Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresyjna

Czasami nie chce mi się już żyć. Jedynie pies mnie ratuje.

Polecane posty

Gość Depresyjna

Mam takie dni jak dzisiaj, że nic mnie nie cieszy. Nie chce mi się żyć, przychodzą myśli ze nic dobrego mnie w życiu już nie czeka. Jedyne co powstrzymuje mnie przed zrobieniem sobie czegoś to mój pies. Kocham najbardziej na świecie, z wzajemnością. Tylko to sprawia, że się ogarniam jakoś i mówię sobie, że będę wegetować dalej i sprawiać radość mojemu futrzastemu przyjacielowi. 

Pies to jedyne stworzenie, na którym można polegać, nie zdradzi, nie zrani i kocha niezainteresownie przez całe swoje życie.

Gość Gość Y

Haha 

Gość gość
33 minuty temu, Gość Depresyjna napisał:

Mam takie dni jak dzisiaj, że nic mnie nie cieszy. Nie chce mi się żyć, przychodzą myśli ze nic dobrego mnie w życiu już nie czeka. Jedyne co powstrzymuje mnie przed zrobieniem sobie czegoś to mój pies. Kocham najbardziej na świecie, z wzajemnością. Tylko to sprawia, że się ogarniam jakoś i mówię sobie, że będę wegetować dalej i sprawiać radość mojemu futrzastemu przyjacielowi. 

Pies to jedyne stworzenie, na którym można polegać, nie zdradzi, nie zrani i kocha niezainteresownie przez całe swoje życie.

Rozumiem co czujesz ja też mam takie dni załamania że mam już dość swojego życia i chcę żeby nagle się wszystko zmieniło na lepsze.

Gość Gość

Nie mam psa gdyż nie miałabym czasu żeby się nim opiekować ale również kocham tych czworonożnożnych przyjaciół, najbardzieł lubię oczy psa nie ma w nich ani odrobiny fauszu.

Gość Gość

.......fałszu......

Gość Ton

A nie chciałabyś kupić tico, czy 106? To takie pudełka, które nie znoszą kontaktów z drzewem. Sprawiłabyś okropny widok strażakowi, który dotykałby Twoje nagie ciało.

Gość Kocham konie

wiem co to znaczy, bo ja kocham konia, miłość do konia jest prawdziwa i jedyna na świecie, ale pies eż może być

Gość Gosc
41 minut temu, Gość Depresyjna napisał:

Nie poddawaj się. Badz dobrej myśli bo zmiana może nadejść w najmniej oczekiwanym momencie. Pozdrawiam i więcej wiary;)

Gość gość

Mam dzisiaj taki dzień. Czekam na moją białą perełkę. Kota.Też są mądre i wierne.

Gość Szczęścia potrzebuje

A ja zaraz właśnie wstaje, zakładam adidasy biorę rower i jadę przed siebie 

Gość Depresyjna

Dziękuje za miłe słowa. Każdemu komu w życiu zle polecam zwierzątko, nadaje życiu sens i pozwala jakoś żyć dalej.