

Gość Starociotka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ty i tak nie będziesz miał żony przegrywie z kowbojek. Po co takie coś jak ty i tobie podobni się wypowiadają na tematy o których nie mają pojęcia? Kim  ty jesteś pajacu ze stuleja? 

1 minutę temu, Gość gośćć napisał:

Współczuję takiego spojrzenia na świat, serio. Jednak mam nadzieję, że ten jad będący w tobie wkrótce wypłynie. 

NIE ZESRRAJ SIE Z WRAZENIA 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Kaśka napisał:

Przecież to, że zrobiłam sobie tatuaż nie zmienia tego jaka jestem! 

JAK SIĘ JEDNAK PRZEKONAŁAŚ - ZMIENIA.  Ale co ja tłumaczę szlauchowi?

Gość Gość

Co mówi tatuaż u mężczyzny? - jestem maczo (nawet jeśli nie jestem)

Co mówi tatuaż u kobiety? - mam kompleksy. Niech mnie ktoś zerżnie!!!

Gość Gosc

Ktoś, kto zrywa zaręczyny z powodu tatuażu nie jest warty Twojej uwagi. 

Ktoś kto chce się związać z inną osobą, nie konsultując z nią zrobienia tatuażu również nie jest warty uwagi drugiej strony. 

Gość xxx
45 minut temu, Gość Starociotka napisał:

bo wtedy przestaje byc kobieta a staje sie kurrwa

Zjadłeś już swoją porcję kału na dziś? Bo strasznie gwiazdorzysz...

Gość Starociotka

Lubię jeść kupę, ale mam potem takie brązowe wąsy i jedzie mi z ryja, chciałem przelecieć laskę z dziarą ale jak otworzyłem do niej jadaczkę, to puściła pawia, nie wiem co robić... Czy to może mieć związek z moim dzieciństwem i masturbacją do zdjęć mamy?

Gość Pasi-konik

Nie przezywaj tak tego dziewczyno bo zostawil by cie pozniej z byle powodu, znajdziesz sobie faceta normalnego ktory cie nie zostawi, czas leczy rany.

Gość Były Kaśki

Odszedłem od ciebie  bo dałas dupska swego sebastianowi ty kurfffoo!!!!! Nie kłam mi tutaj!!!!

Gość Gość
7 minut temu, Gość Pasi-konik napisał:

znajdziesz sobie faceta normalnego ktory cie nie zostawi,

Nie oszukuj jej!!

Gość Gość

Tutaj rządzi plastuś,  całe zycie twierdzil, że kobieta z tatuażem to dzi$#@wka i sz$#mata nie mająca nic wspólnego z kobiecością, pustostan bezmózgi, z którym żaden porządny mężczyzna się nie zada, ze kobieta piwinna byc delikatna, wrażliwa,  kobieca a nie wytatuowany babochlop, jeszcze rok temu tutaj tak pisał, dzisiaj wyzywa facetów,  którzy tak myślą.  Dlaczego? Bo jego aktualna to wytatuowany babochłop,  gruby, garbaty, wulgarny i chamski. Co będzie głosił za rok?

Gość Goscoin

Tylko pro*stytutki i puszczalskie mają tatuaże więc się mu nie dziwie

Gość Gość
11 minut temu, Gość Goscoin napisał:

Tylko pro*stytutki i puszczalskie mają tatuaże

Pros*ty/tutki nie mają tatuaży. Bo nikt nie chciałby ich rochać. A one z tego żyją. Przecież.

Gość Goscoin
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pros*ty/tutki nie mają tatuaży. Bo nikt nie chciałby ich rochać. A one z tego żyją. Przecież.

Często mają, byłem u kilku i prawie każda miała (sporo miało nad tyłkiem)

Gość Gość
11 minut temu, Gość Goscoin napisał:

(sporo miało nad tyłkiem)

No patrz - taka prostytutka ma trochę wstydu. A "przyszła żona" dziara sie nad łokciem. Żeby samce widzieli jej desperację.

Gość Goscoin
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No patrz - taka prostytutka ma trochę wstydu. A "przyszła żona" dziara sie nad łokciem. Żeby samce widzieli jej desperację.

