Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiektos

Jak znalezc dziewczyne ktora chce miec faceta a nie tylko maskotke do pogadania

Polecane posty

Gość wiektos

sa takie ?

Gość gość
2 minuty temu, Gość wiektos napisał:

sa takie ?

Umówić się z nią na realne spotkanie a nie tylko pisać w necie jak wy potraficie Panowie 

Gość TAJEMNICZA

Są tylko Panowie nie chcą działać 

Gość Onaaa

Zacząć patrzeć na charakter a przestać patrzeć na ładne cialo

Gość TAJEMNICZA

Gość K4k
3 minuty temu, Gość TAJEMNICZA napisał:

To po co pytają? 

Gość TAJEMNICZA

Maskotce można się wyzalic A ona i tak nic nie powie

Gość Kobieta

Ja chce faceta, który będziemy mi imponowal, który mnie zdominuje, przy którym poczuje sie kobieco. Ktory wróci z pracy i mnie zerznie w przedpokoju na dzien dobry... Ale niestety,.wiekszosc to jakies ciipy

Gość TAJEMNICZA

No właśnie nie nic bardziej pociagajacego jak imponujący facet

Gość pomocny

Używać polskich znaków 😛 

Gość wiektos

Przestancie pierd... jak potluczone cipy ,bo realnie to konczy sie na gadaniu w necie bo macie jakis wyimaginowany obraz,ze wszedzie sa psychole,ktorzy nie maja co robic w zyciu tylko rozmawiac z gimbusiarami.

Gość TAJEMNICZA

Polski trudny jezyk

Gość pravda o kobietach
16 minut temu, Gość TAJEMNICZA napisał:

Panowie chcą działać, ale jak to robią, to wiecznie spotykają się z odrzuceniem, więc im się odechciewa.

Próbowałem wielokrotnie, każda mnie odrzuciła od razu, nie dając mi szansy na bliższe poznanie. O jedną starałem się przez pół roku, to im bardziej się starałem, tym bardziej mnie odtrącała.

Gość pravda o kobietach
15 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Zacząć patrzeć na charakter a przestać patrzeć na ładne cialo

Ja patrzę na charakter, ale nawet te mniej atrakcyjne mnie nie chciały, bo szukały przystojniaków.

Gość Kobieta
2 minuty temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Panowie chcą działać, ale jak to robią, to wiecznie spotykają się z odrzuceniem, więc im się odechciewa.

Próbowałem wielokrotnie, każda mnie odrzuciła od razu, nie dając mi szansy na bliższe poznanie. O jedną starałem się przez pół roku, to im bardziej się starałem, tym bardziej mnie odtrącała.

Zacznjj szukać w swojej lidze. Możesz sobie pisać, że brzydsza czy przeciętna... No widocznie i tak za wysoka liga skoro cie odtracila. My kobiety wiemy jaki jest nasz target i swoich tak łatwo nie splawiamy. 

Gość wiektos

Polki udaja jeb... ksiezniczki... trzeba sie o nie starac latami a wyjada za granice i daja d...y kazdemu

Gość TAJEMNICZA

Bo życie polega na tym że musimy znaleźć swoją połówkę którą do nas pasuje czasem z innymi nie wychodzi po to żeby z właściwą osoba wyszlo

Gość TAJEMNICZA

Może Panowie w złe osoby celują 

Gość pravda o kobietach
18 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Zacznjj szukać w swojej lidze. Możesz sobie pisać, że brzydsza czy przeciętna... No widocznie i tak za wysoka liga skoro cie odtracila. My kobiety wiemy jaki jest nasz target i swoich tak łatwo nie splawiamy. 

Szukam w swojej lidze, tylko kobiety, nawet te mniej atrakcyjne, uważają się za piękności i na kogoś ze swojej ligi nawet nie spojrzą.

