Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiutka99

co robicie

Polecane posty

1 minutę temu, Poetka napisał:

Chyba sobie cos obejrze

No a co dokładnie, film,serial?

Gość Kamil
17 minut temu, asiutka99 napisał:

Jak wspominasz naukę?. No ciężarowe na pewno trudniejsze

Na ciężarówki nie bylo tak zle ale to prawko robilem w wojsku 11 lat temu ale chce zaznaczyc ze egzamin byl w cywilnym "Wordzie" z cywilnym egzaminatorem I 3,5t na pace takze nie bylo zadnej taryfy ulgowej.Moge spytac Kim ty chcialabys byc tj jaki zawod albo gdzie pracowac???

Przed chwilą, Gość Kamil napisał:

Na ciężarówki nie bylo tak zle ale to prawko robilem w wojsku 11 lat temu ale chce zaznaczyc ze egzamin byl w cywilnym "Wordzie" z cywilnym egzaminatorem I 3,5t na pace takze nie bylo zadnej taryfy ulgowej.Moge spytac Kim ty chcialabys byc tj jaki zawod albo gdzie pracowac???

Tak, wyżej już napisałam, że będę studiowała WF i studium tech dent, no i na pewno zrobię uprawienia instruktora tenisa, pewnie po licencjacie z WF

Gość WinSYS32
10 minut temu, Poetka napisał:

Chyba sobie cos obejrze

Chcesz moj filmik jak sobie wsadzam palca w odbyt i trzepie siusiaka? 

Gość Kamil
12 minut temu, asiutka99 napisał:

Tak, wyżej już napisałam, że będę studiowała WF i studium tech dent, no i na pewno zrobię uprawienia instruktora tenisa, pewnie po licencjacie z WF

Lol niezle musisz byc inteligenta i poukladana dziewczyna ze zdrowym podejsciem do zycia.A ja wlasnie rozmawialem ze swoja przychodnia dentystyczna i anulowali mi wizyte ktora miala byc w te srode.Troche zly jestem bo bylem b.napalony na te wizyte I teraz jestem w kropce eh.

4 minuty temu, Gość Kamil napisał:

Lol niezle musisz byc inteligenta i poukladana dziewczyna ze zdrowym podejsciem do zycia.A ja wlasnie rozmawialem ze swoja przychodnia dentystyczna i anulowali mi wizyte ktora miala byc w te srode.Troche zly jestem bo bylem b.napalony na te wizyte I teraz jestem w kropce eh.

No to idź do innej jak szybko musisz. No mało kto ma takie zdanie o mnie. Raczej odwrotne

Gość Kamil

Nie przejmuj się taka jest natura ludzi wazne ze ty znasz swoja wartosc to,twoje zycie i zyj na wlasnych warunkach nie jestes tu zeby zaspokajac innych.Idz swoja droga rozwijaj sie I realizuj swoje cele a w tedy bedziesz spelniona.Nikt glupi nie idzie na technika dentystycznego do tego tez trzeba miec glowe.Jakies plany na wieczor???

1 minutę temu, Gość Kamil napisał:

Nie przejmuj się taka jest natura ludzi wazne ze ty znasz swoja wartosc to,twoje zycie i zyj na wlasnych warunkach nie jestes tu zeby zaspokajac innych.Idz swoja droga rozwijaj sie I realizuj swoje cele a w tedy bedziesz spelniona.Nikt glupi nie idzie na technika dentystycznego do tego tez trzeba miec glowe.Jakies plany na wieczor???

No na dziś nie mam. A Ty?

Gość Kamil

Powiedzialem pani menager przychodni ze przyjde jutro osobiscie pogadac co dalej z moim leczeniem bo moj dentysta ktory jest Bułgarem mial wypadek u siebie w kraju dlatego moja wizyta jest anulowana.W dodatku zmagam sie tez z celiakia ale nie narzekam na swoj los bo wielu ludzi ma gorzej 

Gość Kamil
7 minut temu, asiutka99 napisał:

No na dziś nie mam. A Ty?

Ja na urlopie jeszcze bede przez nastepne 3tyg dlatego chcialem zalatwic sprawe z dentysta jak najszybciej a wszystko wskazuje ze sie nie uda.Ja juz zjadlem kolacje I bede dzis dalej ogladal ranczo az do pojscia spac lubie ten serial a ty ogladasz jakies seriale?

