Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak stwierdzić czy chodzi mi o seks czy o kobietę

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi mi jedna niewiasta po głowie i wciąż myślę o tym seksie z nią, marzę o tym. Lubię też jej osobowość, mam motylki chciałbym przytulać

Gość jest tak
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Chodzi mi jedna niewiasta po głowie i wciąż myślę o tym seksie z nią, marzę o tym. Lubię też jej osobowość, mam motylki chciałbym przytulać

że wszystko zaczyna się w głowie. Pożądanie też. Chyba chodzi Ci o jedno i drugie 😊? Nie ma seksu z konkretną niewiastą bez tej konkretnej niewiasty. A motylki i przytulanie? No to Cię wzięło 😁 powodzenia

Gość Gość

Wyobraź sobie, że nie żyje, uczucie, które ta myśl przyniesie może da tobie odpowiedź.

Gość no a
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Wyobraź sobie, że nie żyje, uczucie, które ta myśl przyniesie może da tobie odpowiedź.

mnie zatkało......

Gość niewiasta
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mi też chodzi po głowie pewien osobnik plci męskiej i czuję dokładnie to co Ty, tylko kolejność inna 😉 Czyli faceci od razu o seksie fantazjują? Pewnie dlatego ten mój osobnik tak tylko zerka ostatnio, jakby się wstydził swoich kudłatych myśli...

Gość gość
6 minut temu, Gość niewiasta napisał:

Mi też chodzi po głowie pewien osobnik plci męskiej i czuję dokładnie to co Ty, tylko kolejność inna 😉 Czyli faceci od razu o seksie fantazjują? Pewnie dlatego ten mój osobnik tak tylko zerka ostatnio, jakby się wstydził swoich kudłatych myśli...

kazdy mysli o d.upie a jesli rodzi sie cos wiecej to przychodzi na mysl chocby przytulanie

Gość no i
3 godziny temu, Gość no a napisał:

mnie zatkało......

co dalej jak sobie uswiadomiłeś ze to np prawda?