Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartosz34lata

Dlaczego współczesna kobieta pogardza romantykiem zarabiającym 2800 na rękę ?

Polecane posty

Gość Frek

Jak zarobi tyle w euro, to nie pogardzi.

Gość Gosc
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Te graczki które zagadalem w necie mnie nie chciały. Problem polega na tym że one z niewiadomych mi przyczyn nie chcą gracza. Albo nie szukają jak ja. A czas leci. Szkoda bo życie mogłoby być piękne 😞 a tak to się umrze i tyle 😟😞

No widzisz? Bycie graczem jest nieatrakcyjne nawet dla graczek... Zwyczajnie masz bardzo nieatrakcyjne hobby- więc nie mów "z niewiadomych mi przyczyn". To tak jakby ktoś mówił "nigdy się nie myje więc brzydko pachne, i z niewiadomych mi przyczyn żadna kobieta mnie nie chce.." 

Gość Starociotka
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

W normalnym świecie już w liceum by mnie zaczepila piękna gracza (bo większego gracza nie było) oznajmila że gra obciaga i będziemy razem dom budować 😟😞

nie zesrraj sie pedale

Gość Gosc
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

W normalnym świecie już w liceum by mnie zaczepila piękna gracza (bo większego gracza nie było) oznajmila że gra obciaga i będziemy razem dom budować 😟😞

W normalnym świecie kobiety bardzo nieczęsto wiążą się z takimi jak Ty Leżaczek. 

Gość vvv
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hmmm... Może nie chciały Co robić przykrości, a może jesteś z wyglądu 9/10, ale masz minus 7 punktów za charakter?

Zdecydowanie nie.

A charakter to mam akurat lepszy od wyglądu, tylko że nie mam szans dojść do tego etapu, bo jestem od razu odrzucany przez wygląd.

15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przecież to co piszesz matematycznie nie ma sensu, bo wtedy kobiety 10/10 i 9/10 musiałyby rywalizować ze wszystkimi 7/10 i 8/10 o tych facetów którzy są 9-10/10 i połowa z tych kobiet byłaby samotna, za to faceci 1-2/10 nigdy nikogo by nie mieli. A jakoś większość ludzi dobiera się w pary.

No nie ma sensu. Ale kobieca logika też nie, więc wszystko się zgadza.

Akurat kobiety wolą być samotne niż obniżyć wymagania. Faceci 1-2/10 w większości są samotni, szczególnie ci młodzi.

Kobiety przestają zwracać uwagę na wygląd dopiero jak mają ok. 30 lat, tracą na atrakcyjności i szukają kandydata na dobrego męża i ojca.

Gość Gosci
17 minut temu, Leżaczek napisał:

14 minut temu, Gość Gosci napisał: Ja jestem tak samotna, że pewnie gdyby była okazja brała bym wszystko co się napatoczy X i nikt nie zagadał? Ile lat wzrostu i wagi, jak się ubierasz?

Ty tak na serio? Ile ty masz lat, że zadajesz takie pytania :) 

Gość Gosc
29 minut temu, Gość vvv napisał:

Zdecydowanie nie.

A charakter to mam akurat lepszy od wyglądu, tylko że nie mam szans dojść do tego etapu, bo jestem od razu odrzucany przez wygląd.

Akurat kobiety wolą być samotne niż obniżyć wymagania. Faceci 1-2/10 w większości są samotni, szczególnie ci młodzi.

Kobiety przestają zwracać uwagę na wygląd dopiero jak mają ok. 30 lat, tracą na atrakcyjności i szukają kandydata na dobrego męża i ojca.

Bzdura. Gdyby to była prawda to najwięcej singli (i to dwa razy więcej) było wśród najpiękniejszych kobiet przed trzydziestka i najbrzydszych mężczyzn, a piękne kobiety nieczęsto są same. Nawet brzydcy faceci kogoś sobie znajdują, wiec twoja teoria nie ma pokrycia. Mało tego, znam wielu niepieknych mężczyzn którzy są z pięknymi kobietami. 

To z Tobą musi być coś nie tak- nie z całością społeczeństwa. Zastanów się nad sobą zamiast obwiniać wszystkich dookoła.

Gość vvv
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bzdura. Gdyby to była prawda to najwięcej singli (i to dwa razy więcej) było wśród najpiękniejszych kobiet przed trzydziestka i najbrzydszych mężczyzn, a piękne kobiety nieczęsto są same. Nawet brzydcy faceci kogoś sobie znajdują, wiec twoja teoria nie ma pokrycia. Mało tego, znam wielu niepieknych mężczyzn którzy są z pięknymi kobietami. 

To z Tobą musi być coś nie tak- nie z całością społeczeństwa. Zastanów się nad sobą zamiast obwiniać wszystkich dookoła.

No piękne kobiety nie są same, bo mogą przebierać w facetach, bo praktycznie każdy jest nimi zainteresowany.

Brzydcy faceci znajdują sobie po 30, jak już pisałem. Chyba że są bogaci, to wcześniej. Ewentualnie ta garstka normalnych kobiet, które nie patrzą na wygląd, się nimi zainteresowała. Tylko gdzie takich szukać?

Ze mną wszystko w porządku, wiele zajętych (oraz sporo starszych ode mnie) zastanawia się, czemu nie mogę nikogo znaleźć i się dziwią, że żadna mnie nie chce.

Gość gość

Polska to biedny kraj, tu małe zarobki to nuda i bieda, a nie hipsterskie życie artysty

Gość Gość

Pewnie jesteś typem kanapowca

Gość Onaaa
1 godzinę temu, Gość vvv napisał:

Zdecydowanie nie.

Nieprawdę. Mądra kobieta nie wezmie kogoś kto sie jej nie podoba, bo jak seks z nim uprawiać? Głupia desperatka ano i owszem. 

Gość Gosc
35 minut temu, Gość vvv napisał:

No piękne kobiety nie są same, bo mogą przebierać w facetach, bo praktycznie każdy jest nimi zainteresowany.

Brzydcy faceci znajdują sobie po 30, jak już pisałem. Chyba że są bogaci, to wcześniej. Ewentualnie ta garstka normalnych kobiet, które nie patrzą na wygląd, się nimi zainteresowała. Tylko gdzie takich szukać?

Ze mną wszystko w porządku, wiele zajętych (oraz sporo starszych ode mnie) zastanawia się, czemu nie mogę nikogo znaleźć i się dziwią, że żadna mnie nie chce.

Gdyby było z Tobą wszystko w porządku to miałbyś branie, nie wiem czego nie rozumiesz... 

Gość vvv
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Gdyby było z Tobą wszystko w porządku to miałbyś branie, nie wiem czego nie rozumiesz... 

To ty nie rozumiesz, cały czas ci tłumaczę, z czego to wynika. Można być najfajniejszym facetem na świecie, ale jak się nie jest przystojnym, to nic to nie da.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość bartosz34lata napisał:

Moja opinia została sformułowana na podstawie tego co czytam na Kafeterii. Od paru lat nie umawiam się z kobietami bo poświęcam się pracy i bardzo trudno kogoś nowego i wolnego poznać. Ostani raz byłem z kobieta osiem lat temu gdy zerwałem ze swoja dziewczyną z którą byłem od czasu studiów. 

Czyli jesteś glupkiem, który nie wie tak naprawdę czy jakaś kobieta byłaby zainteresowana,za to po raz kolejny pisze bzdury na podstawie analizy forum. Nie biorąc pod uwagę że tu normalnych nie ma za duzo