Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz

APART - nie polecam!

Polecane posty

Gość Tomasz

Odradzam zakupów w sieci Apart, szczególnie w Pogorii w Dąbrowie Górniczej.
Zakupiłem tam 1 sierpnia pierścionek zaręczynowy. Mimo moich wcześniejszych pomiarów okazał się za duży. Przyniosłem go zatem do salonu i pani mnie poinformowała, że nie może go przyjąć do wymiany bo jest porysowany i ma zerwaną metkę. Pytam się zatem pani, czy chciałaby, by ktoś jej się oświadczył z pierścionkiem z metką? Poza tym mówię pani, że metka i tak była zamazana, więc będzie wymieniona, to uczepiła się tego, że jest porysowany i nie może go przyjąć. Wróciłem do domu, obejrzałem go pod lupą, przetarłem ściereczką do czyszczenia szkła - nie ma żadnych śladów.
Założyłem sznureczek na metkę tak jak był i jadę do salonu. Pokazuję pani przez lupę, że nie ma żadnych rys i że sznureczek (jakże ważny element pierścionka) jest na swoim miejscu.
Pani tym razem przyczepiła się do oczka, twierdząc, że błyszczy inaczej niż te w sklepie! Metkę i tak zerwała twierdząc, że ją "sprokurowałem", po czym przyjęła pierścionek ale nie do wymiany lecz do ekspertyzy złotniczej informując mnie, że będzie to trwało do trzech tygodni!!!
Nie dość, że zostałem potraktowany jak oszust, to jeszcze na złość pani wydłużyła cały ten proces wymiany pierścionka. 
Zdecydowanie odradzam zakupy w tej sieci!!!

Gość OsiemJeden

Wszystko trzeba sprawdzic i sie przekonac.