Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec tego

Samochód nie jest mi do niczego potrzebny

Polecane posty

Gość Koniec tego

Wszędzie dokąd chcę mogę dojechać komunikacją miejską lub pociągiem. Na nogach mogę spokojnie się przejść dla zdrowia parę kilometrów. Nie zamierzam truć środowiska i wyrzucać pieniędzy w błoto. A jak jakaś panna będzie miała do mnie pretensję, że jej nie wiozę wszędzie to mam to w nosie. Co mnie obchodzi zdanie innych?

Nikt mnie nie będzię zmieniał na siłę, najwyżej będę sam. Wielkie mi rzeczy...

Gość Ton

Panie Autorze. Zaoszczędzisz 100.000 na ewentualne Ali Mendy czesane przez Lampucere i siwizna Ci wyjdzie w wieku 50, nie jak w przypadku zonatych w wieku 40, tyle dobrego.

Oszczędności na paliwie i olejach wydasz na buty i leki. Jak pójdziesz do odzieżowego to spokojnie 300 na jeden rzut. Tylko nie gromadź wypłat, bo dziś 100 jest warte jutro 80.

Gość ale

jest 2:30 w nocy. Twoje dziecko nagle zachorowało, pilnie musisz jechać z nim do szpitala bo traci przytomność. dwoje pozostałych śpi. twoja żona jest w racy na nocnej zmianie. co robisz?

Gość Masakra

Facet musi mieć samochód. Chyba nie sądzisz że będzie ciebie wozila wszędzie dziewczyna. 

Gość Koniec tego
40 minut temu, Gość ale napisał:

jest 2:30 w nocy. Twoje dziecko nagle zachorowało, pilnie musisz jechać z nim do szpitala bo traci przytomność. dwoje pozostałych śpi. twoja żona jest w racy na nocnej zmianie. co robisz?

Taksówka np.

Poza tym... Wali mnie to. A nigdy bym nie pozwolił żonie pracowac tak późno.

A dzieci nie będę miał. Jakby taka sytuacja była to bym wezwał karetkę. Zrobił bym wszystko by obniżyć gorączkę. A jak by zemdlało lub umarło do tego czasu to takie było przeznaczenie tego dziecka. I tyle. Wielkie mi rzeczy.

36 minut temu, Gość Masakra napisał:

Facet musi mieć samochód. Chyba nie sądzisz że będzie ciebie wozila wszędzie dziewczyna. 

Nie musi. To jest jedynie możliwość.

Gość Gosc

Ja to szybko zdryfikowalem,jak poznalem przyszla malzonke.Do terciow co tydzien 40 km raptem,3 przesiadki autobusem a tak 20 minut,nie mowiac o bagazu ewentualnym,albo swieta,taxi drogie.Pojechac do sklepu w kilka miejsc,mnostwo sytuacji.Sam tak ale z zona,nie mowiac o dzieciach to bym sie telepal autobusami i czul sie jak janusz albo badziewiak.I Powod ze jestes eko ,miliony ma to w du...Pewnie jest inny ukryty powod. 

Gość Kobieta

Nie jest ci potrzebny? To nie kupuj! Jakis problem masz? 

Gość Gosc

Taksowka 40-50 km w obie strony ze 100×4 to 400 zeta to tak na poczatek plus inne wyjazdy pewnie by wyszlo drugie 400