Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććć

Kobiety... jesteście wredne i nie można wam ufać

Polecane posty

Gość gośććć

Nie wiem bo być może ja tak spotykam ale już trzy razy się nabrałem i uwierzyłem we wszystko co mi obiecywano że niby naprawdę będziemy razem i że ona chce być tylko ze mną.

Pierwsza rzuciła mnie i wzięła typowego kobieciarza i lalusia. Rzuciła wszystko co miała ze mną (a miała fajny stabilny związek) dla niego i nie dotrwał ich związek nawet 2ch tygodni.

Druga była ze mną i wszystko wydawało się cudowne do póki nie dowiedziałem się że miała jeszcze jednego przed mną i po prostu nie była pewna czy go rzucić czy nie i jednak miała i mnie i jego bo on mieszkał dość daleko (ja jeszcze o tym nie wiedziałem podczas bycia z nią).

Trzecią już spotkałem na początku tego lata. Pomyślałem że wreszcie znalazłem tą drugą polówkę. Zaufaliśmy sobie i opowiedzieliśmy sobie o wszystkim podczas naszych kilku spotkań, jeszcze powiedziała że nigdy by mi nie zrobiła tego co te dwie inne. Ona też podobno nie miała dobrze i niby była w przeszłości zdradzana przez jednego któremu całkowicie zaufała. Wszystko wyglądało cudownie aż tu nagle i zakochałem się znów aż tu nagle kompletnie nie spodziewanie powiedziała mi że głupi jestem że chciałem tak szybko myśleć o związku a przecież ona sama mówiła (wcześniej) że czasem jej smutno bo chciałaby już kogoś znaleźć i boi się że nikt jej nie pokocha. Ostatnio jeszcze wrednie powiedziała mi że nie chcę ze mną być i jeszcze jakby to było totalnie nic powiedziała mi że szuka innego na portalu randkowym.

Bez obrazy ale po tym stwierdzam że dziewczyny są strasznie wredne i choć nie życzę nikomu źle, takim jak te trzy życzę jak najgorzej w związku. żeby zamiast znaleźć także takiego wiernego jak ja znalazły jakiegoś podobnie (do nich) wrednego gościa któremu zaufają i który ich też na koniec oszuka i porzuci.

Przepraszam jeśli czyta to normalna kobieta. W takim razie przepraszam ale coś mi się wydaje że żadnej nie można ufać.

Gość Gość
6 minut temu, Gość gośććć napisał:

Przepraszam jeśli czyta to normalna kobieta. W takim razie przepraszam ale coś mi się wydaje że żadnej nie można ufać.

To po co był ten prowokacyjny tytuł zawierający krzywdzące uogólnienie?

Gość gośććć
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To po co był ten prowokacyjny tytuł zawierający krzywdzące uogólnienie?

Niestety to jest wszystko z tego co zauważyłem... zaufałem na 100% i zakochałem się całkowicie a jednak skończyłem tak jak teraz porzucony przez drugą osobę której mogłem zaufać do czasu dlatego stwierdzam że raczej większość kobiet takich jest

przepraszam jeśli ktoś się obrazi

Gość M...

No no ciekawe ile jeszcze historyjek wymyślisz 😼

Gość w tym problem?

Czym kierujesz się, kiedy kobieta się podoba?  nie odpiszesz, zbyt osobiste, szkoda pisać. 

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość gośććć napisał:

Niestety to jest wszystko z tego co zauważyłem... zaufałem na 100% i zakochałem się całkowicie a jednak skończyłem tak jak teraz porzucony przez drugą osobę której mogłem zaufać do czasu dlatego stwierdzam że raczej większość kobiet takich jest

przepraszam jeśli ktoś się obrazi

Do czasu czego?Fajnie się depcze gnoi i oczernia uczciwa porządną wierzącą kobietę?.Żonę oraz matkę 2dzieci?Sądzisz po sobie?Zniszczyłeś mi gnoju życie.Tej krzywdy nie naprawisz  nigdy!wredny chamie!niesprawiedliwy!Brak Ci kręgosłupa moralnego i do pięt mi ne.dorastasz.Wara ode mnie b abiarzu!Nie życzę sobie!

Gość Jezu Chryste
2 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Do czasu czego?Fajnie się depcze gnoi i oczernia uczciwa porządną wierzącą kobietę?.Żonę oraz matkę 2dzieci?Sądzisz po sobie?Zniszczyłeś mi gnoju życie.Tej krzywdy nie naprawisz  nigdy!wredny chamie!niesprawiedliwy!Brak Ci kręgosłupa moralnego i do pięt mi ne.dorastasz.Wara ode mnie b abiarzu!Nie życzę sobie!