1 minutę temu, Gość Kamil napisał:

Ja na urlopie jeszcze bede przez nastepne 3tyg dlatego chcialem zalatwic sprawe z dentysta jak najszybciej a wszystko wskazuje ze sie nie uda.Ja juz zjadlem kolacje I bede dzis dalej ogladal ranczo az do pojscia spac lubie ten serial a ty ogladasz jakies seriale?

czasami oglądam, nie czekam na jakiś. Jak trafię, to obejrzę

6 minut temu, Gość Kamil napisał:

Powiedzialem pani menager przychodni ze przyjde jutro osobiscie pogadac co dalej z moim leczeniem bo moj dentysta ktory jest Bułgarem mial wypadek u siebie w kraju dlatego moja wizyta jest anulowana.W dodatku zmagam sie tez z celiakia ale nie narzekam na swoj los bo wielu ludzi ma gorzej 

No a nie  zaproponowali wizyty u innego dentysty

Gość Zboczony

Asiutka99 A jesteś dziewicą czy już nie?

Gość Kamil
11 minut temu, asiutka99 napisał:

No a nie  zaproponowali wizyty u innego dentysty

Powiedzieli mi ze moj dentysta zna moja historie leczenia i dlatego niechcieliby go zmieniac i ja sam tez bym niechcial,bo to najlepszy dentysta z tej przychodni ,dlatego wybieram sie jutro osobiscie do nich zeby dojsc do sensownego rozwiazania.Ja ogladam ranczo i ludzie chudego tylko te seriale do mnie trafiaja a tak poza tym nie ogladam tv od 9 lat nawet nie mam jej zalozonej w domu.A jak z tym u ciebie z oglądanie tv?

Gość Kamil

U ciebie godz do przodu jest to pewnie szybciej pojdziesz spac niz ja i szybciej wstaniesz

Gość Gosciu

Gościu Ka

48 minut temu, Gość Kamil napisał:

Powiedzieli mi ze moj dentysta zna moja historie leczenia i dlatego niechcieliby go zmieniac i ja sam tez bym niechcial,bo to najlepszy dentysta z tej przychodni ,dlatego wybieram sie jutro osobiscie do nich zeby dojsc do sensownego rozwiazania.Ja ogladam ranczo i ludzie chudego tylko te seriale do mnie trafiaja a tak poza tym nie ogladam tv od 9 lat nawet nie mam jej zalozonej w domu.A jak z tym u ciebie z oglądanie tv?

A właśnie propo TV też nie oglądam.. natomiast z YTBEROW kogo oglądasz jakieś ciekawe kanały na tematy duchowe czy polityczne i inne?

Gość Kamil
23 minuty temu, Gość Gosciu napisał:

Gościu Ka

A właśnie propo TV też nie oglądam.. natomiast z YTBEROW kogo oglądasz jakieś ciekawe kanały na tematy duchowe czy polityczne i inne?

Z you tuba subskrypuje 4kanaly na tematy polityczne 4 na motoryzacyjne z 5 na temat silowni bo to moje hobby,Drewaniaka tez I ze 4 takie ogolne a ty ziomek? jest tez pare ktore ogladam a nie subskrypuje jak np petrolhead albo Zachara

Gość Kamil

I jeszcze Tomasza Ćwiąkałe subskrypuje bo to najlepszy dzienikarz jesli chodzi o futbol

20 godzin temu, Gość Kamil napisał:

oglądam sport na przykład. Najbardziej lubię tenis

5 minut temu, goownopsasialala napisał:

Ja w polsce jak jestem to ogladam tenis na biezaco bo babcia ktora odwiedzam jest fanatyczka tego sportu ale w anglii nie ogladambo samemu mi sie nie chce

ogląda częściej mecze kobiet czy mężczyzn

Przed chwilą, akimuszki napisał:

obecnie wzialem prszysnic bo caly dzien gdzies krążyłem a to furą a to rower..

urlop masz, albo wakacje?

3 minuty temu, goownopsasialala napisał:

A bo nie ma sie do kogo odezwac

No ale to byś oglądał a nie rozmawiał

Przed chwilą, goownopsasialala napisał:

Tylko ze ja lubie tenisa ogladac z babcia

no a sam nie?

9 minut temu, goownopsasialala napisał:

No nie bo nie mam z kim pogadac o tenisie 

No to byś tylko i az oglądał, to lepsze niż mówienie o tym co kazdy widzi

Gość Kamil

W jakim miescie jestes w Uk???

Gość Kamil

WOW to mam do ciebie ponad 300km.Nie przytlacza cie wielkosc tego miasta i syf???