Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OsiemJeden

Tylko w Krakowie,tylko w Warszawie

Polecane posty

Gość OsiemJeden

tylko w Szczecinie.Buhahaha.Klamcy i manipulanci,zmienni jak choragiewki na wietrze.

Gość prawda

Jedynym kłamcą,manipulantem jesteś ty osiem jeden.na dodatek jesteś psycholem,podsłu...ącym psycholem.Twoje wpisy są wpisami psychola,psychola piszącego o informacjach uzyskanych o innych.

Jesteś psycholem.

Gość OsiemJeden
1 minutę temu, Gość prawda napisał:

Jedynym kłamcą,manipulantem jesteś ty osiem jeden.na dodatek jesteś psycholem,podsłu...ącym psycholem.Twoje wpisy są wpisami psychola,psychola piszącego o informacjach uzyskanych o innych.

Jesteś psycholem.

Nie jestem zadnym psycholem.Zadarliscie na tym forum ze mna,ublizaliscie i wyzywaliscie moja rodzine przez wiele lat tutaj,niszczycie moje zycie od 20 lat i zaczeliscie to robic bez wiekszego powodu.Nikomu to nie przeszkadzalo i nikt nie widzial w tym problemu nawet ORGANY SCIGANIA siedzace regularnie tutaj.Niestety miarka sie przebrala i to JA SAM postanowilem na was wsiasc.Efekt jaki???Ano taki ze nikt mnie i mojej rodziny tutaj nie hejtuje i nie wyzywa.I nazywacie mnie psycholem?Jak mozna byc takim obludnym i zaklamanym oraz wywracac kota ogonem.Zadarliscie ze mna to macie wszyscy ZA SWOJE i za WSZYSTKO.