Idealna jak by wszyscy na kafe do niej tematy zaklafalu.lecz się kobieto!!!!@@@@@@@@@!!!!!!!@@@@

Gość Jezu Chryste

Zakładali tematy..żal mi Cię Sylwia.z Bogiem 

Gość gośććć
12 minut temu, Gość w tym problem? napisał:

Czym kierujesz się, kiedy kobieta się podoba?  nie odpiszesz, zbyt osobiste, szkoda pisać. 

Według mnie osobowość jest ważniejsza od wyglądu ale akurat wszystkie z tych 3ch dziewczyn mi się podobały dla tego może za szybko się zakochałem po prostu były miłe i wydawały się fajne w dodatku mogłem rozmawiać z nimi o niemal wszystkim zwłaszcza z tą ostatnią jednak wszystko się tak samo mizernie skończyło :(

teraz już mam dość i nie myślę by kogoś znaleźć do końca tego roku przynajmniej. Na razie jakoś to przetrwałem choć oczywiście ciężko ale już teraz muszę myśleć o czymś innym bo jak się nabiorę po raz kolejny to już się całkiem załamie.

Gość gośććć
11 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Po co tak trolujesz? to poważna sprawa. Ja nigdy nie brałem ślubu jestem jeszcze na to za młody. Poznałem jedynie 3 dziewczyny którym myślałem że mogę zaufać niestety nie wyszło bo same mnie rzuciły

Gość Sylwia
6 minut temu, Gość Jezu Chryste napisał:

Idealna jak by wszyscy na kafe do niej tematy zaklafalu.lecz się kobieto!!!!@@@@@@@@@!!!!!!!@@@@

Ty się lecz!Za co mam przezwisko wredna ?bo napisałam gnojowi ze wypisywanie Mi w podły sposob wulgaryzmów na telefon jest wredne i niesprawiedliwe?Podły cham!!

Gość gośććć
12 minut temu, Bolek napisał:

I następna też cię zostawi, kolejna i kolejna też. One nie chcą związku partnerskiego, jesteś dobry miły, chcesz być partnerem i we wszystkim się dogadać a nawet ustąpić ukochanej - po czasie znajdzie sobie badboya by mieć huśtawkę nastrojów....

No właśnie zauważyłem że tak jest że dziewczyny wolą tych badboi od tych normalnych chłopaków którzy mogą im zapewnić stabilny związek, ze mną miałaby taka dziewczyna dobrze a przecież inny może je zranić, okropne takie coś jest

Gość Sylwia
5 minut temu, Gość gośććć napisał:

Po co tak trolujesz? to poważna sprawa. Ja nigdy nie brałem ślubu jestem jeszcze na to za młody. Poznałem jedynie 3 dziewczyny którym myślałem że mogę zaufać niestety nie wyszło bo same mnie rzuciły

Owszem poważna dlatego zgłosiłem to na policje.Wypisywanie meżatcce i matcce 2dzieci tekstu typu.,,Rozłożyłaś nogi przed Wojtusiem"jest podłe wulgarne ..wredne i niesprawiedliwe!!Za to mam ksywe WREDNA?za to ze jestem porządną?czy za to ze z trenerem syna jestem  na Pan/Pani?Nie życzę sobie pisania mi takich rzeczy szamba i patole !myślicie ze cos takiego moglabym zrobić dziecku?albo złamać przykazanie Nie cudzołóż"??Idźcie się leczyć!!Mam was podać o nękanie?

Gość Sylwia

*zgłosiłam

Gość Sylwia
12 minut temu, Gość gośććć napisał:

Kogo troluję?co Ty pieprzysz?!

Gość gośććć
3 godziny temu, Bolek napisał:

Więc mimo że taki nie jesteś i chciałbyś spokojnego związku musisz się zmienić/udawać by utrzymać związek. One podświadomie pragną samca alfa, kochasz, pokazujesz to, ustepujesz by sprawić przyjemność - ona chce coraz bardziej przejąć kontrolę, jak już przejmie to zaczyna się nudzić. Mimo że niby pragnie spokoju i miłości... Zobacz te które naprawdę trafiły na prostaków i damskich bokserów - potem znajdują sobie takich samych.

No właśnie chyba trzeba udawać by takie coś przetrwało, ja bym nigdy 1wszy nie zerwał ale szkoda że nie mogę być sobą bo ciężko jest udawać ale masz rację bo z tego to tak wygląda  że nie można pokazywać tego co się czuje