Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anne

Czy to jest przyjaźń czy coś innego?

Polecane posty

Gość Anne

Znam go od jakiegoś czasu. Będzie już 12 lat. Rozmawiamy przez internet. Czasem widzimy sie w towarzystwie znajomych lub naszych partnerów. Czesto się kłócimy o pierdoły ale godzimy po czasie. Sa dni, że wcale nie mówimy co u nas, a czasem wylewamy wszystko co nas boli. Wysyłamy do sobie zdjęcia bez podpisu, bez słowa wyjaśnienia. Tylko po to byśmy wiedzieli co w danym momencie robimy. Jesteśmy prawie w tym samym wieku. Mamy za to inne światy. On zazdrości czasem mi a ja czasem jemu tego co robi. Czasem między nami jest cisza. Kiedyś nawet prawie roczna. Jednak po tym czasie był nawet u mnie na imprezie rodzinnej. Zdarzyło się tak, że się odezwał a ja go zaprosilam. Myślę nad tym czy to może być przyjaźń? Czy tak ludzie się zachowują w przyjaźni?

Gość Anne

Dodam, że lubie jego zainteresowanie moją osobą. Wiem, że mu sie podoba kilka rzeczy we mnie. Ja też lubie w nim kilka rzeczy. Jednak nic między nami nie zaszło. Czasem mam wrażenie, że on mnie stopuje i doprowadza do porządku, gdy za dużo coś napisze.