Gość dsdsdsd
3 minuty temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Szukam w swojej lidze, tylko kobiety, nawet te mniej atrakcyjne, uważają się za piękności i na kogoś ze swojej ligi nawet nie spojrzą.

ukrainki kolego sobie poszukaj.Nie maja tak nasrane jak polki 

Gość Ggg
5 minut temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Jesteś straszna maruda i ciągle to samo wypisujesz. Jest sporo nieatrakcyjnych osób i kogoś mają.Samotni są po prostu  wybredni i za wysoko mierzą.I nie pisz mi że nie będziesz startował do 200 kilogramowej pryszczatej słonicy bo w Polsce nawet nie ma takich kobiet.Obniz wymagania i nie jecz bo to facetowi nie przystoi.W dodatku narazie piszesz normalnie( oprócz jęczenia), ale zanim się obejrzysz skończysz jak te wszystkie 30 letnie prav.iki z kafeterii więc ogarnij się.

Gość pravda o kobietach
21 minut temu, Gość Ggg napisał:

Jesteś straszna maruda i ciągle to samo wypisujesz. Jest sporo nieatrakcyjnych osób i kogoś mają.Samotni są po prostu  wybredni i za wysoko mierzą.I nie pisz mi że nie będziesz startował do 200 kilogramowej pryszczatej słonicy bo w Polsce nawet nie ma takich kobiet.Obniz wymagania i nie jecz bo to facetowi nie przystoi.W dodatku narazie piszesz normalnie( oprócz jęczenia), ale zanim się obejrzysz skończysz jak te wszystkie 30 letnie prav.iki z kafeterii więc ogarnij się.

Nie jestem wybredny ani nie mierzę za wysoko. Do 200 kg słonicy nie będę startował, bo sam nie jestem 200 kg słoniem. Wymagania obniżyłem już dawno, próbowałem nawet podrywać trochę poniżej swojej ligi, ale to też nic nie dało.

Jak mam się ogarnąć, skoro twarzy nie zmienię?

Gość Ggg
4 minuty temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Nie jestem wybredny ani nie mierzę za wysoko. Do 200 kg słonicy nie będę startował, bo sam nie jestem 200 kg słoniem. Wymagania obniżyłem już dawno, próbowałem nawet podrywać trochę poniżej swojej ligi, ale to też nic nie dało.

Ogarnij się pod względem zachowania.i zmien plyte. Tobie się chyba wydaje że to było poniżej Twojej ligi ,ale raczej tak nie było.Nie ma w Polsce 200 kg slonic wiec argument z dupy.

Gość Gość
10 minut temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Zaczyna się aytystyczne powtarzanie głupot...Nie przewiduje że znajdziesz kobietę.

Gość Ggg
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zaczyna się aytystyczne powtarzanie głupot...Nie przewiduje że znajdziesz kobietę.

Zaraz Ci odpisze że wie że nie znajdzie bo nie jest przystojniakiem.Bo przeciez  sparowania są tylko modele i modelki😂

Gość pravda o kobietach
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Sama sobie przeczysz. Najpierw piszesz, że piszę normalnie, a teraz, że piszę głupoty... Zdecyduj się.

Już się dawno pogodziłem z tym, że nie znajdę, przynajmniej nie w Polsce, bo tu wygląd jest o wiele bardziej ceniony niż charakter.

Autor sprawia niemile wrażenie nic dziwnego, że kobiety wolą przysposobić sobie maskotkę : )

maskotki są najlepsze : )

Gość pravda o kobietach
5 minut temu, Gość Ggg napisał:

Zaraz Ci odpisze że wie że nie znajdzie bo nie jest przystojniakiem.Bo przeciez  sparowania są tylko modele i modelki😂

Modelki nie, bo nawet brzydkie kobiety mogą kogoś znaleźć. Ale mężczyzna ma trudniej, bo dla was przeciętny = brzydki.

Gość Gość

Sama sobie przeczysz. Najpierw piszesz, że piszę normalnie, a teraz, że piszę głupoty... Zdecyduj się.

Już się dawno pogodziłem z tym, że nie znajdę, przynajmniej nie w Polsce, bo tu wygląd jest o wiele bardziej ceniony niż charakter.

To inna osoba pisała 😑 dla mnie jesteś malkontentem z autyzmem który winy szuka u innych.