Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joalka09

Depilacja laserem Poznań opinie

Polecane posty

Gość joalka09

hej! szukam opinii nt. depilacji laserem- czy warto, ile razy trzeba chodzic na zabiegi, czy rzeczywiscie wlosy potem nie odrastają, czy boli. no i jaki laser wybrac, bo nie znam sie na tym. w poznaniu jestescie w stanie polecic mi jakis dobry salon?

Gość Klaudia

Laserów jest dużo, jedne mniej skuteczne, drugie bardziej, ale nazwami nie umiem niestety operować. Wloski rzeczywiście nie odrastają, ewentualnie w mniejszych ilościach i o wiele słabsze.

Gość pilla

ja jestem w trakcie depilacji laserowej, w poznaniu chodze do mediart clinic i póki co jestem zadowolona :) mialam 2 zabiegi i widze, ze wlosow jest mniej. odrastaja, ale bardzo słabiutkie i wlasciwie szybko same wypadają :) tam pracuja bardzo fajne panie, doradzą itp. :)

Gość pearly21

W mediarcie byłam na mikrodermabrazji (seria zabiegów) zimą i byłam bardzo zadowolona. Pewnie depilację też dobrze robią. Na pewno mają tam nowoczesny skuteczny sprzęt do zabiegów, także śmiało się zapisuj

Gość joalka09

Dzięki dziewczyny za pomoc! Umówiłam się poki co do Mediart na konsultację, żeby zobaczyć, czy moja skóra nadaje się do depilacji laserowej i jak to mnie uczyni cenowo.