Bo to sprytne babki, chcą dobrze zarobić, wyjechać i zapomnieć o polskim plebsie

Gość nom
2 godziny temu, Gość Kaśka napisał:

Cześć, 

No, laski, to mam problem. Na dwa miesiace przed ślubem mój facet zerwał zaręczyny. A to wszystko dlatego, że zrobiłam tatuaż. Niezbyt duży, kwiat nad łokciem. Wg mnie jest bardzo estetyczny. Podoba mi się. On sam ma kilka tatuaży więc myślałam, że jest otwarty w tej kwestii, ale mówi, że wyglądam jak prostytutka, że nie weźmie za żonę kogoś takiego. Awantura była okropna, że niby zrobiłam to wszystko za jego plecami, że się nie zapytałam, a przecież to ma być jego ciało do końca życia. Nie mogłam w to uwierzyć, on rzucił, że zrywa zaręczny, spakował się i wyszedł. Cała akcja miała miejsce w czwartek i od tego czasu ze sobą nie rozmawiamy... Jestem w szoku i w rozpaczy, zawalił mi się świat, wszystkie te plany przez ostatni rok i teraz to wszystko trafił szlag...

ogólnie sam odczuwam rezerwe i ostrożnośc do wydziaranych lasek ale zawsze staram sie dawać szansę... dziwnie sie zachował nie powinien tego robić. widzisz u facetów pokutuje pogląd że wydziarane kobiety są łatwe i nie prowadzą sie najlepiej ( patuski z lepem na patusów) wiem że to może brzmieć krzywdząco ale tak jest, nie oceniam cie może i jesteś wartościową osobą bo ja cię mimo wszystko nie znam... Zyczę szczęścia i powodzenia, jedyne co ci mogę doradzić byś go jakoś przekonała że ten tatuaż o niczym nie swiadczy i od zawsze pragnęłaś taki mieć.

Gość Starociotka
1 minutę temu, Gość nom napisał:

rezerwe i ostrożnośc do wydziaranych lasek ale zawsze staram sie dawać szansę

Dysfunkcja poznawcza? Nieumiejetnosc nauki na bledach?

Gość hjhjj
51 minut temu, Gość Gość napisał:

hahahahaha koleś weź się nie osmieszaj, gdybyś był u pary lasek za pieniądze zmieniłbyś zdanie:D One uwielbiaja sie dziarać ( jedna raz mi powiedziałą że kocha tatuaże i sporo z zarobionej kasy na nie przeznacza) nie twierdzę że każda łatwa laska lubi sie tatuować ( te niewytatuowane i niby normalne to "ukryte kurefki" jak spiewał znany poseł raper od Kukiza).

Gość ojjjjj
4 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

Dysfunkcja poznawcza? Nieumiejetnosc nauki na bledach?

30 minut temu, Gość Goscoin napisał:

Bo to sprytne babki, chcą dobrze zarobić, wyjechać i zapomnieć o polskim plebsie

to sama tak zrób - wytatuuj sie na ci...ce daj kilka razy dooopy i wyjedż . Krzyż na drogę.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość hjhjj napisał:

gdybyś był u pary lasek za pieniądze

To ty chodzisz do PARY lasek?

Rozumiem że jedna kładzie cię na drugą i rusza ci dopą, biedaku. To i nie dziwne że lubisz takie podziarane - przy okazji pooglądasz se obrazki.

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Rozumiem że jedna kładzie cię na drugą i rusza ci dopą, biedaku. To i nie dziwne że lubisz takie podziarane - przy okazji pooglądasz se obrazki.

Byłem kiedyś u jakiejś laski za pieniądze i po czasie przyszła jej pijana koleżanka i też chciała 😂

Gość cdcdcd
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

u paru miało być

Gość qvxc

I dobrze zrobił. Nawet najpiękniejsza kobieta traci na atrakcyjności po zrobieniu tatuażu. Wolałbym przeciętną z wyglądu dziewczynę bez tatuażu niż piękną z tatuażem.

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Kaśka napisał:

swoją drogą, niby dlaczego macie czelność wyzywać mnie, skoro w zasadzie nic złego nie zrobiłam? On też ma tatuże, dlaczego ja nie mogę mieć? 

A jemu zadalas to pytanie? Od tego pwinnas zacząć, niech nie będzie hipokryta! 

Gość Gość

Autorko...odpowiadaja ci wyroby facetopodobne ktore otwarcie przyznaja sie, ze ich doswiadzenia z kobietami ograniczaja sie do prostytutek. Nie sugeruj sie tym co mowia.

Nie zrobilas nic zlego, mialas szczescie bo wyszlo jak przedmiotowe podejscie mial do ciebie ten facet.