Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorz

Siostra manipuluje, szwagier klamie a rodzice lykaja...

Polecane posty

Gość Grzegorz

....ich klamstwa jak mlode pelikany. Cala rodzina sklocona i mamusia zawsze broni siostrzyczke i jej wredne zachowanie a manipulacyjny maz to bohater rodziny. Czy tak jest w kazdej rodzinie? Bo w Radomiu tak jest, prawdziwa historia ! Napisana przez zycie. Faworyzowanie jednych, mowienie ze tak nie jest ale czyny mowia glosniej niz te, slowa. 

Gość Gość

W Radomiu to mieszkają zdaje się warchoły, co nie?

A, no to w Radomiu to może tak być.

Gość gosc

Witaj w Polsce ! Gdzie ludzie szeptaja, sztyletuja sie w plecy a potem glaskaja po glowie. Jest to swiat dziwny, walcz o przetrwanie. Odetnij sie od rodzinki, najlepiej wyjedz do ameryki poludniowej, zyj w szalasie i sprobuj odnalesc siebie i sens zycia na nowo, jak masz rodzine to bedzie troche gorzej bo amerykanskie szalasy sa male.

Gość Grzegorz
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

W Radomiu to mieszkają zdaje się warchoły, co nie?

A, no to w Radomiu to może tak być.

W Radomiu jest pieknie ale ludzie nie sa piekni w srodku. Zwlaszcza moja rodzinka.

Gość Magda

Autorze, kazda rodzina taka jest a nie jak kazda to wiekszosc. Czlonkow mozna podzielic na wygranych i przegranych, ty nalezysz do tych drugich. Ulegly ojciec i dominujaca matka, ktora woli corke. To nic nowego. Witaj w swiecie doroslych latorosli.

Gość Jajo

A ja mialem na sniadanie platki kukurydziane. Smaczne i bardzo slodkie ....

Gość popopo

Ja tez to mam ale nie w swojej rodzinie. Smieszne to.

Gość Grzegorz
6 minut temu, Gość popopo napisał:

Ja tez to mam ale nie w swojej rodzinie. Smieszne to.

Mnie to strasznie frustruje ! Czuje jakbym stracil kontrole i nie mogl nic z tym zrobic. Kazda proba rozmowy konczy sie tym ze ja jestem gorszy, ze sie zmenilem itp, moze po prostu otworzylem oczy ale tak sie we mnie gotuje ze zaraz zapiszcze ! Przykro, mi ze tez tak masz. A rzucanie sluchawka bylo bo u mnie to byla norma jak jeszcze rozmawialismy z siostra a teraz to szok !

Gość Marcepan

Powiem ci tak autorze, to jest cos co kiedys powiedzial mi moj wujek, ktorego bardzo szanuje. 

"Rodziny sie moze nie wybiera, ale wybiera sie problemy, ty wybierze swoje, pamietaj rowniez ze nie zmienisz pradu rzeki. Wykorzystaj swoja energie na cos innego"

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Marcepan napisał:

"Rodziny sie moze nie wybiera, ale wybiera sie problemy, ty wybierze swoje, pamietaj rowniez ze nie zmienisz pradu rzeki. Wykorzystaj swoja energie na cos innego"

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza, ni mniej, ni więcej: podnieś wysoko nogę i olej ich sikiem prostym,  ciepłym, porannym moczem

Gość gosc gosc tu jest
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza, ni mniej, ni więcej: podnieś wysoko nogę i olej ich sikiem prostym,  ciepłym, porannym moczem

bardzo dobra interpretacja, podpisuje sie pod tym 🙂

Gość popopo
1 godzinę temu, Gość Grzegorz napisał:

Mnie to strasznie frustruje ! Czuje jakbym stracil kontrole i nie mogl nic z tym zrobic. Kazda proba rozmowy konczy sie tym ze ja jestem gorszy, ze sie zmenilem itp, moze po prostu otworzylem oczy ale tak sie we mnie gotuje ze zaraz zapiszcze ! Przykro, mi ze tez tak masz. A rzucanie sluchawka bylo bo u mnie to byla norma jak jeszcze rozmawialismy z siostra a teraz to szok !

Kompletnie to olewam. Dla mnie te sytuacje sasmieszne i absolutnie sie nimi nie przejmuje. 
Wole zyc wlasnym zyciem a jak ktos ma z tym problem to jego sprawa. 

Gość Grzegorz
14 minut temu, Gość popopo napisał:

Kompletnie to olewam. Dla mnie te sytuacje sasmieszne i absolutnie sie nimi nie przejmuje. 
Wole zyc wlasnym zyciem a jak ktos ma z tym problem to jego sprawa. 

Tez tak zaczne robic bo mi to bokiem wychodzi. Dzieki !