Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mulka

Jak sie przełamac i jezdzic samochodem ??

Polecane posty

W koncu po zdaniu prawka kupilam samochód. Nie ukrywam,że wciąż nie czuje sie pewnie za kolkiem i boje sie jeździć sama [nikt ze mnie nie chce] w dodatku ten samochod ma zaledwie 47 koni mechanicznych [corsa] boje się,że jak bedzie gdzies pochylo to sie stoczę na dół i wpadne na inne auto [nie umiem ruszać z ręcznego] jedynie przytrzymuje sprzęgło żeby auto sie nie stoczyło,ale czasem za szybko puszczam sprzegło,lub daje za mało gazu i auto gasnie,nie umiem tego wyczuć..Wyjeździlam łacznie 60h ,zdałam za 9ym razem.Chciałabym sie usamozielnić,boje sie,że zrobie jakiś błąd na drodze i ktoś sie ze mnie bedzie smiał,bedzie obgadywał,albo nie poradze sobie z jakimś manewrem. Co robić? jakieś rady?

Gość Ffg

Ucz się jeździć na jakimś osiedlu domów jednorodzinnych. Tam jest wiele pustych ulic i zakrętów.

Gość Robert Kubica

Lepiej sie ucz na odludziach, na osiedlu może wyskoczyc jakies dziecko. Auto się nie stoczy 47 koni wystarczy. Po prostu się wyluzuj i jedź swobodnie, powoli bez pośpiechu

Gość gość
3 minuty temu, FIUT napisał:

JA PIERRDOLE I TAKIE SIEROTY ZDAJĄ PRAWKO A JA NIE MOGE MIMO ŻE UMIEM JEZDZIĆ AUTEM 

JEEBANE KURRWY ZLODZIEJSKIE 

Bo ty się boisz instruktora od prawa jazdy boidoopo bez jaj

Gość Gość
3 minuty temu, FIUT napisał:

JA PIERRDOLE I TAKIE SIEROTY ZDAJĄ PRAWKO A JA NIE MOGE MIMO ŻE UMIEM JEZDZIĆ AUTEM 

JEEBANE KURRWY ZLODZIEJSKIE 

Instruktor pogonił matoła