Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana

Faceci czy mielibyście problem gdyby wasza partnerka

Polecane posty

Gość Tatiana

Chciała iśc na operację plastyczną żeby wyglądać lepiej, czy mielibyście z tym problem wiedząc że lekarz nie spieprzy jej wyglądu i nie będzie wyglądać gorzej tylko lepiej? Jakie jest wasze nastawienie naprawdę do tego,a nie tylko co kobiety chcą słyszeć że nie jest im to potrzebne.

Gość Dcc

Sztuczne cycki są obrzydliwe!

Gość sebikz

gardzę sztucznymi łypami

Gość sebikz

A brzydkimi kobietami to nie gardzisz ? Własnie po to są operacje plastyczne...

Gość Tatiana

Dlaczego facetom to przeszkadza skoro to wzrokowcy a kobieta wiadomo jak nie jest zbyt ładna albo ma jakieś małe mankamenty może się ich pozby jakie to ma znaczenie?

Gość Fotografik

Kobieta naturalna jest najbardziej seksowna. Im bardziej podlega modzie, tym bardziej staje się sztuczna a to nie pociąga, wręcz odstrasza. Dlatego, że sztuczny biust, wagina poprawiona, całkowita depilacja, permanentny makijaż, etc. to widać a co sztucznego nosi Dama w swoim wnętrzu, to okazuje się dopiero po dłuższej znajomości. Sztuczność na zewnątrz powinna być dla mężczyzny sygnałem, Kobieta ma problem z poczuciem własnej wartości

Gość Lol

Napisano 12 godzin temu
Kobieta naturalna jest najbardziej seksowna. Im bardziej podlega modzie, tym bardziej staje się sztuczna a to nie pociąga, wręcz odstrasza. Dlatego, że sztuczny biust, wagina poprawiona, całkowita depilacja, permanentny makijaż, etc. to widać a co sztucznego nosi Dama w swoim wnętrzu, to okazuje się dopiero po dłuższej znajomości. Sztuczność na zewnątrz powinna być dla mężczyzny sygnałem, Kobieta ma problem z poczuciem własnej wartości

A wolałbyś brzydulę z dobrym wnętrzem? Proszę nie osmieszaj się swoją naturalnoscią,na widok naturalnie nie atrakcyjnej kobiety nikomu nie stanie.Naprawdę chodzi Ci o wnętrze? Nikt nie mówi o stucznej waginie,ale no0s jak kurfom lub usta cienkie jak nitka nie są sexy nawet jak są naturalne.Dlatego operacje plastyczne są po to by dać szanśę nie atrakcyjnyum kobietom którym nawet gruby make up nie pomoże.I nie mów o tym jaka naturaolność jest sexi bo wiele nie jest nawet przeciętnych z natury.

Gość ździśko

a w dópie bym to miał, niech se świnia robi co chce bylebym miał spokój od niej

Gość Wojtek

Nie mam nic przeciwko  jeśli nie za moje pieniądze bo potem może mi zrobić rogi jak będzie atrakcyjna.

Gość Jolka

Mój partner nie ma problemu z tym, że jakiś czas temu postanowiłam skorygować sobie biust - wiedział, że nie czułam się z tym dobrze, dlatego też mocno trzymał kciuki żeby wszystko się udało, chodził ze mną na wizyty do dr Pabiańczyka, u którego wykonywałam zabieg i jestem zachwycona wsparciem i efektami.

Gość Marek

Moja dziewczyna powiększyła sobie piersi u dr Boligłowy rok temu bo bardzo tego chciała, ja ją przy tym wspierałem - to jej ciało, jej decyzja..